Tegn og symptomer på skæl

Millioner af mennesker lider af skæl. Dette fører til alvorlige selvværdsproblemer, og skalaerne dukker op på de mørke farver, når en person børster. Disse kan også være ganske problematiske, fordi disse ofte fører til kløe. Koger og forstyrrelser er også ret almindelige, hvis disse ikke behandles i tide. Mange faktorer er ansvarlige bag dette. De mest almindelige er en uhygiejnisk tilstand, som skyldes, at en person ikke vasker talg eller snavs ordentligt.

Overskydende ophobning af snavs og støv kan føre til forværring af bakterierne, og det kan derfor føre til mere kløe eller bylder. Små bumser er også almindelige, hvilket gør en person irriteret og får dem til at stikke disse. Disse fører ofte til smertefulde udslæt. En læge bør konsulteres, hvis problemet er værre, og derefter skal der tages ordentlig medicin i henhold til foreslåede doser.

Tegn og symptomer på skæl

Tegn og symptomer på skæl:

1. Overdreven tab af hår ved børstning:

Dette betragtes ofte som en årsag, og dette betragtes som en normal afskedigelse. Men hvis en person står over for mere end den sædvanlige brud, skal disse behandles straks, og en bioskopi bør udføres under et mikroskop for at vide, om der er nogen infektion, der fører til dette. Hvis dette ikke er tilfældet, kan en person foretage andre undersøgelser for at se, om der er hormonelle ubalancer. Ofte kan hormonelle eller andre interne overdrevne kirtelsekreter føre til overskydende talg- og svedproduktion, som kan være en årsag bag dette.

2. Kløende hovedbund:

Dette er et meget almindeligt tegn på, at en person har skælproblemer. Dette skyldes ofte tilstedeværelsen af ​​bakterielle infektioner. Der kan være rødlige pletter, der kan være meget kløende, og brug af cremer mod svampe ses ofte at være nyttigt. En person kan også bruge nizoral til vask. Disse behandles også ofte med hjemmemedicin.

En person kan gøre nogle urte ting som regelmæssig anvendelse af løg af løv kan også være nyttig. Læger kan anbefale nogle eksterne ting, der kan anvendes, hvis tilstanden bliver værre. Overdrevne rødlige pletter kan forværres, hvis en person ridser disse. Disse kan føre til alvorlig betændelse og smertefulde områder. De berørte områder kan behandles med nogle lotioner.

3. Tør og kruset:

Hvis akslerne er kedelige og tørre, kan det også være en grund til, at overfladen er ret tør. Dette kan derfor være en grund til skalaer. Brug af olier kan hjælpe med at bekæmpe dette og gøre sektionerne mere skinnende.

4. Hårfortynding:

Hvis en person gradvist får delvis udtynding, kan dette være en grund til, at personen lider af flager.

5. Bumser:

Det er her små udslæt eller bylder forekommer i ansigtet. Dette menes generelt at være en overfladeforstyrrelse i ansigtet, men det sker for det meste med disse mennesker. Hovedårsagen kan være, at der enten er overdreven tørhed, der kan føre til dette, eller det kan være, at da disse er svampe, kan skalaerne, når de falder på ansigtshuden, føre til infektion.

Når disse prikkes, som folk ofte gør uden selv at kunne kontrollere dette, forværrer de dette problem yderligere, og derfor bliver problemet værre. Folk anbefales at bruge medicinske urtestænger selv til ansigt. Ofte kan tea tree oliestænger også være nyttige. Disse bør dog bruges regelmæssigt, og læge bør konsulteres, hvis tilstanden forværres.

6. Forstoppelse:

Irritabel tarmsyndrom er almindeligt forbundet med tørheden. Årsagerne bag det er ikke undersøgt, men det kan være, at på grund af en forkert måltidsforsyning og forkert indtagelse af fibre eller mangel på ernæring kan være noget, der sker på grund af dette. Dette kan igen føre til, at kroppen og systemet ikke får nok ernæring, og derfor kan der opstå forskellige problemer. Inkludering af flere fibre som hvede, brød og andre kan være nyttigt. Også friske grøntsager og frugter kan også levere nødvendige spormineraler og andre overdrevne kilder til fibrøst indhold, som kan gøre tarmen lettere, og irritationen kan falde til en vis grad.

Anbefalinger:-

  • Det ses, at en håndfuld hørfrø kan være ganske nyttigt til behandling af enhver form for svampeinfektion. Dette kan tages i form af olie eller som frø. Dette er også ret effektivt.
  • Personen bør forblive ordentligt hydreret og drikke nok vand, fordi dette får talgkirtlerne til ikke at fungere overdrevent, og det hjælper med at kontrollere hormonsekretion.
  • Korrekte undersøgelser bør udføres for at kende de interne og eksterne faktorer, der er ansvarlige for dette, og anbefalede lægemidler bør tages.
  • Korrekt topisk medicin eller lignende kan bruges til disse.
  • Korrekt kost og en ordentlig yoga eller stretching er altid nyttigt til at behandle mangler indefra. En god neemrens kan være ganske nyttig for mennesker, der lider af denne type problemer.

Neem og yoghurt:

Disse midler kan være nyttige til behandling af denne type problemer. Disse er svampedræbende og kan også fjerne enhver form for tørhed.

Citronsaft:

Dette er et let at bruge middel til regelmæssig brug.

Varm massage:

Der er forskellige typer olier som mandel og kokos, som kan være meget nyttige til behandling af disse. Dette gør hydrering og gør akslerne smidige. Mennesker, der har angstlidelser, kan lide af disse problemer, og som har mangel på cirkulation eller som forbliver i stress, kan bruge en massage. Når disse tages tilstrækkeligt og derefter opvarmes over varmt vand, kan disse derefter bruges, når disse har en relevant temperatur. Disse kan masseres i cirka 20 minutter, og derefter kan en turban bruges til at lukke varmen. Disse kan derefter vaskes af med et mildt rengøringsmiddel. Dette får skælen til at blive blød, og disse kommer af med børstning. Dette fremmer også ny hårvækst.

Tegn og symptomer på skæl