Top 15 bedste ansigtsprodukter til enhver hudtype

Med et nyt produkt hver uge er det kommercielle marked lige nu ret stærkt udstyret med et stort utal af produkter, der imødekommer forskellige menneskers forskellige behov. Nu er ingen hudkompatibilitet den samme. Selvom du kan sidde fast med fedtet klistret hud, kan din ven dyrke en alvorlig tørhed, der forårsager knitrende og døende hud, og takket være de velorganiserede nichemarkeder, der dækker de mange behov, skal vi nu ikke bekymre os om rodet hjemmelavet midler eller forkerte hudprodukter. Nedenfor er en liste over nogle af de kommercielle midler, der tilhører ansigtsproblemer, som kan være din frelser for dagen.

Populære ansigtsprodukter i Indien:

1. Neutrogena Deep Facial Cleanser:

produkter til ansigtet

Neutrogena er et meget velkendt farmaceutisk firma, der har specialiseret sig i at skabe helt unikke skønhedsfremmende produkter. Den dybe ansigtsrens, der blev frembragt af Neutrogena, går dybt ned i dine skyller og renser olien og hudorme og fjerner dem i det væsentlige som et lag for at give et nyt lag olie og hud uden skavanker.

2. Rengør og rens skummende ansigtsvask:

ansigtsprodukter 2

ren og klar, et af de førende skønhedsmærker i verden har altid vendt hovedet, når det kommer til oprettelsen af ​​nye og forbedrede skønhedsforbedringsprodukter. Den skummende ansigtsvask er et af disse produkter. Den rene og klare skummende ansigtsvask reducerer olieindholdet og pletter, der effektivt bygger op for at vige for glat og glødende hud i lange perioder.

3. L’Oreal Paris Skin Perfect Facial Foam:

ansigtsprodukter 3

Poreal Paris er et andet førende skønhedsmærke, der har en række flotte produkter under bæltet. Hudens perfekte ansigtsskum er et af disse produkter. Ansigtsskummet fjerner ligesom alle andre olie og pletter og giver dig en problemfri hud, der kræver lidt eller ingen make -up for at opnå en blød og glødende hud.

4. VLCC Gold Polering Face Scrub:

ansigtsprodukter 4

Selvom VLCC -produkter ikke er så kendt som de allerede stærkt etablerede skønhedsmærker, vakler de stadig ikke, når de leverer den bedste slags produkter til alle slags anvendelser. Den guldpolerende ansigtsskrubbe er en af ​​en slags ansigtsskrubbe, der skal bruges lige efter en kompatibel ansigtsvask for at opnå de bedste resultater. Guldskrubben giver dig et strålende udseende næsten øjeblikkeligt og gør dig til centrum for opmærksomhed overalt, hvor du går på grund af dit blændende udseende.

5. Nivea Total Face Clean Up:

ansigtsprodukter 5

Nivea total ansigtsrensning er en absolut mester i komplet ansigtsbeskyttelse og helbredelse. Det kan bruges som en skrubbe, en vask og som vigtigst af alt en pakke, der giver en tre i en knockout. Det vil med garanti give dig en glat og fejlfri hud på bare fem minutter afhængigt af den anvendte metode.

6. Clinique 7 dages kratcreme:

ansigtsprodukter 6

Clinique 7 dages scrubcreme giver dig bogstaveligt talt perfekt hud i 7 dages påføring. Udfordringen er at bruge den i syv dage og opnå en helt oliefri og fejlfri hud effektivt. Dit ansigt vil lyse og forblive sådan i lang tid.

7. Oprydning i tre trin:

ansigtsprodukter 7

Lakme tretrinsoprydning er i det væsentlige en kombination af alle de tre nødvendigheder, det vil sige skrubbe, maske og vask. Ved at bruge disse tre produkter hver dag får du den bedste og mest frodige hud i løbet af en uge, hvilket er den bedste måde at gå i forhold til mange andre skønhedsprodukter. Processen er en nødvendighed for at modtage oliefri glødende hud.

8. Shahnaz Husain Shah -maske:

ansigtsprodukter 8

shahnaz Hussain er en verdenskendt makeupartist, der bringer masser af verdenskendte produkter frem, og denne shahimaske er en af ​​dem. Shah -masken fungerer stort set som enhver anden normal maske og kræver den grundlæggende påføring og fjernelse, men den hud, du vil støde på efter at have fjernet masken, er virkelig noget, du aldrig ville have stødt på før.

9. Himalaya Neem Face Pack:

ansigtsprodukter 9

Himalaya er også et velkendt firma, der leverer topmoderne skønhedsprodukter til næsten alle problemer og lejligheder. Neem ansigtspakken er en del af en lang række skønhedsforbedringsprodukter, der hjælper med at give dig en ren og fejlfri hud, der arbejder hånd i hånd med ansigtsvask og skrubbe for at give dig en fejlfri hud.

10. Lakme Youth Infinity Night Cream:

ansigtsprodukter 10

Som navnet antyder, er dette en fantastisk creme til natten og er specielt fremstillet til de mennesker, der har meget travle skemaer. Bare påfør det inden du går i seng og skyl dit ansigt I morgen, og du vil meget effektivt opretholde en fantastisk og evig hud.

11. Olay Total Effects:

ansigtsprodukter 11

nu kommer til Olay, har dette firma revolutioneret anti-aging produkter i stor skala. Olay samlede effekter giver dig mulighed for at anvende produktet hver dag, hvilket giver dig en fejlfri og naturlig hud sammen med den eksplosion af flotte udseende, du altid har ønsket dig. Det bedste er, at det gør dette for kvinder i alle aldre.

12. Lakme Absolut hudglans:

ansigtsprodukter 12

Lakme er et fantastisk mærke til skønhedsforbedringsprodukter til mennesker i alle aldre. Den absolutte hudglans er et perfekt produkt, når du prøver at få det glødende udseende frem i dig. Påfør det ligesom og anden creme, inden du tager afsted til et event, og det erstatter effektivt al den makeup, du har. Det vil helt sikkert få din hud til at gløde.

13. L’Oreal Paris Age perfekt nat- og dagcreme:

ansigtsprodukter 13

L’Oréal som nævnt ovenfor kommer med store og revolutionerende produkter, og denne er en af ​​de helt store. Den alder perfekte nat- og dagcreme virker utrætteligt for at give dig den bedst mulige hud fri for olie og skavanker. Brug den som en normal creme både om natten og om dagen eller som en af ​​de to for at opnå de ønskede resultater over tid.

14. Lacto Calamine:

ansigtsprodukter 14

lacto calamine har faktisk eksisteret i årevis og kan effektivt bruges til skønhed og ikke-skønhed. Det hjælper også med at glatte revnede fødder sammen med andre medicinske anvendelser. Men som skønhedsprodukt ligner intet laktokalamin.

15. Nivea Aqua Sensation Gel Cream:

ansigtsprodukter 15

dette er mere et nyt produkt, da Nivea har gamblet og bragt et nyt produkt frem, der primært er en gel frem for en fuldgyldig creme. Gelen har en tendens til at sidde på din hud i længere tid, så den føles meget blødere og bremser opbygningen af ​​olie og hudorme sammen med andre pletter.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80