Top 50 indiske hjemmelavede skønhedstip til kvinder !!

At tale om skønhed betyder ikke kun et regelmæssigt besøg på saloner og store udgifter til utallige skønhedsbehandlinger. Hvis du ønsker at se ung og smuk ud, er der masser af fremragende hjemmelavede skønhedshemmeligheder at prøve. Disse skønhedstip er 100% naturlige, har ingen bivirkninger, og virkningerne er meget bedre end kunstige kosmetiske produkter. Hvis du leder efter nogle af de bedste skønhedstip, der kan være meget nyttige for dig, så er dette et indlæg, der helt sikkert vil være til god nytte for dig.

Indiske hjemmelavede skønhedstip til kvinder

Indiske hjemmelavede skønhedstip til kvinder:

Her er vores 50 fremragende hjemmelavede skønhedstip til kvinder, som du skal læse og følge for bedre skønhed.

1. Naturlig toner:

Du kan bruge en naturlig toner fremstillet af de enkleste ingredienser, der findes i dit køkken. Brug lidt saft af kold agurk eller tomat. Du kan også lægge teblade i blød i vand, koge og stamme dette. Opbevar dette i fryseren, og brug det som toner. Du kan også undgå alt dette og bare bruge isterninger til at tone din hud. Huden vil føles meget frisk og ungdommelig.

2. Hjemmelavede ansigtspakker:

Du kan glemme de tilgængelige ansigtspakker på markedet og anvende noget, der er helt hjemmelavet. De bedste ingredienser er altid tilgængelige i køkkenet. Du kan bruge fuld hvede og gurkemeje som en god ansigtspakke. Du kan permutere og kombinere forskellige ting og oprette nye ansigtspakker til din hud.

Lav din egen hjemmelavede ansigtspakke ved at blande en spiseskefuld hver af honning, mælk og frisk citronsaft. Bland godt og påfør på dit ansigt. Lad stå et stykke tid og vask derefter med vand. Dette middel bør bruges dagligt i 10-15 dage for at få glødende hud.

Spa -behandling - hjemmelavede skønhedstip

3. Hjemmelavet skrubbe:

Grøft de tilgængelige kemiske fyldte scrubs på markedet. Brug noget naturligt og hjemmelavet. Du kan bruge sukkergranulat som en naturlig skrubbe. Du kan også bruge granulat af kanel eller muskatnød som en krat. Hjemmelavede skrubber er kemiske, friske og 100% naturlige. Hvis du vil have en lækker hud, bland havre og appelsinskalpulver i samme forhold. Tilsæt en spiseskefuld honning og påfør denne skrubbe på dit ansigt. Masser i blide cirkulære strøg i et par minutter og vask derefter af med koldt vand. Tør ansigtet tørt og påfør lidt fugtighedscreme.

4. Hjemmelavet tan fjernelse:

Har du solskoldning og/eller solbrændthed? Du kan fjerne det ved regelmæssig skrubning med citron eller en anden naturlig anti-tan ingrediens. Citron er en fremragende naturlig blegemiddel og et pålideligt middel til fjernelse af brunfarve. Skær simpelthen citronskiver ud og gnid det over de garvede områder af din krop i et par minutter. Vask grundigt efter 10 minutter. Citronsyren i citron virker ved at fjerne de døde hudceller og samtidig efterlade huden sund og blød. Dette skal gøres hver dag eller mindst 5 dage om ugen for at bemærke en betydelig forskel over tid.

hud solcreme

5. Solcreme:

Brug af solcreme er det mest undervurderede skønhedstip, der på den anden side er meget afgørende. Regelmæssig påføring af solcreme er meget vigtig for at holde din hud ungdommelig og rynkefri. Spring ikke over dette. Solens skadelige UV -stråler skader huden og forårsager misfarvninger og brune pletter. Forskere har antydet, at overdreven udsættelse for solstråler endda kan føre til hudkræft. Derfor er et af de bedste skønhedstip til kvinder at anvende solcreme (med SPF over 45), inden du træder ud. Sørg også for at kontrollere udløbsdatoen, da formuleringen i dem ikke længere tilbyder solbeskyttelse.

6. Øjenbryn:

Du bør altid bevare en god form til dine øjenbryn. Dette forbedrer ikke kun dit ansigts udseende, men får også dit ansigt til at se mere kontureret ud. Brug en pincet til at fjerne eventuelle vildfarne hår uden for dine øjenbryns naturlige linje. Du kan også få formet dine øjenbryn på en stue.

to øjne

7. Dyrk øjenbrynene:

Lider du af tynde øjenbryn? Prøv at massere de tomme rum med ricinusolie eller olivenolie hver nat, før du går i seng. Dette kan øge hårvæksten der. Husk at skønhed starter fra øjnene, så pas godt på dine bryn.

8. Pas på dine neglebånd:

Neglebånd skal plejes ordentligt. De giver støtte og beskyttelse til dine negle. Hvis du ikke har sunde neglebånd, skal du ikke klage, hvis dine negle ikke vokser hurtigere. Neglebånd giver tiltrængt styrke til neglene. Du skal ikke rive dem helt af. Du skal holde dem rene for at undgå svampeinfektioner, og du skal også kun skubbe dem tilbage med en neglebåndsskubber eller en orange pind.

9. Undlad at grøfte på grundfrakken:

En base coat giver en masse styrke til neglene. Du kan også købe forskellige basisfrakker, der leveres med separat UVA- og UVB -beskyttelse. De lader ikke engang dine negle blive plettet af brug af mørke lakker. Du bør altid investere i en god mærkebaseret frakke.

Akryl negle

10. Topcoat er afgørende:

Glem aldrig at bruge en god topcoat til dine negle. Dette hjælper dine negle til at holde længere og giver også en glans. Ved at påføre en gennemsigtig topcoat på din dyre neglelak kan du forhindre flis.

11. Brug neglelak som fjerner:

Dette er et af de bedste tips, du kan få. Det kan være, at du nogle gange løber tør for neglelakfjerner. Du begynder ofte at chippe dine negle for at slippe af med de gamle neglelaksspor. Det er forkert. Det skader kun dine negle. Du skal anvende en klar topcoat eller anden lys farvet neglelak over den og derefter bruge en vatrondel til at rengøre den. Du kan gøre dette med en gammel neglelak, der er fortykket, og dine gamle spor af neglelak bliver renset.

12. Undlad at grøfte på bufferen:

En sømbuffer er en meget vigtig ting. Du bør altid polere dine negle, selv når du ikke har neglelak på. Det får dem til at se skinnende og sunde ud.

13. Slip naturligvis af med mørke cirkler:

Øje, der viser mørke cirkler

Mørke rande er de værste mareridt for kvinder. Du kan naturligvis slippe af med mørke rande, hvis du bare tager en lur med to stykker kolde kartoffelskiver eller agurkeskiver over øjnene. Men dette skal følges op dedikeret mindst 5 gange om ugen. Mandelolie er en anden skønhedstip til naturligt at slippe af med mørke rande. Masser området forsigtigt under dine øjne hver dag og mærk forskellen.

14. Night Eye Creams:

Påføring af creme på ansigtet

Hvis du står over for rynkeproblemer, skal du købe en god mærke under øjnene, der rynker mod rynker og anvende den under dine øjne, inden du går i seng. Hvis det ikke passer til dit budget, eller du leder efter noget mere naturligt, skal du massere under øjnene med mandelolie eller olivenolie, let med din ringefinger hver nat, før du går i seng. Dette hjælper enormt.

15. Lys dine tresses naturligt:

Du kan påføre frisk citronsaft på dit hår og sidde under solen. Dette vil naturligvis lysne dit hår. Det er det mest populære og effektive skønhedstip til kvinder og let at følge.

16. Trim de splittede ender:

Banana Split slutter

Dette er en gennemprøvet formel, der bruges af manke. Vrid sektioner af dit hår og dine spaltede spidser springer hovedet ud. Du kan bruge en håndværkssaks til at trimme dem. Hvis du gør dette hver måned bare en gang, kan du holde dine lokker fri for split -end -problemer.

17. Brug en naturlig balsam:

Eksponering for forurening og snavs kan rive glansen fra dit hår og få dem til at se livløse ud. Yoghurt er en meget almindelig køkkeningrediens, der fungerer som den bedste balsam til beskadiget hår. Det kan blandes med æg for at få endnu bedre resultater. Tag et æggehvide ud og pisk godt. Til dette tilsættes 6 spiseskefulde yoghurt og masseres ind i håret. Lad det stå i 30 minutter, og vask derefter med en mild shampoo. Øl er en fremragende balsam til håret. Brug øl til at skylle dit hår efter shampoo for at få silkeagtigt hår. Du behøver ikke at blive alkoholiker for dette.

Balsam gælder

18. Få dit slag til at blive:

En salon blæser ud, forbliver ikke længe, ​​hvis vores hår udskiller meget olie. Du kan stoppe dette ved at sprøjte lidt tørshampoo på hovedbunden umiddelbart efter hjemkomsten. Næste dag, hvis du shampooer, skal du bruge en føntørrer og en rund børste til at genskabe pusten og volumen.

19. Liquefy The Old Mascara:

Købt high-end mascara, og den tørrede op? Det er en total budgetkatastrofe, ikke sandt? Så prøv at gøre det flydende. Den nemmeste måde at gøre dette på er at dyppe mascaraflasken i en skål med meget varmt vand. Hold flaskehovedet oppe, så vandet ikke lækker ind i det. Sørg for, at vandet er tæt på varmt, men ikke ekstremt varmt. Lad ikke vandet koge på komfuret, og læg mascaraflaske på det. For meget varme kan skade den kemiske kombination af mascaraen.

20. Opret konturen:

Det er vigtigt at mejse ansigtet ud, men ofte forlader vi bare dette trin. Resultatet er et fladt ansigt. Du kan mejsel ansigtet ved at konturere det med en bronzer og blusher.

Smuk øjenmakeup

21. Slip af med klumper i øjenliner:

Hvis din eyeliner har for vane at blive smuldret, kan du lægge den i fryseren i 10 minutter, inden du påfører makeup. Dette skal udglatte sammensætningen, og du kan anvende din eyeliner i fred, når du sidder til makeup. Det vil skabe faste linjer, og der vil ikke være nogen smuldre.

22. Invester i foundationbørster:

Slip makeup -svampene. De opsuger bare for meget fundament, og dine penge bliver spildte. Så invester en gang i en god mærkefundamentbørste. Det fører til bedre anvendelse, og dit fundament bliver ikke spildt.

23. Undgå at se for rosenrød ud:

Brug en rødme meget tæt på din hudfarve. Overdriv ikke med de rosenrøde farver. Det er også bedre at se naturligt ud og undgå at gøre for meget.

24. Grøft sæberne:

Undgå at bruge hårde sæber i dit ansigt. Brug i stedet Ph -afbalancerede ansigtsvaske. De fleste ansigtsvaske indeholder skadelige ingredienser som sulfater, parabener og triclosan, som forårsager stor skade på din hud. Selv duften i sæberne, der kan virke tiltrækkende, er fyldt med skadelige kemikalier, der gør mere skade end gavn. Vælg derfor sæber og kropsvasker lavet af naturlige ingredienser.

25. Hold blottingpapir i din taske:

Blotting -papir fjerner bare al olie på dit ansigt. Gnid dem ikke i ansigtet. Tryk let og slip. Dette giver dig mulighed for at blive længere. Brug ikke presset pulver til at duppe på ansigtet for at suge i olie. Det gør bare dit ansigt mere skævt og din makeup revner.

26. Lotion til redning:

Hvis du løber tør for makeupfjerner, skal du bruge en god ansigtscreme. Disse udfører næsten det samme arbejde som en makeupfjerner. At sove med make-up kan tilstoppe porerne på din hud og resultere i acne og bumser. Det resulterer også i forekomsten af ​​rynker og fine ældningslinjer.

27. Gem dit farvede hår:

Brug dyb konditionering en gang om måneden for at holde din farve på plads. Dette låser n farven bedre og lader den ikke falme væk.

28. Zap The Zits:

Hver gang du får lyst til at dukke op med acne og bumser, skal du holde ud og prøve disse hjemmemedicin i stedet. Problemet med acne er mere udbredt hos teenagere, selvom det plager kvinder i alle aldersgrupper. Det bedste hjemmelavede skønhedstip til at slippe af med acne er bagepulver. Bagepulver har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber, der fungerer bedst i acne. Bland 1-2 tsk bagepulver med den nødvendige mængde vand og påfør på de acne-ramte områder. Vask af efter noget tid. Brug bagepulver til acne en gang om ugen for at se forskellen i din hud. Du kan zappe acne ved hjælp af tandblegning.

29. Exfolier læberne:

Ligesom ansigtshuden har dine læber også brug for eksfoliering. Det bedste skønhedstip til tørre og sprukne læber er eksfoliering. Der er flere hjemmemediciner til at eksfoliere dine læber og gøre dem glatte. Bland lidt granuleret sukker med et par dråber olivenolie og påfør på dine læber, mens du skrubber forsigtigt. Vask af efter et par minutter. Du kan bruge en gammel fugtet tandbørste til at eksfoliere dine læber.

Exfolier læberne

30. Opret Fuller Lip Illusion:

Du kan skabe tykkere læbe -illusion ved at investere i en god neutral lip -liner. Brug dette lige uden for den naturlige læbe linje. Du kan derefter bruge en mørkere farvet læbeforing over denne linje for at skabe en illusion af fyldigere læber.

31. Gem læbestiftet:

Brug en læbebørste til at bruge læbestift. Dette holder læbestifter kørende længere, end du kan tænke på. Ansøgningen er også mere præcis ved brug af læbebørster og giver læberne en ensartet belægning. Mens du bruger læbebørster, skal du dog sørge for at rengøre dem regelmæssigt med sæbe og varmt vand. Ligesom alle andre kosmetiske produkter skal læbebørster også udskiftes hvert år.

32. Flad til bølger:

Du kan vride og vikle håret rundt om et fladt jern for at skabe bølger. Du kan perfektionere denne proces med regelmæssige forsøg. Dette er til tider, hvis du har glemt at tage din curler med, eller din curler gik ud af drift, og du straks har brug for nogle bølger til din fest.

33. Albuer har brug for opmærksomhed:

Du bør investere lidt tid til at skrubbe albuehuden. Det gør huden glattere, og du får ikke tør hud ved albuerne. Tag en mængde granuleret sukker og gnid det over dine albuer, mens du masserer i cirkulære bevægelser. Dette vil hjælpe med at fjerne albuernes døde hudlag og gøre dem rene.

34. Ekstra anvendelser til Mascara Wand:

Ja, du kan stadig have et par ekstra anvendelser til den gamle mascarastav, når din mascara er tom. Rengør det, og brug det som en øjenbrynsbørste til at børste dine øjenbrynshår. Du kan også bruge den til at rengøre små genstande eller til at fjerne vasken.

Ekstra anvendelser til Mascara Wand

35. Exfolier din krop:

Du har også brug for opmærksomhed. Skrub hele din krop inklusive dine arme, ryg og dine ben med hjemmelavet eksfoliering mindst en gang om måneden. Dette hjælper dig med at slippe af med tørre og døde hudceller. Desuden hjælper eksfoliering også med at udjævne hudtonen, forbedrer hudens tekstur, bekæmper de tidlige tegn på ældning og forhindrer også acneudbrud. mange grunde til, at du starter processen, hvis du stadig ikke er startet.

36. Tørshampoo:

Tørshampoo hjælper med at absorbere overskydende olie fra hovedbunden. I tider, hvor du glemmer at vaske dine hår hurtigt, kan du bruge tørshampoo. Husk, at det er bedre end at holde din manke snavset og lade den sprede sig til andre dele af din krop.

37. Korrekt dyppelse af mascara -staven:

Du bør aldrig pumpe din mascarabørste ned i røret. Dette lader luft komme ind i den, som tørrer mascara hurtigere, end du kan forestille dig. Coat det i cirkulære bevægelser inde i røret.

38. Brug handsker:

Brug handsker, når du vasker op. Dette beskytter dine hænder og også dine negle. Opvaskerensene indeholder usunde ingredienser til din hud. Langvarig brug kan gøre dine hænder tørre og starte dannelsen af ​​fine linjer. Så iført handsker vil beskytte dine hænder mod disse skadelige virkninger. Det er et af de bedste og perfekte skønhedstip til kvinder.

39. Brug håndlotion:

Det er godt, hvis du har hårde hænder. Du kan også bære varme vinterhandsker efter påføring af håndcreme om natten. Påfør en lotion af god kvalitet, der er specielt til hænder hver nat, inden du går i seng. Du vågner med bløde hænder om morgenen.

40. Fugt din hud:

Fugtgivende huden lader kun blodet cirkulere bedre. Det holder også din hud hydreret, forbedrer hudens elasticitet og gør den blødere. Invester i en god fugtighedscreme, der passer til din hudtype, er de bedste skønhedstip til kvinder. Din hud vil ikke kun se glødende og strålende ud, men vil også være fri for hudrelaterede problemer.

Tips til hudpleje - fugter din hud

41. Rens din børste:

Du bør altid opretholde hygiejne, når det kommer til makeupbørster. Rens altid, tør og opbevar dem i en lufttæt eller forseglet pakning.

42. Sooth They Shave Bumps:

For at reducere barberingstød skal du bruge en isterning til at berolige området. Det er det mest nyttige og nødvendige skønhedstip for kvinder at forskønne hendes ansigt.

43. Føn for at skabe mere volumen:

Løser du problemet med slap hår og ender med at holde dem bundet hele tiden? Hvis ja, er den enkle løsning, der virker vidunderlig for dine lokker, føntørret. Fodtørring skaber altid mere volumen til håret.

44. Ingen varmekurning:

En strømpe bolle curling kan ikke give dig nogen varme curling. Dette tip redder din hud fra curlingens varme.

45. Hjemmelavede hårpakker:

Hvis du har tid, så forkæl dit hår med hjemmelavede hårpakker. Lav din egen hårpakke derhjemme ved hjælp af bananer. Tag puréen ud af to modne bananer, og tilsæt 3 dråber lavendelolie, 3 spsk mayonnaise og 1 spsk olivenolie. Påfør denne pakke på håret og lad den stå i en halv time. Vask med lunkent vand.

46. ​​Konturér dine ben:

Hvis du vil have slanke ben, er formlen den samme som i ansigtet. Du skal anvende bronzer langs benets frontalben.

47. Få det plumpede pout:

For at skabe mere blomme på dine læber skal du bruge læbe fyldigere i stedet for en lipgloss.

48. Få bløde fødder:

Du kan få blødere fødder ved at gnide varm olie på dem om natten. Desuden kan du bære strømper for at holde dem varme hele natten, og du får blødere revner uden fødder over tid og regelmæssig opfølgning.

49. Glem ikke dine tå negle:

Hvis du passer på dine håndsøm, bør du ikke også glemme dine tånegle. Pas på dem på samme måde som dine håndsøm.

50. Skrubning er nødvendig for dine fødder:

Skrubning er nødvendig for dine fødder

Hvis du har revnede hæle, skal du skrubbe disse revner, når dine fødder er fugtige, helst i et brusebad med en pimpsten. Du kan også anvende en fodlotion hver dag inden du går i seng, for bedre resultater.

Dette er de bedste indiske skønhedstip, du vil støde på. Det dækker midler, der hjælper dig med at se smuk ud fra top til tå. Du behøver ikke længere at bestille dyre sessioner på saloner for at se smuk ud. Følg blot disse supereffektive hjemmelavede skønhedstip og mærk forskellen selv.

skønhedstip