14 Bedste naturlige udseende concealers til mørke cirkler i Indien

Hvilken concealer er bedst for dig? Er du irriteret over dine mørke rande? De fineste skjulere arbejder i al hemmelighed uden at nogen bemærker dem. Concealers bruges til at dække rødme, selv kropsfejl og bumser. Concealers er et must og uundgåeligt produkt, der kan lagres over fundamentet eller på tidspunktet for brug af foundation for at få en fejlfri hud eller udseende.

I disse dage er der så mange muligheder at vælge imellem, plus kosmetikvirksomheder kommer af concealers, der er specielt formuleret til acne, tør hud, under øjnene, fedtet hud osv., Så det bliver ekstremt svært at vælge den bedste til din hudtype. Concealer fås i mange former som flydende, cremebaseret, stick, og nu får du dem endda i mousse -finish. Du bør sikre, at du anvender concealer på en perfekt måde, så den skjuler den mørke cirkel og giver dig et smukt udseende. Bemærk, at hver kvinde fortjener en stor concealer i sit liv.

Skjulere til mørke cirkler

Korrekt måde at vælge en concealer til mørke cirkler under øjnene:

  • Vælg først og fremmest en concealer, der er mindst 2 nuancer lysere end grundtonen.
  • Efter påføring af foundation påføres 2-3 prikker af enhver væske eller concealer over de mørke rande.
  • Bland derefter concealeren under øjnene ved hjælp af børste eller fingre. Sørg for, at du dækker huden tæt på næsen, og at den blander sig fejlfrit og giver dig et naturligt smukt udseende.
  • Dup sidst lidt gennemskinneligt pulver for at dække concealeren, så den sætter concealeren hele dagen lang.

Perfekte Concealers til Cover Dark Circles til laveste pris:

Her er vores 14 bedste skjulere til at skjule mørke rande skal placeres i din makeup taske.

1. Storslået Avon True Color Luminous Concealer Stick:

Dette er en fantastisk indisk mærke concealer, som er temmelig overkommelig for folk, der lige er begyndt at anvende makeup. Dette er en oliefri concealer, der skjuler de mørke pletter uden at være tung på udseendet og blandes let med foundation.

Hvordan man ansøger:

Stryg concealeren på de mørke pletter, og blend med fingerspidserne og børsten. Sørg for, at du har påført foundation, og påfør derefter concealer. Denne fantastiske concealer forsøger hårdt at dække pletterne.

Denne creme er dermatologisk testet og er velegnet til alle hudtyper og koster dig omkring Rs399/-, vurderet til 3,5 af brugerne.

2. Colorbar Full Cover Makeup Stick:

Color bar Full Cover Makeup Stick er to i ét produkt, en concealer og et fundament, der giver en glat, lang slid og naturligt skjuler alle pletter, mørke rande og giver en jævn farve til alle hudtyper.

Hvordan man ansøger:

Dup produktet på huden og bland det derefter ved hjælp af fingerspidserne over hele huden. Cremen har en cremet base, og da den får et pres fra fingerspidserne, begynder den at blande sig ind i huden på en glat måde.

Dette produkt fås i 3 nuancer prissat til Rs699 og vurderet til 4 af brugerne.

3. Lotus Herbal Natural Blend Swift Makeup Stick Concealer:

Dette er et af de bedste indiske mærker, der har introduceret et produkt, der fungerer som foundation, concealer, kompakt og også en solcreme. Den har en fugtgivende formel, der blander huden ens og skjuler de mørke rande på en effektiv måde.

Hvordan man ansøger:

Dup produktet på huden og bland det derefter ved hjælp af fingerspidser over det berørte område og få dig til at se smukkere ud end nogensinde.

Det koster dig omkring Rs345/- og er blevet bedømt af 3 af brugerne.

4. NYX Professional Gotcha Covered Concealer:

Dette er en vandtæt concealer, der effektivt dækker pletter, mørke rande, misfarvninger uden at klumpe sig. Det er fyldt med kokosolie, der jævnt blandes med huden, hvilket giver huden en naturlig glød.

Hvordan man ansøger:

Dup produktet på huden, og blend det derefter ved hjælp af fingerspidserne over hele ansigtet og påfør lidt pulver over det.

Det koster dig omkring Rs468/- og er blevet bedømt af 4,4 af brugerne.

5. PAC Take Cover Concealer Crayon:

Denne vidunderlige concealer fås i 8 forskellige nuancer, og du kan vælge den, der passer til hudens tekstur. Den passer til alle hudtyper. Det er et fantastisk produkt, der lyser op under øjet og holder i længere timer.

Hvordan man ansøger:

Dup produktet på huden og bland det derefter ved hjælp af fingerspidserne over hele ansigtet, og den bedste del er dets ophold i længere timer uden at udtværes.

Det koster dig omkring Rs595/- og er blevet bedømt til 4,5 af brugerne.

6. Bobbi Brown Creamy Concealer Kit:

Bobbi-Brown-Creamy-Concealer-Kit 1

I dag, da Bobbi Brown -produkter også kan fås i Indien, hvordan kan vi tilsidesætte det fremtrædende cremede concealer -kit? Den rummer en cremet concealer med høj dækning sammen med et pulver, der giver dig den perfekte fejlfri finish. Dette er den bedste skjuler til mørke rande under øjnene.

7. Inglot Freedom System Cream Concealer Refill:

Inglot Freedom System Cream Concealer Refill 2

Denne single er en stor budgetmulighed. Den kommer i en lille gryde, og den fås i 17 nuancer, hvorfra den er yderst imponerende, og den er også parabenfri. Det er ekstremt cremet, har medium dækning og er også ideelt til tørt under øjenområdet. Dens pris er Rs 250 for påfyldning.

8. Maybelline Dream Lumi Touch:

Maybelline Dream Lumi Touch 3

Denne concealer er meget kendt blandt kvinderne. Det er tykt, cremet plus dækker mørke pletter, mørke rande under øjet plus enhver farvning. En af mine venner siger, at hun elsker det så meget af den grund, at det dækker hendes dybe lilla under-øjenhuler. De fleste af anmelderne anbefaler også at bruge dette.

9. Mac Studio Finish Concealer til Dark Circles:

Mac Studio Finish Concealer 4

Denne concealer kommer i en lille gryde, men den er ekstremt pigmenteret, plus du har brug for en ekstremt lille mængde, og holder derfor enormt længe. Den er præmieegnet til hud, der er tilbøjelig til acne, plus den anbefaler en god fuld dækning i et særskilt lag selv, men kan også bruges til under øjnene ved korrekt kombination. En ekstra fordel vedlægger SPF 35, og prisen er 1100 Rs.

10. Lakme Absolute Face Stylist Concealer for Dark Circles:

Lakme Absolute Face Stylist Concealer 5

Denne single er en ny start fra lakme. Overfladen er ekstremt glat cirka gelagtig plus blandinger som en drøm giver ren til medium dækning, den er ekstra velegnet til at blive brugt til at skjule under øjet på grund af dens strålestruktur. Pris: Rs 900. Den nye lancering Revlon Color stay Concealer er nogenlunde ens. Hvis du har budgettet, så afgår MAC, og vælger Moisture Cover.

11. L’Oreal True Match Super Blendable Concealer til Dark Circles:

Konstansen i denne concealer er ekstremt imponerende plus en af ​​mine favoritter; det er tyndt, men tilbyder gennemsnitlig til fuld dækning plus ser ekstremt naturlig ud, selv senere end lagdeling. Dens pris er 875 kr.

12. Bourjois Healthy Mix Concealer til Dark Circles:

Bourjois Healthy Mix Concealer 7

Denne single er ideel til elskere af naturlig makeup. Det er en korrekt concealer plus indeholder forskellige naturlige ingredienser plus frugtekstrakter. Eksponeringen er temmelig god plus dækker ufuldkommenhed virkelig godt sammen med at se ekstremt naturlig ud på huden. Dens pris er Rs 655. Dette er den bedste mørke cirkelcreme -concealer.

13. Colorbar Full Cover Concealer For Dark Circles:

Colorbar Full Cover Concealer 8

Ligesom navnet tilbyder det fuld dækning plus er ekstremt cremet i konstant, bygningskombination ekstremt let, bekræft straks at indstille med en let støvning af pulver for at stoppe krølning. Det fås i 9 nuancer at vælge imellem plus kommer i en grydeemballage. Dens pris er 495 kr.

14. Revlon Photo Ready Concealer til mørke cirkler:

Revlon Photo Ready Concealer 9

Denne concealer fås i 3 nuancer plus kommer i en pindform, der er ekstremt enkel at bruge. Det tilbyder let til mellemdækning plus er ideel til daglig brug. På trods af at den er en stavform, er den ekstremt cremet plus blandes naturligt ind i huden. Dens pris er 850 kr.

Så nu har du en bred mulighed og viden om concealer, du kan vælge den, der passer til din tekstur og hjælper med at forbedre udseendet med mange folder. De fås i mange former og rækker, så du kan beslutte den der passer bedst til at skjule mørke rande og give dig et naturligt blændende udseende.