10 mest berømte og dyre kosmetiske mærker i verden

Selv den nuværende pandemiske situation har ikke rigtig stoppet forbrugerne fra at købe kosmetiske produkter. Efter alt vil ingen ligne en zombie i zoomopkald! Nu hvor online shopping er blevet den ‘nye normal’, er det ret forvirrende at vælge betroede mærker fra en million andre. For at hjælpe dig med at købe bedre har vi sammensat en liste over 10 high-end kosmetiske mærker i verden, der er kendt for deres førsteklasses, mangfoldige udvalg af skønhedsprodukter!

Fra en læbestift og concealer til en airbrush eller mineral makeup på pro-niveau, disse mærker har dem alle! Så læs videre for at finde ud af mere om disse internationale kosmetiske mærker, der er et samlet niveau i skønhedsspillet!

Top 10 populære luksus kosmetiske mærker i verden 2021:

Lad os nu se nærmere på 10 bedst sælgende kosmetiske mærker i verden, der falder ind i kategorien “high-end”, “luksus”:

1. Estée Lauder:

Estée Lauder er et amerikansk multi-business firma, der er opkaldt efter dets grundlægger og muse, Estée Lauder. Hun startede forretningen med den underliggende filosofi om at få enhver kvinde til at se smuk og selvsikker ud. Det, der startede som et kosmetikfirma med fire produkter, blev til et af verdens mest succesrige og dyre kosmetiske mærker. I dag har Estée Lauder et bredt udvalg af hudpleje- og makeupprodukter til både mænd og kvinder. De bedst sælgende blandt dem er det avancerede natreparationsserum, det dobbelte slidfundament, avanceret natmikrorensende skum osv.

2. Chanel:

Chanel er et fransk luksusmærke, der blev grundlagt af den berømte designer, Coco Chanel, i 1910. I 1970’erne trådte Chanel ind i den kosmetiske forretning og fik hurtigt tilstedeværelse på det konkurrencedygtige marked. I dag har Chanel en mærkeværdi på cirka 13,7 milliarder amerikanske dollars, hvilket gør det til et af de mest populære kosmetiske mærker i verden. Det er forbundet med luksus på grund af de dyre priser. Chanel makeup- og skønhedsprodukter er de mest eftertragtede af mænd og kvinder i elitegrupperne.

3. Dior:

Dior er den korte form for Christian Dior SE, et luksus fransk modemærke. Det er et af de mest berømte kosmetiske mærker, der falder i kategorien luksus. Kunstnere og makeupeksperter står inde for dette mærke for den fejlfrie finish og upåklagelig kvalitet af produkterne. Mærket er især populært til at skabe den ikoniske Rouge Dior læbestift, en klassisk nuance af lys rød. Come back -kollektionen byder på omkring 75 nuancer, som også omfatter en lang række nøgenbilleder. De andre bedst sælgende produkter fra Dior er dens foundation, fyldig glans og mascara.

4. Anastasia Beverly Hills:

Anastasia Beverly Hills eller ABH er et af de bedst sælgende kosmetiske mærker i verden. Det amerikanske luksusfirma har en nettoværdi på over 800 millioner amerikanske dollars i 2020. Mærkets grundlægger Anastasia Sore hyldes som “Eyebrow Queen” for at opfinde mange spilskiftende produkter til øjne, vipper og bryn. Med mere end 84% af kunderne, der vurderer 5 på 5 til pandeformningsværktøjer, tryllestav og blyanter, er det tydeligt, hvorfor hun fortjener den titel. ABH er også populær til andre produkter som læbestifter, farvepaletter, highlightere, primere osv.

5. YSL:

Yves Saint Laurent eller YSL er utvivlsomt et af de dyreste og eksklusive kosmetikmærker i verden. Mærket er utilgængeligt for standardkunder på grund af dets høje prisskilt. Opmærksomheden på detaljer, kvalitet og innovation af produkterne gør dem dog til hver en krone. Denne store kosmetikgigant er en stor konkurrent til andre store mærker som Dior og Armani. Den attraktive del ved YSL -makeup er den luksuriøse pakning, som får dig til at straks købe dem. Pure Shots hudplejesortiment fra dette firma har opnået rosende anmeldelser fra mange kunder.

6. Shiseido:

Shiseido er en japansk virksomhed, der er et af verdens ældste og bedst sælgende kosmetiske mærker. Det har et ry for konsekvent at forny og udvikle revolutionerende skønheds- og makeupprodukter. Dette kosmetiske mærke er placeret som et luksusmærke i Europa og USA, men henvender sig til alle markedssegmenter i de asiatiske lande. Shiseido ejer mange avancerede kosmetiske mærker som NARS, bareMinerals, Anessa osv. Det tilbyder et stort udvalg af produkter til mænd og kvinder, der består af solcreme, hudpleje, makeup og skønhedsværktøjer. For nylig erklærede virksomheden sig selv som et “cruetly-free” mærke, medmindre det er lovpligtigt.

7. Klairs:

Kære, Klairs er et af de bedste koreanske kosmetikmærker, der hyldes for sine miljøvenlige produkter. Virksomheden er kendt for at levere innovative hudpleje- og makeupprodukter, der er helt grusomhedsfri. Klairs er også kendt som et ‘hellig gral’ -mærke for mennesker med følsom hud på grund af dets blide, men effektive formuleringer. Rensnings- og natreparationsområdet fra Klairs skabte en masse hype på markedet. På trods af den høje prisfastsættelse (i lande som Indien) vandt Klairs hjerterne hos mange kunder, der blev til brandets fortalere.

8. Sephora:

Sephora er et paradis for makeupelskere og professionelle kunstnere, der tilbyder et stort udvalg af kosmetik, makeupværktøjer, hudplejeprodukter. Med en kæmpestor 30% markedsandel i den amerikanske makeupindustri er Sephora en dominerende spiller i branchen. Kunder strømmer til Sephora ikke bare for at købe produkterne, men også lære nogle teknikker og tips direkte fra eksperterne. Virksomheden har til formål at levere en uforlignelig kundeoplevelse, som er en af ​​hemmelighederne bag dens enorme succes. Sammen med Sephoras egen makeup-serie tilbyder mærket også produkter fra mange bedst sælgende kosmetiske mærker i verden som Benefit, Estee Lauder, Armani osv..

9. M.A.C:

M.A.C Cosmetics er et af de førende kosmetiske mærker i verden, som oprindeligt stammer fra Toronto, Canada. Det er også et af de mest efterspurgte makeup-produkter af professionelle kunstnere på grund af den upåklagelige finish, de låner efter påføring. Den fulde form for MAC -kosmetik i Makeup Art Cosmetics, der blev grundlagt af to makeupartister og fotografer. I øjeblikket tilbyder mærket over 7000 forskellige typer produkter til hud, ansigt, læber og øjne. MAC har også eksklusive butikker og mærkeudsalg i mere end 120 lande verden over.

10. Lakme:

Når det kommer til at fange indiske kunders følelser og skønhedsbehov, gør ingen det bedre end Lakme! Det er utvivlsomt et af de bedste indiske mærker, der har til formål at tilbyde produkter af høj kvalitet til lommevenlige priser. Så luksus til en overkommelig pris er en passende kategori for Lakme! Ifølge en undersøgelse tager Lakme næsten 17% markedsandel i landets kosmetiske industri, hvilket gør det til et af de største og anerkendte navne. Succesen ligger i konstant innovation af produkter, der passer til den indiske hud og klimaforhold. Mærket tilbyder en bred vifte af hudpleje- og makeupvarer til at improvisere købers naturlige skønhed.

Det er nogle af de mest populære kosmetiske mærker i verden. Men hvis du er til skønhedsverdenen, så er det tydeligt, at listen ikke er udtømmende. Der er så mange andre mærker i verden som Bobby Brown, Loreal, Maybelline, Lancome osv., Som ændrer ansigtet på skønhedsindustrien. Så hvilket er dit foretrukne kosmetiske mærke og hvorfor?