15 bedste øjenplejeprodukter tilgængelige i Indien

Forskellige typer produkter kan bruges til at lave din øjenmakeup. Disse starter fra at gøre en god base til at afslutte med god mascara. Nedenfor er de 15 bedste produkter, du kan bruge til at lave din øjenmakeup.

Bedste øjenprodukter med billeder:

Lad os finde her med nævnte top 15 øjenprodukter en efter en med billeder.

1. Glow Minerals Primer:

øjenprodukter

Dette hjælper med at stramme porerne og gøre dem fastere, så fundamentet klæber til det øverste lag. Dette er en velkendt variant, og du kan prøve at købe dette til en pris på 1600 INR til 2000 INR cirka for 3,5 gram. Dette er den moderate prisinterval for denne type ting. Dette giver en varig effekt, og dit pulver eller lignende som rødme, du bærer efter at have båret dette, kommer ikke let af. Dette vil også kontrollere udskillelsen af ​​olie og sved. Så hvis du har fedtet overflade, er brug af dette et must. Dette er også godt, hvis du har det på under monsunen. Dette hjælper også med at beskytte overfladelagene. For dem, der ikke kan lide hyppige touch -ups, er dette et must -køb for dem.

2. Maybelline Dream Lumi Concealer:

Maybelline Dream Lumi Concealer

Dette er en væsentlig ting at bruge til at dække eventuelle ujævnheder eller pletter. Disse tilbydes af forskellige virksomheder, og du kan købe det, der passer til din lomme og dit behov. Hvis du imidlertid vil købe denne særlige ting, skal du betale en pris på 500 INR til 600 INR cirka for 6 gram. Der er også andre farver, der passer til din teint. Dette er for hele ansigtet og især godt, når det kommer til at dække alle blålige årer eller tunge poser eller endda krage fødder. Dette er pen og hjælper med at fastgøre områder, hvor du vil have din farve påført.

3. Lakme ’Absolut Mattreal Natural Mousse:

Lakme Absolute Mattreal Natural Mousse

Dette er et velkendt produkt til regelmæssig brug for at skabe en mat base. Dette kan bruges på hele ansigtet inklusiv låg og også det omkringliggende område til at dække enhver plet eller pletter. Dette tilbydes i forskellige farver, og du kan blande nogle nuancer for at få den farve, du ønsker. Det er vigtigt at bruge dette. Du kan bruge andre varianter efter eget valg fra andre kendte sælgere, men hvis du vil købe dette, koster det fra 750 INR til 800 INR cirka for 30 ml. Dette er godt til almindeligt slid.

4. Almay Pure Blends Løst pulver:

Almay Pure Blends Loose Powder

Løse pulvere er afgørende for basen. Dette er en dyr ting, du kan købe. Dette er dog, når det påføres med en meget blød børste, børsten kan give en finish til basen. Dette er for hele ansigtet. Dette koster omkring 600 INR for 7,9 gram.

5. Eyeconic Kajal:

Eyeconic Kajal

Denne serie er en favorit blandt flere kvinder. Til de tidspunkter, hvor du vil have en anden farve til festen, kan du bruge de forskellige nuancer, der tilbydes af dette. Der er grønt, gråt, hvidt og endda brunt. Du kan bruge disse til at genlæse enhver form for vinger til de øvre rifter. Disse er også meget glatte. Disse kan være meget gode for begyndere eller dem, der ikke er gode til væsker og pensler. Disse er som blyanter. Når du har lavet din basismakeup, skal du bruge den til præcision. Du kan bruge dette på både øvre og nedre kant på den måde, du ønsker. Disse er også overkommelige og en favorit for teenagere og college -piger. Disse koster fra 150 INR til 200 INR cirka for 0,35 gram.

6. Revlon Color Stay Liner:

Revlon Colorstay Liner

For dem, der er eksperter. De kan købe dette, da dette er meget solgt og en favorit for dem, der kan lide hurtig tørring. Dette er et must køb, men anbefales ikke, hvis du er nybegynder. Dette skal også bruges regelmæssigt, da det hurtigt tørres inde i flasken. Dette koster fra 550 INR til 600 INR cirka for 2,5 gram.

7. Lakme Eye Artist:

Lakme Eye Artist

Dette er pen og har en filtspids. Dette er ligesom brugen af ​​skitsepen og godt for dem, der ikke kan lide hverken den normale penselapplikation eller blyantformerne. Dette er prissat til 500 INR cirka for 1,2 ml. Dette er godt til hverdagsbrug.

8. Maybelline Color Tattoo:

Maybelline Color Tattoo

Disse er meget glamourøse farver, og du kan købe disse for 4 gram til 350 INR til 400 INR ca..

9. NYX Shadow Pencils:

NYX skygge blyanter

Disse tilbyder cremede farver, der let bruges, og det er godt for dem, der har tørhed. Disse koster cirka 350 INR til 400 INR.

10. Revlon Colorstay – Fortryllet:

Revlon Colorstay - fortryllet

Dette tilbyder 4 glamourøse farver, som du kan bære til hverdag og også til fester. Dette er prissat til 750 INR til 800 INR cirka for 4,8 gram.

11. Colorbar Lash Illusion Duo Mascara:

Colorbar Lash Illusion Duo Mascara

Dette giver en god effekt for et moderat prisområde på 4 ml for cirka 400 INR til 450 INR.

12. Colorbar vinklet børste:

Colorbar vinklet børste

Når du bruger geler i stedet for væsker eller normale blyantfarver, kan du prøve at købe denne vinklede børste, som er meget nyttig til dens anvendelse. Dette koster cirka 250 INR til 300 INR ca..

13. Farvebjælke Fremhævning Blending Brush:

Farvebjælke med fokus på blanding af børste

Dette er godt til påføring af den løse kompakt. Børsterne er meget bløde, og dem med ældende hud eller åbne porer får en god effekt af dette. Dette koster cirka 250 INR til 300 INR.

14. Maybelline Studio Drama Silver:

Maybelline Studio Drama Silver

Denne kan bruges som en sølvhøj lighter over normal sort. Du kan skabe en dramastil ved at bruge dette og er en god ting til fester eller klubtøj. Dette kan være godt at give et let strejf af sølv langs den nederste kant for at skabe et bredere look. Dette koster cirka 400 INR.

15. Coloessence Pearl Effect Pencils:

Coloessence perleeffektblyanter

Disse tilbyder en del farver, som du kan købe. Disse er cremet og kan let bruges. Disse koster fra 2,25 gram for 165 INR til 200 INR cirka og er billige i lommen.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80