Marokkanske skønhedstip og hemmeligheder

Folk i deres lande har kæmpet, og det er en vigtig grund til, at de normalt har en slank figur og ser ud til at dø for. Marokkanske kvinder går mest efter hjemlige og naturlige midler til deres skønhed frem for kosmetiske versioner som moderne kvinder. Disse bevarer deres udseende endnu mere fabelagtig og deres skønhed varer længe.

Marokkanske skønhedstip og hemmeligheder:

Lad os se på de bedste marokkanske skønhedstip og hemmeligheder.

1. Naturlig skønhed:

marokkanske skønhedstip

Marokkanske mennesker bruger naturlige måder til at holde hele deres krop forskønnet. Marokko er berømt for specifikke planter, der bruges i skønhedsregimer. Disse er blevet videresendt fra mødre fra generation til generation, og kvinder i moderne tid følger stadig disse processer.

• Rødt ler: Marokkos røde ler bruges ofte som en skønhedsmaske. Masken skal laves sammen med honning og olivenolie. Opbevar det i 15 minutter og skyl med lunkent vand. Det er en meget vigtig ingrediens, der bruges i lotioner og sæber.

• Rhassoul -ler: Rhassoul -ler udvindes til klipperne i Marokkos bjerge. Denne slags ler er nyttig til ansigtsmaske og kropsmasker. De bruges som ingredienser i shampoo og sæbe.

• Ghassoul Clay: Dette særlige ler bruges til at holde huden blød. Dette ler bruges mest som masker, og de hjælper huden på de marokkanske kvinder med at forblive ungdommelig. Dette middel mod evig skønhed har været en hemmelighed og har været brugt i evigheder.

2. Makeup:

marokkanske skønhedstip Makeup

Marokkanske kvinder har normalt mørke eller mørke hudfarver, og det er en væsentlig årsag til, at fundamenter er temmelig nødvendige for dem. De holder det let, når det kommer til makeup, da de foretrækker skønhedens naturlige essens. De roses på grund af følelsen af ​​påklædning, og de bærer normalt livlige farver.

3. Hårpleje:

marokkanske skønhedstip Hårpleje

Arganolie eller marokkansk olie er et meget populært skønhedsartikel blandt stjerner i øjeblikket. Det opnås ved at knuse kernerne af argan træet, og det produceres kun i Marokko. Fedtsyrerne og E -vitamin siver ind i håret og gør det skinnende og glat. Bukkehorn bruges af dem til at reducere skæl. Du skal forbruge 1.000 mg hver dag, og det ville hjælpe dine flager med at reducere med 60%. Det producerer olie og fremmer blodcirkulationen.

4. Øjenmakeup:

marokkanske skønhedstip Eye Makeup

Der er en marokkansk tradition for at bruge sort kohl til øjenliner. Dette er relateret til islams hellige sorte sten kaldet Kaaba i Mekka. Denne foring, der stadig bruges af kvinder, er ikke kun en del af en skønhedshemmelighed, men har også en åndelig tilknytning og tro på den.

5. Hud:

marokkanske skønhedstip Hud

Marokkanske kvinder er afhængige af olivenolie til deres hud. De bruger almindelig olivenolie til at holde sig fugtet og går derefter i bad. Der er en særlig type luffe kaldet Kessa, som bruges til eksfoliering på en traditionel måde. Du skal bruge den til fyrretjresæbe for at få den perfekte spa -fornemmelse og forynge din hud.

6. Kosthemmeligheder:

marokkanske skønhedstip Kosthemmeligheder

Marokkanske mennesker har en særlig salat, der indeholder mange frugter og grøntsager. Dette holder dem sunde. Grøn te er en meget populær drink, som kvinderne normalt indtager for at holde deres hud glødende. Marokko er et land med masser af fisk, og de elsker at have fiskesoufflé, som de kan lave mad med lidt mindre olie.

7. Fitnesshemmeligheder:

marokkanske skønhedstip Fitnesshemmeligheder

Marokkanske mennesker elsker at spise, og hvor der er kærlighed til mad, er der alligevel nogle ekstra kalorier, der hober sig op. Kvinder har en tendens til at vinde lidt mere end normalt, og derfor forsøger de at balancere det med regelmæssige øvelser i fitnesscentre eller gennem yoga. Svømning er en vigtig sport, fordi jorden har en del vandområder.