Sådan plejer du dine læber

Læber er en af ​​de funktioner i ansigtet, der fanger stor opmærksomhed fra mennesker omkring. Tro det eller ej, læber er også en af ​​de ting, der i høj grad kan påvirke tiltrækning og udseende af en person. Tørre og sprukne læber er uden tvivl en slukning for det modsatte køn og gør også ansigtet kedeligt. På den anden side, hvis du har bløde, glatte og hullede lyserøde læber, har folk en tendens til at se din vej mere end nogensinde. For at opnå det skal man arbejde hen imod forskellige trin og bestræbe sig på at passe læberne. Der er nogle enkle, lette og gør -det -selv -måder, hvor du kan passe godt på læberne. Denne liste herunder vil fortælle dig, hvordan:

Sådan plejer du dine læber

Her er de få tips til, hvordan du plejer dine læber på naturlig vis.

Giv det beskyttelse:

Vejret og skiftende årstider har stor effekt på læberne og dets gode helbred. Man skal beskytte dem godt i både sommer- og vintermånederne. Læbepomader med solbeskyttelse er vigtige i varme måneder og fugtgivende cremer i de tørre og kølige vintre. Tørre og revnede læber er resultatet i begge disse måneder, og derfor bør læbepomader altid holdes ved hånden. Dette låser fugt i læberne og gør dem bløde, lige som du vil.

Hold læbestift til minimal brug:

Læbestifter er en af ​​de vigtigste ting i makeup, men har du nogensinde troet, at det er en blanding af voks, olie, farve og endda en masse kemikalier. Uanset hvad har læbestifter en tendens til at påvirke læbens gode helbred, hvis de bruges mere end ofte. Man skal huske på, at brug af læbestift holdes på et minimalt niveau. De bør kun bruges, når det er nødvendigt. Til regelmæssig brug er læbepomader med lidt farve den bedste mulighed. Sørg for, at den er lavet af naturlige ingredienser som sheasmør, E -vitamin, jojoba og mere.

Exfolier dem:

Ligesom huden har brug for eksfoliering for at fjerne laget af døde hudceller og foryngelse af nyt hudlag, gælder det samme også for læber. Det anbefales stærkt, at du bruger peeling en gang om ugen til at passe på læberne. Det hjælper også med at fjerne forurenende stoffer og lysner læbernes mørke tone. En simpel sukkerskrubbe kan bruges derhjemme eller også en tandbørste til formålet. Klar og smuk læber er alle dine nu!

Brug E -vitaminolie:

E -vitamin kapsler er tilgængelige på markedet, der kan prikkes og bruges på læberne. Dette nærer læberne dybt og sikrer, at de er bløde og glatte uden tørhed og revner. Dette bør gøres dagligt for at få de bedste resultater. Der er mange andre hjemmemediciner som påføring af mandelpasta, ved hjælp af mælkecreme eller vaselin. Alle disse har det samme formål at fugte læberne for at hjælpe dig med at passe perfekt på dem.

Hydrer dem:

Det er ikke kun vigtigt at fugte læberne eksternt, men også indefra. Dette er kun muligt, hvis du hydrerer læberne godt. For at sikre, at dette mål nås, bør man drikke 10-12 glas rent vand hver dag. Sammen med at give dig bløde og glatte læber, har den mange andre fordele i vente for dig. Den lette og overkommelige procedure er yderst effektiv.

Har en læbe sund kost:

Inkluder en masse frugt og grøntsager i kosten, der er fyldt med vitaminer og mineraler. Det er en af ​​de bedste måder at bringe et godt helbred ikke kun til læberne, men også til hud og hår. Det holder også kroppen i de rette arbejdsforhold.