15 effektive svampedræbende cremer til at få lindring fra Jock Itch i Indien

Jock itch er et almindeligt kløende udslæt på lyskens dele. Det er en hudsygdom, der hovedsageligt forekommer hos mænd, der er forbundet med de mandlige kønsorganer. Der er flere midler til rådighed for sådanne kløende tilstande. Dette skyldes hovedsageligt på grund af overskydende fugt og svampeinfektioner. Behandlingen af ​​dette er påføring af svampedræbende cremer i få uger. Her er få kløecremer, der bruges meget.

Bedste antifungale cremer til at få lindring fra Jock Itch i Indien:

Nogle af de tilgængelige jack itch cremer i Indien er,

1. Jock Itch Cream:

Jock Itch Cream

En af de bedste cremer på markedet er lotrimin. Det er den bedste jock itch -creme, der findes. Påfør denne creme på det inficerede område. Det er den bedste svampedræbende creme til jock itch. Dette vil give øjeblikkelig lindring ved forbrænding, afskalning, kløe osv. Det er lugtfrit og beroligende for huden. Det er klinisk testet og har givet lindring for alle brugere.

2. Antifungal Jock Itch Cream:

Anti -svamp Jock Itch Cream

Dette er den bedste svampedræbende creme i Indien til kløe. Hvis du lider af kløe, skal du prøve en mild creme. Brug cremen til at slippe af med gnidninger, kløe osv. Det giver øjeblikkelig lindring. Fjern den pinlige kløe ved at anvende denne creme. Det kan skyldes ringormen. Vask og tør området og påfør cremen. Du vil føle dig godt tilpas Det er den bedste svampedræbende creme til jock kløe..

3. Canesten-svampedræbende creme i Indien:

Canesten-Anti svampecreme i Indien

Dette er meget brugt creme. Påfør denne creme 2 til 3 gange om dagen. Efter 2 uger kan du se, at kløe og skaf ville være fuldstændig helbredt. Dette er beat -behandlingen for svamp. Det er den bedste svampedræbende creme i Indien. Tør området inden påføring. Sørg for ikke at have fugt omkring området.

4. Kløebeskytter-Den bedst kendte creme:

Kløebeskytter-Den bedst kendte creme

KØB DET HER

Det er den sikreste creme, der findes. Dette er den bedste jock itch creme i Indien online. Priserne er meget rimelige. Det giver øjeblikkelig lindring. Det er den mest effektive måde at behandle kløe på. Du kan købe online. Påfør efter instruktionerne på røret. Hold området tørt. Bær vasket indvendigt slid. Du kan slippe af med udslæt på ingen tid.

5. Lamisil Itch Relief Cream:

Lamisil Itch Relief Cream

Dette er en mere effektiv creme til rådighed. Hvis du lider af kløe og udslæt, vil du undre dig over, hvilken creme du skal bruge til jock itch. Her er den bedste måde. Anvend dette i en uge. Du kan forvente lindring. Påfør cremen og lad den stå åben et stykke tid. Det ville reducere infektionen i høj grad. Den bedste kløecreme uden bivirkninger.

6. Terrasil Female Jock Itch Cream:

Terrasil Female Jock Itch Cream

Dette er en effektiv måde at slippe af med kløe for damer. En dejlig creme, der kan bruges til at rense det inficerede område. Dette kan skyldes bakterier eller svampe. Brug denne milde creme og påfør den grundigt. Rengør og tør området i skeden. Dette vil helbrede jock kløe hos kvinder. Det er den bedste kvindelige jock itch svampedræbende creme til rådighed.

7. Cortizone Jock Itch Cream:

Cortizone Jock Itch Cream

Det er den bedste kvindelige antifungale creme, der findes. Det er meget let at anvende. Vask de vaginale områder. Tør det og påfør cremen. Brug denne creme i 2 uger og slippe af med de kløende udslæt og bakterielle infektioner. Det er en effektiv creme til damer.

8. Ring Guard Jock Itch Cream:

Ring Guard Jock Itch Cream

KØB DET HER

Den bedste måde at behandle kløe på er gennem denne creme. Det er tilgængeligt overalt. Det er den bedste svampedræbende creme til jock kløe i Indien. Brug milde infektioner denne creme to gange dagligt i 15 dage. Det er let at helbrede. Kontakt vedvarende kløe ved vedvarende kløe. Hold kønsområderne tørre og rene. Hold den fri for sved. Undgå at bruge uhygiejniske toiletter. Dette er den bedste måde at behandle infektionen på.

9. Quadriderm Cream til Jock Itch:

Quadriderm creme til Jock Itch

Behandling af svampeinfektioner og kløe er meget enkel. Rengør området med shampoo eller medicinske sæber og påfør cremen to gange om dagen. Dette ville reducere infektionen. Denne creme er en meget betroet medicin i årevis. Det hjælper med at kontrollere infektionen. Når du undrer dig over, hvilken creme der er god til jock itch, ville dette være et passende svar.

10. Ketaconazolcreme til Jock Itch:

Ketaconazolcreme til Jock Itch

Det er det bedste middel mod kløe. Det lindrer hovedet fra forbrændinger, udslæt og svampeinfektioner. Påfør det på overfladen, og du kan se, at infektionen reduceres. Dette er den bedste creme, der findes her, og som behandler infektionerne. Nogle af de svampedræbende lægemidler bruges i disse cremer, som ødelægger svampen. Hold områderne tørre, så helbredelsen sker hurtigere.

11. Tinactin til Jock Itch:

Tinactin til Jock Itch

Hovedingrediensen i Tinactic er det antifungale kaldet Tolnaftate. Dette er en kraftfuld Jock Itch Cream. Det er let tilgængeligt i alle medicinske butikker i håndkøb.

12. Exoderm for Jock Itch:

Exoderm for Jock Itch

KØB DET HER

Exoderm er en anden meget almindeligt fundet Jock Itch creme i Indien. Det har kemikalierne Natriumthiosulfat og salicylsyre, der bekæmper infektioner forårsaget af svamp. Salicylsyren hjælper huden med at absorbere natriumthiosulfatet.

13. Nizoral for Jock Itch:

Nizoral til Jock Itch

Den aktive ingrediens i Nizoral er Ketaconazol. Nizoral bekæmper infektioner, der er forårsaget af svamp. Det kan dog ikke bruges til behandling af svampeinfektioner i neglene eller tåneglene. Det behandler effektivt infektioner som Jock kløe. Nizoral kan kun fås efter lægens recept.

14. Lulibrit til Jock Itch:

Lulibrit til Jock Itch

Lulibrit creme har Luliconazole Topical, som er en kraftig svampedræbende medicin og yderst funktionel ved hudinfektioner som Jock Itch. Luliconazol topisk creme behandler infektioner forårsaget af en svamp eller gær. Det dræber svampen eller gæren og forhindrer dens vækst.

15. Miconazol til Jock Itch:

Miconazol til Jock Itch

Miconazol har den aktive ingrediens Miconazol Nitrate. Det bruges til behandling af overfladiske hudinfektioner, der er forårsaget af Candida Albicans – almindeligvis kendt som gær. Det lindrer kløe, skalering, revner, brændende, rødme, ømhed, irritation og ubehag, der normalt er forbundet med jock itch.

Endelig er Jock itch svampe- eller bakterieinfektionen, der opstår på kønsområderne. Du kan slippe af med disse kløe og udslæt ved at påføre svampedræbende cremer. Rengør områderne og anvend det korrekt. Man ville få lindring med brugen af ​​disse cremer. Brug rent tøj og undgå uhygiejniske forhold. Denne tilstand kan også forekomme hos damer.