Indiske kvinder skønhedstip og hemmeligheder

Indiske kvinders skønhed er anerkendt over hele kloden. Når du taler om en indisk kvinde, er det billede, du tænker på, et af eksotisk skønhed – Et nedslidt, kedeligt udtryk med traditionel makeup, glødende brun hud, skarpe træk og utrolige øjne med skinnende hår, der indrammer ansigtet. De så mange gøremål, som vi udfører dagligt, har en utrolig effekt på vores krop og velvære. Vores mad er tilberedt med de nødvendige nødvendigheder for ikke bare at holde kvinderne i form, men alle, der regelmæssigt tager dem. En simpel spisning og fysisk aktivitet er alt, hvad der kræves for at bevare hendes naturlige skønhed.

Det er let at modvirke de negative kræfter og starter med blot at bevæge sig rundt. Den største hemmelighed er imidlertid de enkle ingredienser, som dit køkken har, og hvilke fantastiske fordele det kan have på din hud. Tag et kig på de overraskende fordele, disse ingredienser har på din hud.

Indiske kvinder skønhedstip og hemmeligheder

Selvom du skal fødes med funktionerne, er alle de andre træk, der let kan erhverves. Her afslører vi et par indiske skønhedshemmeligheder om skønhed, fitness og kostråd, der hjælper dig med at opnå skønhed svarende til de indiske kvinders.

1. Skønhedstip til Curd:

Indiske kvinder skønhedstip og hemmeligheder - ostemasse

Curd indtages almindeligvis til frokost og middag i Indien. Det er et mælkeprodukt og tilsættes karryretter og laves ofte til drikkevarer som lassi. Det er sundt og velsmagende. Indtagelse af ostemasse dagligt hjælper med at holde din krop ren og får dit ansigt til at lyse indefra. Curd bruges også af indiske kvinder i mange ansigtspakker.

2. Skønhedstip til Amla Oil:

Indiske kvinder skønhedstip og hemmeligheder - Amla olie

Indiske kvinder er kendt for deres tykke, sorte lokker, det er hovedårsagen til deres eksotiske look. Hemmeligheden ved at opretholde denne kvalitet – Amla olie. Amla er det indiske navn for stikkelsbær. Olien ekstraheret fra denne frugt er fremragende til hår. Denne olie er rig på C-vitamin og er en stor hjælp til alle problemer med hår og hovedbund. Hvad gør en indisk kvinde smuk? Hendes lækre hår.

3. Kesar:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - chandan (2)

Kesar eller safran er et indisk krydderi, der ofte tilsættes varm mælk for at forbedre dets sundhedsmæssige fordele. Den er rød og orange i farven og vokser rigeligt i Kashmir. Det indtages mest om vinteren, fordi det øger kropstemperaturen. Denne ingrediens hjælper med at helbrede tør hud og andre hudproblemer.

4. Besan:

Indian Women Beauty Tips og hemmeligheder - besan

Besan- eller kikærtemel er en anden almindeligt anvendt husholdningsingrediens, der bruges af indiske kvinder til at forbedre deres teint og kvaliteten af ​​deres hud. Besan er en almindelig ingrediens i mange former for indiske rotier. Det blandes ofte med andre ingredienser som honning, mælk, kalkvand og så videre og laves til en pasta. Denne pasta bruges derefter til at vaske huden mindst en gang om ugen.

5. Gulab Jal:

Indian Women Beauty Tips og hemmeligheder - rosenvand

Gulabjal eller rosenvand bruges af indiske kvinder til at slippe af med mørke rande og pletter på deres hud. Den er lavet med friske rosenblade. Det er et glimrende middel mod alle slags hudproblemer. Det bruges mest i ansigtspakninger med Chandan.

6. Bindi:

Indiske kvinder skønhedstip og hemmeligheder - bindi

Indisk makeup er ufuldstændig uden bindis. Disse bindis varierer fra enkle cirkulære rødbrune prikker til komplicerede designs. Den leveres med en pind på og placeres simpelthen på panden mellem dine øjenbryn.

7. Haldi:

Haldi

Haldi eller gurkemeje er en anden af ​​de berømte indiske krydderier. Indiske bryllupper har et bestemt ritual, hvor både bruden og gommen gnides i haldi på bryllupsdagen for at få deres hud til at se bedre ud. Gurkemeje er godt for huden såvel som for enhver form for allergi, du måtte have. Gurkemeje har mange antiseptiske egenskaber, der reducerer inflammation. Det har en meget værdsat position inden for ayurvedisk medicin.

8. Chandan:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - chandan (1)

Chandan eller sandeltræ er mest kendt for sin fremragende aroma. Det bruges i flere aromatiske æteriske olier og ansigtspakninger og andre former for kosmetik. Chandan hjælper med at reducere betændelse, bumser, udslæt, hudorme og så videre.

9. Shikakai:

Indiske kvinder skønhedstip og hemmeligheder - Shikakai

Shikakai er en anden af ​​de indiske urter, der almindeligvis bruges i Ayurveda. Det omtales også som ‘frugt til hår’. Det bruges sammen med amla til at forbedre hårets styrke, tykkelse og kvalitet. Det er et glimrende middel mod tør hovedbund.

10. Læbestift:

Indiske kvinder skønhedstip og hemmeligheder - læbestift

Indiske kvinder anvender generelt rødbrun eller mørkerøde nuancer af læbestift. De tilføjer et lille glimt i midten for at skabe en illusion af fyldigere læber.

11. Yoga:

Den ældgamle filosofi og praksis er blevet en livsstil i dag. Yoga følger gammel praksis for et godt helbred og dets holistiske tilgang til wellness og sundhed gør det til en ideel rutine i dag.

Udover at give sundhedsmæssige fordele, er yoga kendt for at give glødende hud og fremmer hårvækst med sine mange fordele. Indiske kvinder dyrker yoga for at smide de ekstra kilo og opretholde den ideelle kropsvægt.

Swami Sivananda hævder, at den regelmæssige praksis med asanas hjælper os med at erhverve en figur og smidig hud, der giver dig den nødvendige charme og forbedrede skønhed. Det er også til at slippe af med acne, pletter og ar også.

12. Olier:

Ayurveda formulerede olier og bruges til ansigtsmassage ved hjælp af rene ekstrakter. Disse olier bruges dag og nat. Disse olier kan bruges til massage og som fugtighedscreme. Regelmæssig brug af deres olier får din hud til at lyse og hjælper med at gøre huden lysere og modvirker aldring.

Kumkumadi Tailam, olier med Neroli, Ashwagandha og Vetiver, kaircin osv. Er nogle af de olier, der er hjemmehørende i Indien, og som har egenskaber som E -vitamin, essentielle fedtsyrer og proteiner, der reparerer hudskader og gør det fejlfrit. Disse olier hjælper også med at bekæmpe aldring, sløvhed, ujævn hudfarve, misfarvning osv.

Regelmæssig brug af disse olier giver dig en smuk og yngre hud.

13. Kajal:

Kajal er en meget vigtig del af enhver indisk kvindes makeup. Det forskønner øjnene og får ja til at se lysere ud. Denne skønhedsingrediens har været brugt i tusinder af år. Det vides at forbedre en kvindes skønhed og gøre deres øjne attraktive. Kajal er også kendt for sine køleegenskaber, og det fungerer også som kølevæske.

Kajal / Kohl er blevet en integreret del af en kvindes makeup -rutine og er nu udbredt.

14. Sarees:

Saree betragtes som en livsstil og viser absolut Indien, når det er bedst. Der er sareer til forskellige lejligheder – bryllupper, særlige lejligheder, arbejde osv. Sarees er lavet af forskellige materialer som bomuld, silke og forskellige tråde vævet til et smukt design.

Drapering af en saree er absolut elegant og er en dristig erklæring om ens overbevisning og kulturelle traditioner.

Denne artikel dækker en lang række skønhedshemmeligheder og tips fra indiske kvinder. Vi har diskuteret tips om mad, olier, skønhedsbehandlinger, makeup, påklædning osv. Læg et kig ved hjælp af disse skitserede tips, og du vil naturligvis opnå skønhed, der ligner indiske kvinders. Indiske kvinder er kendt for deres manke og hud og afprøver et ældgammelt, afprøvet og testet skønhedsregime og praler med din naturligt glødende hud og hår. Det er din tid til at skinne og få det perfekte look!