20 populære og smukke højhælede sko designs i trend

Høje hæle er hjerterytmen for mange kvinder. Den magnetiske tiltrækning af høje hæle vender hvert hoved mod den, når den rører gulvet. Kvinder får en fantastisk attraktion og følelse af at være høje med slid på høje hæle på deres særlige outfits. Når vi er på arbejde eller på en særlig begivenhed, hvorfor ikke give vores udseende et twist med hæle, der ikke kun giver vores højde en ændring, men også gør vores etikette til en bemærkelsesværdig forskel. Neonfarver, der for nylig har fået et boom på mode med fodtilbehør, ser helt vildt ud. Kvinder ændrer ikke kun deres sko, men ændrer deres udseende. De farverige hæle højlys på fødderne og gør et øjenbrynende indtryk. Nogle specifikke outfits har brug for perfekte sko eller sandaler for at gøre udseendet helt det bedste.

højhælede sko

Nyeste og storslåede designs af højhælede sko til mænd og kvinder:

Her er de bedste høje hæle sko til damer inden for mode.

1. Kitten Heel Kvinder Sko:

Killingehæl damesko

Killingehæl betragtes som den bedste fodtøjstil, som kvinderne elsker meget. Blandingen af ​​komfort og stil, de er de bedste højhælede sko, der ser cool ud til fester og arrangementer på forretningsarbejde. Killingehælene er ikke for lave eller for høje, men en perfekt højde, der passer til stedet.

2. Round Close Toes Pump Kvinder Hælsko:

Runde tæt tæer pumpe kvinder hælsko

Kvinder sko højhælede pumps er den mode ikoniske fodtøj, der er berømt blandt damer og også tiltrækker mange mænd. Populært kendt som høje hæle alene gør disse pumper dig 2 til 3 tommer højere end damens faktiske højde. De er normalt lavt skåret rundt om fronten, men designs kan også variere med runde tætte tæer eller åbne fingertæer. Forskellige mønstre med skoens krop får dig til at vælge ikke mindre end 5 til 6 par høje hæle til dig selv.

3. Stilethæle Peep Toes Neon Pink Sko:

Stilethæle peep tæer neonrosa sko

Stiletto damer høje hæle sko betragtes som de højeste hæle blandt kvinders fodtøj. Disse hæle er normalt blyanthæle. De får din højde til at nå 8 tommer højere. Kvinder kan få gangproblemer og kan endda få benskader, men den rigtige måde at gå med stilethæle vil bringe ild til dit udseende. De høje hæle får din følelse til at stå oprejst fra overfladen og har brug for ekstra pleje, mens du går.

4. Kilehæl:

Kilehæl

Kilehæl er velegnet til kvinder med mindre højde. Kilehælskoene findes i to varianter, f.eks. Hælskoene og sandalerne. De glatte høje hæle kan ses i kilehælene, sålen og hælen er helt en. Mens sandal -kilehælene har et ret mere åbent rum i den øverste del af hælene. Kilehøjhælede sko til damer kan give dig en bedre platform sammenlignet med blyanthæle.

5. Keglehæl til kvinder:

Keglehæl til kvinder

Højhælede sko til kvinder kommer også i keglehælsstil. Keglehælene er brede ved sålen og meget smalle i overfladen. Hælens kegleform gør, at den korrekte balance på fødderne slides. Kegleformede hæle kan være høje pr for høje, men det gør det let at gå på dem. Sandalenes design kan udelukkende gøres stilfuld med strimler eller bælter til at binde på anklen.

6. Støvler med platformhæl:

Støvler med platåhæl

Platformhøjhælede sko er det mest behagelige og lette fodtøj til kvinder, der elsker at gå i en højde. Platformhælene fås fra kort til høj størrelse. Det vigtige ved platformhælene er, at skoen under sålen er tyk, og det samme får damen til at få en højde. Kvinder føler sig godt tilpas med at gå med platformhæl, når fødderne slides, hjælper ikke med at skrå tæerne til siden og dækker hele bensålen med en base. Platformhælene kommer i sandalform såvel som i støvletter.

7. Ankelstøvler High Top Sko:

Ankelstøvler høje top sko

Ankelstøvler høje hæle sko til mænd er mindre på markedet. Men mænd, der elsker at bære hæle, kan få ankelstøvlerne med høje toppe. De sorte lædersko i læder ser fantastiske mænd ud. Kompis og glans kombination fremhæver fødderne med en glamour. Den ekstra højde på anklerne får også et ekstra attraktivt look til fødderne.

8. Nederste røde høje hæle:

Nederste røde høje hæle

Kvinder med røde fødder har en bootie -stil på tæerne. Tåspidsen med et tryk på gulvet med en blodrød sandal på fødderne er højt på mode. De røde høje hæle sko ser flotte ud på en rød kjole eller et matchende outfit. En pumpehæl rød sandal med en sløjfe på tåen ser sindssygt ud til at blæse fantastisk stil til festtøj eller rød løberbegivenhed.

9. Fashion hvide hæle til mænd:

Mode hvide hæle til mænd

Mænd med en kærlighed til at udtale sig om stilen selv til fodtøj kan vælge en hvid modehæl, der ser fantastisk ud for en dynamisk effekt over modsætningerne. Det hvide og sorte print på læderskoerne og den spidse front ser utrolig ud for mænd i højden. Bindestrengdesign og sorte hæle på bagsiden af ​​skoene, ser spektakulære ud på mænd.

10. Sølvfranske hæle:

Sølv franske hæle

De franske hæle i sandaler og sko til kvinder er meget berømte blandt korte hæle til kvinder. Sølvhøjhælede sko til kvinder kan være fantastiske med de franske hæle, der ikke er for høje og ikke for lave og en perfekt højde til et simpelt ædru udseende. Populært kendt som Louis -hæle eller Pompadour -hælsandalerne ligner de franske hæle lidt de spolehæl, der har kurve i hælene og også er af samme ikke for høje hæle i størrelse.

11. Luksus High Heel Snake Skin Sko:

Luksus sko med høj hæl

Højhælede sko til mænd fantastiske designs i læderskoerne bedst til kontortøj og almindeligt slid ser fantastisk ud. Skoens sorte ser utrolige ud og ser fabelagtige ud på mænd med mindre højde og passer godt til disse sko. Nogle mænd, der har brug for en tomme forskel i deres højde, kan uden tvivl bære designerformalskoene med og en ekstra sjælhøj hæl på øre for en stigning i deres højde.

12. Diamantbesatte gyldne hæle:

Diamantbesatte gyldne hæle

Gyldne fodtøj til kvinder ser fantastisk ud, og mens sandalerne er besat med diamanter, får skoene et boost. Gyldne pumper er højt på mode. Det utrolige design af mousserende diamanter ser strålende ud, når det bæres ved særlige lejligheder ved begivenheder på røde løber eller bryllupsfester. Den højeste hæl, der betragtes, giver en ekstra forbedring til statement -stilen med de høje hæle sko.

13. High Heel aftenstøvler:

Højhælede aftenstøvler

Højhælede sko til kvinder med en ekstra stil til at dække hele fødderne og en fed mørk farve som rødbrun eller magenta over blyanthælene ser storslåede ud. Højhælede aftenstøvler ser perfekte ud til sene fester eller arrangementer med dristige imagebehov. De spidse tæer og den høje hængepenny og de højt dækkede ankler ser klassiske og rige ud.

14. Cubanske hælsko til mænd:

Cubanske hælsko til mænd

Cubanske højhælede sko til mænd er en ekstra almindelig stil for mænd at vælge imellem og ud af den blå stil til deres fodtøj. En lynlås ankel og høj hæl på ryggen giver et spektakulært look. Den spidse front og den glatte tekstur på toppen giver en iøjnefaldende effekt på mænds fødder.

15. Sort korset hæl støvler:

Sort støvletter i korsethæl

Sorte højhælede sko til kvinder med admin – blæsende korsetstil øverst ser fantastisk ud. Korsethælene er lidt ligesom muldyrhælskoene. Den eneste forskel mellem korsethælene og muldyrhælene er, at muldyrene er dækket til den øverste ankel med det lukkede læderdesign på skoen, mens korsethøjhælede sko er åbne fra begge sider på den øverste ankel og lukkes med korset design. Hælene kan variere fra høj til lav højde, der på nogen måde passer til føddernes glamour.

16. High Heel Show støvler til mænd:

Højhælede showstøvler til mænd

Showstøvler til mænd skal være med højhælede sko, da det uundgåeligt er nødvendigt at vise en højde, så publikum synligt kan se showet tydeligt. En ordentlig højde til showmændene vil helt sikkert give showet en succes. Et sort par sko med en sikker hælhøjde vil gøre resten.

17. Hvide chunky hæle:

hvide klumpede hæle

Hvide højhælede sko ser altid favorit ud og viser stopstil for kvinders fodtøj. De chunky hæle ser dynamiske ud, når skoene er høje og sålen er tyk med den chunky stil. De chunky stilede hæle er brede og firkantede i formen. De kommer i kort højde til medium højere størrelse. Sådanne høje hæle ser sporty tykke og iøjnefaldende ud ligesom stilethæle. Det bliver også let at gå på tykke hæle.

18. sportssko med høj hæl:

Højhælede sportssko

Mænds sportssko har en generel højde for en bedre sportslig handling. Skoene med ekstra hæle er givet til sjælen i platformens base, og hele sportsskoene får et højere look. Mænd kan bære sådanne hæle sko for at spille en bedre sport. Bagsiden af ​​sjælen får en tyk overflade for det samme.

19. Kommahæle:

Kommahæl

Det er meget usædvanligt og en meget anderledes stil med højhælede designs i sko. Kommahælene er nye i modeverdenen og er uanset meget attraktive på fødderne. Det almindeligt kendt som skilletegn “komma” -tegnet er designet til skoens hæl. Det er ret svært at gå på sådanne hæle. Kvinder skal gå langsomt og med tempo for at gå på kommahælede sko.

20. Fantasy høje hæle:

Fantasy høje hæle

Fantasyhælene til kvinder har den glamourøse stilerklæring i sine designs. Designer -looket på fantasyhøjhælene ser dynamisk ud og giver en iøjnefaldende effekt. De skøre designs med wildcard -hælstilen er fremragende og bringer altid attraktion mod sig. Den særlige bandage har brug for et specielt design, som foden også bærer. Der er så mange designs i fantasy -hælstilen. Kvinder med ekstra mode -underlighed vil helt sikkert elske at bære dem, ellers er det ikke hver enkelt kop te.

Bortset fra de ovenfor beskrevne hæle har vi også sorter af høje hæle, der fanger øjnene for et glamour i vores stil. Espadrille -skoene ser fantastisk ud på samme måde som alle andre hæle. Stoffets øvre del af skoene er designet unikt. Espadrille -skoene har fibersålen og har begge typer hæle, f.eks. Kilehælene eller fladsko. Den traditionelle fodtøjstil i Oxford har akademiets udseende i sit design. Oxfordhøjhælede sko er generelt flade i bunden og en bemærkelsesværdig lidt mere højde på ryggen. For at blive funkier i stilen går de seje hæle kendt som de udskårne hæle godt. Designene på hælene har udskæring for at få det til at se specifikt og klassisk ud. Strappy sko med høje hæle har også en strålende indflydelse på kvinder. Hælskoene er typisk båret til ballroomdans og giver danseren en perfekt støtte til gulvet. De er jordet til overfladen og er lette at danse frit. Den lodrette løft, der er tilgængelig for dig med stroppede hælsko, ser også fantastisk ud ved bryllups lejligheder.