15 Trendy samling af bryllupssko til brude i 2021

Bryllup er den bedste del af vores liv. Du vil nyde denne dag fuldt ud, men hvad nu hvis en lille ting som ubehagelige sko ødelægger din særlige dag. Så det anbefales altid at vælge de perfekte sko. De er det vigtigste, da du vil være i dem hele din mindeværdige dag i dit liv.

15 Trendy og perfekte bryllupssko til brude 2017

Forskellige typer brudesko til stranden & Udendørs bryllupper:

Der er mange stilarter og typer i brudesko til at vænne sig til alle behov. Her er få.

1. Brude sko til hæl:

Platform hæle Brudesko

I film ser du heltinden i slanke høje hæle, og hun løber bag blomsterhandleren, cateringfirmaet og dekoratøren. Dette virker uvirkeligt i virkeligheden. Vores veje er ikke så flade og det er tilstanden heller ikke. Platformhæl er ideel til brude. De kan løbe rundt, så meget de vil uden smerter.

2. Golden Heels Brudesko:

Gyldne hæle Brudesko

I Indien er guld overalt i brudens outfit. Det gyldne outfit, guldsmykker og tilbehør og endda sko. De er prangende og meget hip. Nu bærer brude lidt mindre guld. Deres sko er ikke gennemgående guld. De er begrænset til hæle. De ser klassiske og meget subtile ud.

3. Brude sko til Kitten Heels:

Killingehæl Brude sko

Hvis du nu vil have hæle, og du ikke vil gå på kompromis med komforten, er killinghælene perfekte til dig. Brudesko til killingshæl er søde brudesko. Det er ideelt til brude, der ønsker al den komfort og ser stilfulde ud på samme tid. Disse sko blev brugt af Askepot.

4. Flade bryllupssko til kvinder:

Flade brudesko

Flade brudesko har slet ingen hæle. De er meget komfortable. Du kan nemt løbe i dem. Disse sko er meget klassiske. De er som blommer. De ses med pailletter og nitter. Da der ikke er meget at tilføje til det, ser de enkle og søde ud. Jeg vil kun foreslå denne stil, hvis du er høj, da du ikke vil falde i skyggen af ​​din mand.

 5. Hvide brudesko til bryllup:

Hvide brudesko

Mange brude ønsker et helt hvidt bryllup. Brude bærer alt hvidt. Hvide brudesko har et strejf af sølv og perler. De bæres med elegance og stil. Du vil måske ikke træde på vandpyt og snavs for at holde dem rene. De er perfekte til en katolsk brudekjole. Du vil måske prøve de hvide brudesko med besatte hæle.

6. Elfenben brudesko:

Elfenben brude sko

Ikke alle brude vælger rene hvide outfits. Elfenben er en god nuance af hvidt. Navnet stammede fra en elefants stødtænder. De er meget ædru i sko. De er ikke særlig prangende og dristige. Elfenben brudesko er enkle, men stilfulde. Hintet af perler giver dem et perfekt elegant look. Hvis du vil dæmpe dit look, så er elfenben brudesko bare perfekte.

 7. Sølv sko til brude:

Sølv brude sko

På en hvid brudekjole er sølvbrude sko et perfekt match. De er smarte og meget elegante. De er lidt prangende. Men hvem vil ikke være centrum for attraktion på deres bryllupsdag? Disse sko er meget stilfulde. Hvis du har en enkel kjole, er sølvbrude sko lige noget for dig.

8. Røde sko til brude:

Røde brude sko

Et typisk indisk brudeoutfit er rødt. Der er alle nuancer af rødt. For at matche dette vælger brude røde brudesko. De er meget forskellige og så smarte. Den røde er normalt dyb og mørk. Mange brude bærer det til deres kontrastgyldne outfit.

9. Beaded Pumps Brudesko:

Beaded Pumps Brudesko -9

Hvad er en brudesko uden glans? Perlerede pumper giver den rigtige mængde glans, som enhver brud har brug for. De er glamourøse og perfekte til at samle opmærksomhed, når du tager dine første skridt som brud. Pumperne tilføjer den nødvendige komfort.

10. Designer Stiletter Brude Sko:

Stiletter Brude sko

Stiletter er slanke høje hæle. De er lange og meget stilfulde. Stilettos brudesko ses at blive båret af skuespillerinderne. De er meget glamourøse. Hvis du ved, vil du ikke løbe meget rundt. Så er dette ideelt for dig.

11. Blonder Brudesko til Bryllup:

Brude sko med blonde

Blonder tilføjer elegance til alt. Blonder brudesko er ydmyge brudesko. De ser godt ud på enhver brudekjole. Det er det mest elegante valg. Det får dine fødder til at se tyndere ud. De er også de mest behagelige brudesko. Der kan tilføjes perler og diamanter for at give lidt glans.

 12. Vintage brudesko:

Vintage brudesko

Vintage brudesko er fastspændte sko. De er meget indiske. De har masser af glans med perler og diamanter. De er for det meste killingshæl og lejligheder. De er for det meste hvide og sølvfarvede.

 13. Perle designet brudesko:

Brude sko til perler

Pearl er ideel til at tilføre glans til brudeoutfits. De er endda tilføjet på sko. Perle brudesko er smarte og elegante. De er ikke særlig ubehagelige. Brude skal være forsigtige i dem, da de måske ikke vil tabe dyre perler, mens de går ned ad gangen.

 14. Håndlavede brudesko i fuld længde:

Håndlavede brudesko

Hver brud vil have, at hendes ting skal være helt specielle. De leder efter unikt for alt. Håndlavede brudesko er specielle skræddersyede sko til brudene. De er specielle og lavet i henhold til brudens outfit. Særlig omhu er taget på brudens komfort.

 15. Bryllupssko i indisk stil til brude:

Indiske brudesko

Indiske brudesko er lidt anderledes end vestlige brudesko. De er mere farverige end skinnende. Vi indianere vil alt mere, lige fra glans til farverne. Indiske brudesko har masser af nitter og perler. De er altid behagelige, fordi vi føler mennesker.

Brudesko er en meget afgørende del af din bryllupsdag. De skal se godt ud og give dig tilstrækkelig komfort. Brudesko fås i forskellige farver og stilarter. Vælg dem klogt, da det gør eller bryder din dag. Det er din dag, lev det godt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80