Sådan helbredes kronisk skæl?

Skæl! Er det ikke irriterende? På nuværende tidspunkt er der masser af mennesker, der lider af skælproblemet? Mange mennesker føler sig utilpas ved hvide flager i håret, der ellers regner ned på deres skuldre. Skæl er en af ​​de fleste almindelige lidelser, der forstyrrer hovedbunden. Det er intet andet end ekstrem skalering af døde celler i hovedbundens pels. Dette er en vedholdende tilstand, der ofte gør det fast at overvinde blottet for et pålideligt, langvarigt forsøg.

Sådan helbredes kronisk skæl

Typer af skæl:

1. Tør skæl: flager kommer til syne sølvfarvet plus hvidt

2. Våd skæl: flager viser svagt gullig ved usmagelig lugt.

Tegn på skæl:

Skæl er ikke en sygdom, men et symptom. Visse symptomer er som følger;

  •  Fald af skællende stof.
  •  For meget og tydelig skalering af huden.
  •  Hvide eller grå skalaer,
  •  Kløe og fedtet hud,
  •  Frustration eller rødme i den underliggende hud.

Årsag til kronisk skæl:

Den præcise kilde til skæl, der også anerkendes som tørklæde eller Pityriasis simplex capillitii, er uidentificeret. På den anden side er de fleste specialister enige om, at det ikke skyldes dårlig hygiejne.

Kronisk skæl er en smitsom form, der skyldes hovedbundssygdom eller hurtig modning af cellerne eller ekstra talgproduktion. Det kan lige så godt være en konsekvens af en mere hård tilstand, der ligner dermatitis. Skæl resulterer i stærk kløe, samt det kan også guide til acne i din hovedbund.

Bedste måder at behandle kronisk skæl på:

Der er flere hjemmemediciner og vedvarende brug af disse hjælper med at helbrede denne kroniske skæl. De er som følger;

♦ Behandlinger:

  •  Forbruge 1.000 mg solbær olie supplement hver dag. Den indeholder gamma-linolensyre, der understøtter en sund hovedbund samt god hårforøgelse.
  •  Rengør dit hår regelmæssigt, plus brug en shampoo, der omslutter selensulfid, ellers venter salicylsyre, der venter på skæl.
  •  Boost din regelmæssige spisning af A -vitamin sammen med B -vitaminerne. Få dem i tabletform; ellers øg dit indtag logisk i hele din kost.

Hjemmemedicin mod kronisk skæl:

1. Citronskal:

Dette er mest nyttigt, hvis det bruges regelmæssigt. I dette er der brug af en citronvask. Først og fremmest skal du tage 3 eller 4 citroner, simre deres skræl i kogende vand ud over den næste kolde løsning. Smør det på dine låse, og se forskellen om en uge.

2. Ingefær og rødbede:

Du skal udføre er at knuse dem for at sammensætte en pasta, smøre det samme på din hovedbund hver nat plus derefter vaske det med en shampoo af overlegen kvalitet den efterfølgende morgen. Du kan føle dig forskellig, såvel som kronisk skæl vil være en fiksering af fortiden.

3. Aloe Vera Gel:

Det omslutter kølende effekt sammen med antibakterielle plus svampedræbende egenskaber, der sørger for, at kronisk skæl helbredes på et øjeblik. Læg Aloe Vera gel på din hovedbund i cirka ½ time, og vask derefter med en skånsom shampoo.

4. Neem Paste:

Kog Neem blade og lav en pasta efter det let påføres på dine hår i cirka 1 time. Vask med vand. Pastaens funktion forhindrer ikke kun, at kronisk skæl kommer tilbage, men det garanterer også, at dit hår bliver blankt og elegant.

5. Reetha:

Det er et utroligt middel, der helbreder kronisk skæl plus mere fremtrædende, forhindrer skæl ved at vende tilbage. Påfør reetha sæbe, ellers lav en pasta fra reetha pulver og Læg det på dine lokker for at få fugtigt, skælfrit hår.

6. Yoghurt og sort peber:

Dette er en skælbekæmpelse. Yoghurt reducerer effekten af ​​skalering. Blend 2 teskefulde sort peberpulver i en kop ostemasse og kombiner det forsigtigt. Tør derefter denne kombination i overdreven skæl i hovedbunden og rengør den efter en time med en skånsom shampoo.