Persiske skønhedstip og hemmeligheder

Persiske kvinder er kendt for at have eksotiske og skarpe ansigtstræk. De lyse og hvedeskindede kvinder har for det meste blå og grønne øjne og tværtimod har kvinder med en lidt mørkere hud mørke øjenfarver som brun og sort. Det er svært at tro, men det er rigtigt, at de højst bevarer deres smukke udseende ved hjælp af naturlige midler.

persiske skønhedstip

Bedste persiske skønhedstip og hemmeligheder:

Lad os se på de bedste skønhedstip og hemmeligheder hos persiske kvinder.

1. Persiske skønhedstip til hud:

Persisk skønhedstip Hud

Persiske skønheder er vant til at bade på en måde, der holder deres hud satinglat. Deres hudregimer adskiller sig fra lejlighedsvis mælkebad, oliebad eller endda saltbad ved Dødehavet. Denne badning er ikke kun en stressbuster, men forbedrer også blodcirkulationen og anti-aging.

2. Persisk skønhedstip til hår:

Persisk skønhedshår

Persernes kvinder er heldige at blive velsignet med tykt hår. Kvinder med glat hår sørger for, at enderne trimmes, så de forbliver sunde. Krøllede hår bør kun tørre deres hår med håndklæder og ordentlig vask og konditionering i must for ikke at lade håret blive viklet ind. Det er bedst at beholde håret i den naturlige form frem for at få det farvet eller bleget.

3. Persiske skønhedstip til øjne:

Persiske skønhedsøjne

Hollywood -kvinder tørster efter at få det persiske øje til at se ud, men de persiske kvinder behøver ikke at gøre en ekstra indsats for at få det, de naturligt besidder. De har smukt formede øjne, der ligner mandler. De starter med en gennemsigtig base-øjenskygge til læberne og bruger derefter øjenliner, både våde og tørre. Konturerne har en tykkere ende, og de har et langstrakt træk mod kanterne, hvilket ser meget klassisk ud. Årsagen til, at kvinderne har tykt hår, får dem også til at have tykke øjenbryn, der regelmæssigt skal formes ved trådning.

4. Persiske skønhedstip til læber:

Persiske skønhedslæber

Brug en læbeforing til dine læber, der gerne vil have en neutral base, og mal derefter dine læber med pink. Gå ikke klædt på, så det dækker med stærke farver, da det ikke bare ville være tungt for øjet, men også vil dække over skønhedens naturlige essens. Nogle gange skal du bare øge din tilstedeværelse af skønhedsmærker i stedet for at dække det med overskydende makeup. De giver dig også et andet udseende og en anden stil til dit ansigt.

5. Persiske skønhedstip til oliering:

Persisk skønhed oliering

Oliering er afgørende for udglatning af hud og næring af hår. De er vant til at bruge forskellige olier som oliven, sesam, mandel og kokos. De øver normalt på at anvende dem natten før og går derefter i søvn. De er meget særlige om kropspleje, og de nærer deres kroppe med olie og kombinerer mandel og honning til behandling af sprukne læber.

6. Regime under bad:

Persisk skønhedsregime under bad

Inden et bad skrubber eller eksfolierer de normalt deres hud, det er en del af rensningen. Blanding af sukker sammen med citronsaft og honning og derefter påføring som krat kan give dig et godt naturligt middel. Kaffe og honning bruges også, men de er ret klæbrige, men den glød, du ville se i dig selv efter badet, er forsøget værd.

7. Honning og Aloe Vera:

Persisk skønhed honning og Aloe Vera

Honning og aloe vera bevarer hudens glød. Honning er den bedste naturlige fugtighedscreme, der holder dit ansigt iltet. Jo bedre ingrediensens kvalitet er, desto bedre resultater opnår du. Aloe vera bruges til behandling af almindelige hudproblemer som bumser, ar og pletter. De hjælper også med at fungere som et middel mod ældning, der bekæmper rynker og fine linjer.

8. Kost og fitness:

Persisk skønhedskost og fitness

Persiske kvinder er virkelig meget kræsen med hensyn til deres kost; de prøver at holde sig til sund mad som havregryn sammen med forskellige grøntsager og frugter. For at bevare deres hud holder de sig hydreret med meget vandindtag og regelmæssige øvelser og meditation hjælper dem med at bevare hudens fejlfrihed.