9 bedste hudfolier

Dette kan være et relativt nyt udtryk i den kosmetiske verden, men jeg kan forsikre dig på et tidspunkt, at vi alle er stødt på disse produkter. Hvad er egentlig en hudfolie? Vi er ofte stødt på udstråling og lysere produkter, der udelukkende fokuserer på at øge intensiteten af ​​din teint, øge og fremhæve din hudtone, når det går. Disse produkter kaldes hud eksfolierende, et smukt selvforklarende navn.

Hudets eksfolierende produkt lyser og lysner ikke kun huden som en normal fugtighedscreme, men sætter ofte huden igennem en hård træningsproces, der sikrer hurtige resultater på stedet.

Bedste hudfolier:

Inden vi går videre til listen over hudfolier, lad os sikre os, at du er opmærksom på din hudtype, da den hårde håndtering af hudfarve muligvis ikke er egnet til alle hudtyper.

1. Rengør og rens Deep Action Exfoliating Scrub:

Hudfolier 1

Den let prikkende kølende fornemmelse, du føler, hver gang du bruger denne krat, er en egen glæde. Bortset fra at berolige og afkøle din hud, virker den på porerne, de forstørrede gnider specifikt den ujævne hudfarve, mens den genopliver og revitaliserer din hud. Dette er den bedste eksfolier til fedtet hud.

2. Clinique Sparkle Skin Body Exfoliation Cream:

hud exfoliators

Denne eksfolierende kropscreme fjerner de døde og kedelige skind fra overfladen og nærer de indre lag, mens den afslører dem, så din krop gnistrer ligesom dit ansigt. Bortset fra at lysne hudpartiklerne op, vil denne suveræne creme også tone dine muskler og berolige din hud. Det er en god peeling til fedtet hud.

3. Za True White Exfoliating Clay:

Hudfolier 3

Den eksfolierende maske af ler er tilberedt med essentielle ingredienser fra hvidt mineralsk ler, hvidlilieekstrakt, naturligt kildevand og vitamin C. Da det er hudvenligt, vil dette ikke irritere din hud, da det absorberer de overskydende naturlige olier og arbejder på de ujævne ufuldkommenheder uden overdrevent meget tørre din hud. Læg det på dit ansigt og massér et godt minut, inden du vasker af. Det er en hudfolie til alle hudtyper.

4. No 7 Smuk Skin Radiance Exfoliator:

Hudfolier 4

Denne eksfoliator er velegnet til selv den tørre hud, hvor den almindelige myte siger, at normal eksfoliator tørrer huden mere op. Men her forhindrer denne hypoallergiske eksfoliator ruhed og tørhed, mens den arbejder kraftigt på de kedelige og mørkere celler for at afsløre lysstyrken i din hud. Det er den bedste peeling til tør hud.

5. Just Herbs Apricot Sparkle Opfriskende Skin Radiance Scrub:

Hud eksfoliatorer 5

Bare urter lever virkelig op til sit navn, da det integrerer de naturlige naturlægemidler til at omdanne din hud fra kedelig og slap til livlig og lys. Baseprodukterne er Aloe, der beroliger og beroliger huden, mens det organiske abrikosekstrakt, abrikoskerneolie, persiske valnøddetræskorn og vegetabilsk glycerin fugter fugt og letter din ujævne hudfarve. Dette er et af de bedste eksfolierende hudprodukter.

6. Nivea Gentle Exfoliating Scrub:

Hudfolier 6

Den blide eksfolierende skrubbe kombinerer perler og partikler, der rydder og fjerner overskydende talg fra dit ansigt, mens du kraftigt renser snavs og olielommer nedenunder for at give dig dit originale lyse selv tilbage. Dette bekæmper mørke pletter og hudens ruhed og holder din hud smidig og hydreret. Dette er en af ​​de bedste eksfoliatorer til fedtet hud.

7. Origins Modern Friction Instant Brightening Pads:

Hud eksfoliatorer 7

Her er en anden slags end en exfoliator. Let at bære og let at anvende, denne eksfolieringsmetode kommer i form af små puder, der giver øjeblikkelig hudens lysstyrke når som helst og når som helst. De bløde puder er ikke hårde for din hud, da det fjerner det overskydende snavs til enhver tid og holder huden skinnende som en ny krone. Dette er den bedste peeling til fedtet hud.

8. Faktisk Facial Powdered Exfoliator:

Hud eksfoliering 8

Røde alger og bambusekstrakter blandet med hyaluronsyre og ananasenzymer, ansigtspulverformet exfoliator kommer i en pulverform, der skummer ved vandkontakt og giver dig en øjeblikkelig udstråling. Det er en god peeling til fedtet hud.

9. Nars Skin Double Refining Exfoliator:

Hud eksfoliatorer 9

Blandet med frugtekstrakter og eksfolierende perler, holder denne alkohol- og duftfrie raffinerende exfoliator huden fugtet og sund, mens den fornyer de mørke celler for at bringe liv og lysstyrke tilbage til din hud. Dette er et af de bedste eksfolierende hudprodukter.