Top 9 hjemmelavede rengøringsmidler

Der findes forskellige mærker af rengøringsmidler på det kommercielle marked, men intet slår de naturlige hjemmelavede opskrifter. Hjemmelavede rengøringsmidler fremstillet af 100% naturlige ingredienser er ikke kun lommevenlige, men også mere effektive på huden. Kemikalierne i de kommercielle rengøringsmidler kan danne udslæt eller klø din hud.

Hjemmelavede rengøringsmidler

Da det er vigtigt at holde vores ansigt rent, snavs og oliefrit, er det tilrådeligt at prøve hjemmelavede rengøringsmidler. Du finder let de nødvendige ingredienser i dit køkken. Her er top 9 -listen over hjemmelavede rengøringsmidler.

Bedste hjemmelavede rengøringsmidler:

1. Honningrensemiddel:

Hjemmelavede rengøringsmidler 1

Honning er velegnet til alle hudtyper. Sørg for at fjerne make -up, inden du påfører honning i dit ansigt. Start med at dæmpe dit ansigt med noget lunkent vand, og hæld derefter lidt honning i din håndflade. Hvis honningen er for tyk, fortyndes ved at tilsætte lidt vand. Masser det ind i din hud i cirkulære bevægelser. Lad det sidde i fem minutter, før du vasker det af. Tør dit ansigt tørt.

2. Oil Cleanser:

Hjemmelavede rengøringsmidler 2

Du skal blande to typer olie, før du påfører det på dit ansigt. Så tag en skål og hæld en teskefuld ricinusolie sammen med 1 ½ tsk olie, såsom jojoba, vindruekerne, solsikkefrø, abrikoskerne, sød mandel eller avocado. Påfør dette rensemiddel inden sengetid ved at massere det ind i din hud. Derefter suges et lille håndklæde i varmt vand og dækker dit ansigt med det i et minut. Gentag det, indtil al olien er gennemblødt. Tør dit ansigt med håndklædet, når det er færdigt.

3. Havregrynrens:

hjemmelavede rengøringsmidler 3

Bland nogle finmalede havre og fintmalet mandelmel sammen. Tilsæt dit valg af væske som vand, mælk, yoghurt, citronsaft, rosenvand, honning, glycerin osv. Og bland godt. Du kan tilføje et par dråber æteriske olier som rosmarin, pebermynte, lavendel, kamille æteriske olier. Fugt dit ansigt og massér blandingen ind i din hud ved hjælp af dine fingre. Vask det af med koldt vand, og tør dit ansigt.

4. Apple Cleanser:

Hjemmelavede rengøringsmidler 4

Bland to skiver skrællet æble, ½ kop almindelig yoghurt, ½ spsk olivenolie og ½ spsk honning i en foodprocessor. Påfør blandingen i dit ansigt, og lad den sidde i fem minutter, før du skyller den af ​​med lunkent vand.

5. honning & Citronrens:

hjemmelavede rengøringsmidler

Tag en skål og rør sammen ½ kop havregryn, ¼ kop frisk citronsaft, ¼ kop vand og ½ spsk honning. Fugt dit ansigt og massér det godt ind i din hud i tredive sekunder, før du vasker det af med lunkent vand.

6. Agurkrensemiddel:

Hjemmelavede rengøringsmidler 6

Lav en glat pasta ved at blande ½ kop almindelig yoghurt, ½ af en agurk i tern og fem hakkede mynteblade i en blender. Påfør pastaen i dit fugtige ansigt og lad den hvile i fem minutter. Vask af med lunkent vand. Denne rens er fantastisk til normal hud.

7. Yoghurtrensemiddel:

Hjemmelavede rengøringsmidler 7

Du kan anvende almindelig yoghurt i selve huden eller tilføje en teskefuld frisk citronsaft sammen med æteriske olier som lavendel eller vanilje. Citronsaft er en dejlig snerpende og de æteriske olier lugter dejligt. Massér blandingen på dit fugtige ansigt i tredive sekunder og vask den derefter af.

8. Papaya Cleanser:

Hjemmelavede rengøringsmidler 8

I en foodprocessor eller blender blandes et stort skrællet aloe vera -blad, et skrællet lille stykke papaya, en spiseskefuld honning og en spiseskefuld almindelig yoghurt. Fordel den glatte pasta på dit fugtige ansigt og lad det sidde i et par minutter. Skyl af med lunkent vand.

9. Tomatrens:

Hjemmelavede rengøringsmidler 9

Lav en glat pasta ved at blande en moden tomat med to spiseskefulde mælk og to spiseskefulde frisk appelsin-, citron- eller limesaft. Fugt dit ansigt og påfør blandingen i din hud. Skyl det af med lunkent vand efter at have ladet det stå i et par minutter.