10 Moderigtige bådsko til mænd og kvinder

Bådsko kaldes også som dæksko stammer fra Connecticut, kendt for at være lavet af læder og også af lærredsmateriale med en gummibaseret sål, der blev båret af mennesker, der beskæftiger sig med sejlsport som den vigtigste indtægtskilde. For at få en kort idé om typer og design af dæksko, som folk måske har bemærket en anden iført, men nu gjorde det nøjagtige navn, mens de handlede eller bestilte online..

Stilfuld & Seneste bådsko:

Denne artikel ville så være nyttig til at vide om top 10 bådsko til mænd og kvinder. Vælg den bedste til dit outfit.

1. Cross Lace bådsko til mænd:

Bådsko

Denne type bådsko var det fremmeste design, der blev skabt med snørebånd på en kriseoverskridende måde med to øjer. Siden af ​​det forreste bageste kvarter og skoenes modstykke har også øjer med tykke runde blonder, der passerer igennem det med en EVA -sål, der gør skoen let.

2. Moccasin 3-Eye Catskill Deck Herresko:

Moccasin 3-Eye Catskill Deck Herresko

Bådsko er kendt for deres moccasin øvre design, der har et håndsyet design, der fastgør det øvre kvarter og tåhætten. Dette design har tre øjer med blonder, som har en elastisk egenskab designet som en skridsikker sko.

3. Perforeret bådsko til kvinder:

Perforeret bådsko til kvinder

Denne perforerede sko lavet af læder hjælper med god luftcirkulation uden hældesign. Denne sko har et 360-graders snøresystem med kan knyttes rundt om øjet, hvilket gør den også så smidig til og fra skodesign.

4. Canvas bådsko til kvinder:

Canvas bådsko til kvinder

Næste læder skræddersyede båd sko er lærred dæk sko. Dette har let vedligeholdelsesegenskaber og kan være mere farverigt end læder. Lærredsmaterialet sys på oversiden af ​​skoen og ses også langs siden af ​​ligningen.

5. 1 øje ​​Herresko:

1 øje ​​bådsko til mænd

Enkeltøje bådsko er meget lettere at bære end en anden type, så placer systemet. Denne sko har den elastiske egenskab, der gør disse sko til at glide på sko. Med læder bruges en kedelig færdig outlook sko som halvformel sko og flerfarvet læder eller lærred sko bruges som en fritidssko.

6. Camo bådsko til mænd:

Camo bådsko til mænd

Dette design er meget berømt blandt unge på grund af det seje udsyn. Dette er lavet af lærred eller syntetisk materiale med camo print. Blonden har en kontrastfarve til overdelen med gummisål.

7. tønde fisk båd sko til kvinder:

Tønde fisk båd sko til kvinder

Tøndefisk damebådssko får en god kurvet form til skoen. Således gør den meget behagelig at have på under presserende ærinder. Skoen krummer fra midten til tåspidsen som kvinders fødder.

8. Kilehæl bådsko til kvinder:

Kilehæl bådsko til kvinder

Kilehælboostsko eller azurblå bådsko har en kileformet hæl lavet af hvid gummisål med EVA som mellemsål, der hjælper med at trække vejret. Toppen af ​​skoen kan være lavet af rent læder eller læder og lærredskombinationer portrætterer et autentisk look.

9. Quoddy Crepe eneste bådsko til mænd:

Quoddy Crepe eneste bådsko til mænd

Quoddy crepe er en limited edition sko på grund af dens håndlavede overdel og Quoddys creep sål, der tager timer sammen for at fuldføre dette skodesign. Sålen er lavet i ren og har et gummi, som gør skoen langvarig.

10. Huarache vævet bådsko til kvinder:

Hurache vævet bådsko til kvinder

Denne type design er et autentisk mønster, der kun ses i bådsko. Materialet er håndvævet, hvilket giver et huarache -design. Foden er foret med lammeskind, hvilket giver en behagelig følelse, når den bæres med barbermaskinsål, også kaldet Wave-sipping Design.

Bådskoene er blevet meget populære blandt mænd og kvinder på grund af dets vandafvisende egenskab og skridsikre egenskab. For damer, der ønsker at prøve en ny semi-formel sko bortset fra sædvanlige loafers, så vil Wedge heel bådsko passe ind i denne ligning. For mænd er det værd at have et sæt Limited edition Quoddys Crepe solo deck sko!!