Bedste pakistanske skønhedstip og hemmeligheder!

pakistanske skønhedshemmeligheder

Pakistanske kvinder er en af ​​de smukkeste kvinder i hele verden. De har skarpe træk i ansigtet, med mælkehvid teint og tykt hår. Hvad kvinder normalt misunder at se de pakistanske kvinder, er deres øjne, der er grønne og blå som tider og deres overvældende øjenmakeup, der får dem til at se endnu smukkere ud.

Pakistanske skønhedstips og hemmeligheder:

Lad os se på de bedste pakistanske skønhedshemmeligheder.

Skønhedsregime:

pakistanske skønhedshemmeligheder 1

Pakistanske kvinder har en smuk hud, som de passer på ved at følge de tre mands trin med rensning, skrubning og maskering. Det er endnu bedre, fordi de normalt følger den naturlige vej.

  • Hjemmelavede rengøringsmidler inkluderer en blanding af en revet tomat, 2 spiseskefulde mælk og 1 tsk citronsaft. Påfør blandingen og lad den tørre. Vask det derefter til sidst med koldt vand.
  • Det andet trin er skrubning eller eksfoliering, som bedst kan bruges ved at lave en krat af honning og fed. Slib nogle nelliker og bland med honning og gnid det derefter over dit ansigt. Fortsæt med at skrubbe i et par minutter, og tag derefter lunkent vand til at vaske af.
  • Til det sidste trin med maskering, mos en banan og kom tre spiseskefulde sukker i den. Gør det som en glat pasta og påfør derefter i cirka 15 minutter og vask derefter af.

Makeup:

pakistanske skønhedshemmeligheder 2

Pakistanske kvinder ved bedst om makeup. De ved, hvilken slags makeup de skal anvende ved hvilken lejlighed, og hvordan de skal placeres perfekt. Deres makeup varierer med deres hudfarve og tidspunktet for begivenheden, når de forbereder sig på at gå til. Fundamenter bør ikke påføres i løbet af dagen, da de kan svede og få hele makeup til at se dårlig ud. Ansigtspulvere er nødvendige for at blive valgt i henhold til hudtonen. Lyserødt eller fersken ville passe godt til de smukke, de normalhudede kvinder kunne vælge gule eller brune og kobber- eller murstenstoner til de mørke kvinder.

Læber Makeup:

pakistanske skønhedshemmeligheder 3

Tung læbestift passer til de pakistanske kvinder, der har en meget lys hud. De vælger normalt dyb rød, brun, orange osv. For at male deres læber og få dem til at se ekstremt sanselige ud. De bruger også læbeindlæg, der har en mørkere nuance, til at skelne mellem de to farver.

Anvendelse af Blushers:

pakistanske skønhedshemmeligheder

For at få dit ansigt til at rødme som de pakistanske kvinder, påfør lidt af det på kinderne og spred det derefter og balancér det med lysere nuancer mod hagen og templerne. Hvis du har en normal hudfarve, skal du vælge brun eller honningfarver på rødme og ikke de lyserøde.

Øjenmakeup:

pakistanske skønhedshemmeligheder 4

Øjenmakeup er noget, som alle Pak -kvinder værner om. De bruger lyse farver i løbet af dagen, men holder sig mest til sort øjenmakeup om natten. De satte foringer til konturerne, der ser endnu mere attraktive ud over de store øjne, som kvinderne besidder. Hvis nogen af ​​dem har små øjne, foretrækker de at holde sig til lettere konturer. De elsker at bruge mascaraer og øjenskygger er mørkere på øjenlinjerne og lysere på lågene.

Bronzer til at forme din næse:

pakistanske skønhedshemmeligheder 5

Pakistanske kvinder har skarpe træk, og deres næser er altid ret på linje. Vi har alle ikke en næse som dem, så vi kan bruge bronzer til at opfylde dette ønske. Brug din bronzerbørste på to sider af din næse, og form lige lige linjer.

Kost og fitness:

pakistanske skønhedshemmeligheder 6

De fleste Pak -kvinder beholder deres smukke ansigt og slanke figurer vedligeholdt på grund af regelmæssige øvelser, og nu er alle blevet fitness -freaks for at leve et sundere liv og også for at blive ved med at se godt ud. Øvelser efterfulgt af ordentlige måltider med protein, calcium og vitaminer gennem frugt og grønt hjælper kvinderne med at beholde hver eneste glødende fejlfri hud.