Tyrkiske skønhedstip og hemmeligheder

Tyrkiske kvinder er en af ​​de smukkeste kvinder i verden. De er varme, vittige, og de har øjne at dø for. Det er rigtigt, at de får alle disse genetisk, og deres skønhedshemmeligheder er gået fra en generation til en anden. Lad os se på et par lette skønhedshemmeligheder, der følger, så selv vi kan prøve dem og se smukke ud.

Her er de bedste tyrkiske skønhedstip og hemmeligheder.

Rosenvand:

Tyrkiske skønhedstip og hemmeligheder rosenvand

Tyrkiske kvinder bruger regelmæssigt rosenvand til at reducere udbrud og til at tone deres hud, som også holder den frisk. Det ville være det bedste at gøre den naturlige måde, og for det skal du koge rosenblade og derefter vente, til vandet er køligt nok til at blive påført ansigtet. Du kan også købe en ren rosenvandsspray, som ville være mindre tidskrævende og påføres lige efter et bad.

Rød Henna:

Tyrkiske skønhedstip og hemmeligheder Rød Henna

Rød henna er traditionel for tyrkiske kvinder og betragtes som hellige dekorationer på kroppen. De maler deres hænder og fødder med designs og er et must under deres bryllupper. Neutral henna påføres hovedbunden cirka en time før et shampoo -bad. Dette er nærende for håret og holder det sundt og stærkt.

Yoghurt:

Tyrkisk skønhedstip og hemmeligheder yoghurt

Yoghurt er en delikatesse for tyrkiske mennesker og serveres med næsten alle madvarer. De har det ikke kun på grund af smagen, men også for en sund fordøjelse og påføres endda eksternt. Brug af yoghurt direkte på huden eller bland det med citronsaft er en almindelig metode til hudglatning.

Sorte sæber:

Tyrkiske skønhedstip og hemmeligheder sorte sæber

Tyrkiske kvinder går til tyrkiske bad, som er berømte tyrkiske bade, der er kommet ned fra romersk bad og var der fra århundreder. De gør ikke kun deres hud blød og silkeagtig, men åbner også porerne i svedigt vejr. Der er en særlig sort sæbe, som de bruger og er tilgængelige overalt i verden, som dybt renser kroppen og fungerer som en stor skrubbe. Du ville se din døde hud blive vasket af og ny hud give dig, en yngre dig. Det ville være bedst at anvende rhassoul -ler fra Marokko efter skrubben.

Sukkervoks:

Tyrkiske skønhedstip og hemmeligheder sukkervoks

Sukkervoks er en let metode til at slippe af med uønsket hår i kroppen. Det gør ikke kun din hud klar, men eksfolierer også død hud. Tag to kopper sukker og bland det med 1/4 kop citronsaft og 1/4 kop vand og kog det derefter. Afkøl det, indtil det kan anvendes på din hud, og spred derefter på områder, indtil laget er tyndt. Træk strimlerne fra den modsatte retning fra hvor håret er vokset.

Kohl:

Tyrkiske skønhedstip og hemmeligheder Kohl

Kohl har været en meget gammel skønhedshemmelighed, som er blevet videregivet fra egypterne. Kohl bruges sammen med det sorte pulver og er nu let tilgængeligt i forskellige mærker på markedet. Du kan bare få fat i gode kohl kajal’er, som får dine øjne til at se lyse og udtryksfulde ud.

Honningmaske:

Honningsmasker er vidunderlige for ansigtet, da de indeholder mineralsalte, vitaminer og aminosyrer. Konceptet er arvet af egypterne og var en meget berømt opskrift på skønhed. Det fugtgivende element i honning efterlader kvindernes hud blød og glat. Lidt citronsaft ville give bedre resultater for ansigtsmasken.

Olier:

Tyrkiske skønhedstips og hemmeligheder olier

Figenolie bruges af de tyrkiske kvinder til sin anti-aging egenskab. Dette kan være virkelig effektivt at vende tiden og ikke lade den reflektere over vores hud. Arganolie er berømt på grund af dets indhold af E -vitamin og fedtsyrer også. Det holder huden fugtet og blødgør den.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80