25 Liste over de bedste skomærker til mænd og kvinder i Indien

Selvom sko oprindeligt var beregnet til at beskytte og trøste fødderne, er sko blevet et dekorationselement og et spørgsmål om stil og udsagn. For at omskrive Christian Louboutin igen kan en person bære deres tøj, men skoene bærer personen!

De bedste skomærker navne i Indien:

Når du vælger, skal du altid gå efter mærkesko. Der er mange topskomærker, som vi kan vælge imellem; Selv i denne detaljerede liste over skomærker skal en person imidlertid vælge omhyggeligt ud fra den erklæring, han ønsker at komme med. Det kan ske, at mange af jer måske ikke er klar over alle mærkerne i sko, så her bringer vi dig en liste over de bedste skomærker nej de bedste skomærker, som du helt sikkert kunne gå efter!

1. Salvatore Ferragamo Italia Sko -mærke til mænd:

Salvatore Ferragamo Italia Sko -mærke til mænd

Dette er et af de bedste skomærker til mænd. Dette mærke er kendt for deres italienske “loafers” og formelle sko og er attraktivt og behageligt.

2. Christian Louboutin sko til kvinder:

Christian Louboutin sko til kvinder

Den citerede top og det mest eftertragtede skomærke er Christian Louboutins. De patenterede rødbundede, smukt udformede damesko er enhver kvindes drøm.

3. Allen Edmonds Sko til mænd:

Allen Edmonds sko til mænd

Dette mærke til herresko er kendt for sit robuste design og skoens evne til at modstå al ​​slags vejr. Det indviklede mønster er bare en bonus for din stilerklæring.

4. Aldo sko til kvinder:

Aldo sko til kvinder

Aldo er generelt mærket, der høres, når man taler om skræddersyede tasker. Det er dog ikke kun tasker, der er smukt fremstillet hos Aldo. Skoene er bestemt til at dø for.

5. Aldo Sko til mænd:

Aldo sko til mænd

Som nævnt ovenfor, selvom Aldo generelt er et navn, når det drejer sig om kvinders tasker, er Aldos herresko-design en af ​​de bedst placerede. Det være sig formelle sko eller sneakers- Aldo er et mærke at passe på.

6. Dior sko til kvinder:

Dior sko til kvinder

Christian Dior er et andet af de mest rangerede mærker til kvinder til kvinder. Det være sig pumps, balletlejligheder eller støvler, hvis det er Christian Dior, er det absolut smukt og et must-have for jer damer!

7. Bruno Magli Sko til mænd:

Bruno Magli sko til mænd

Dette er et af Manly -skomærkerne. Kvalitetsmærket er altid valget af mænds. Hvis du planlægger en udflugt til bryllupsfester eller receptioner, er disse mærkesko det bedste valg for mænd. De robuste, smukke lædersko -designs er enestående. Hvis du er en formel skovart, er dette bestemt din slags mærke.

8. Jimmy Choo sko til kvinder:

Jimmy Choo sko til kvinder

Et andet meget kendt og meget berømt designer -dameskosko er Jimmy Choo. Du får en god samling af forskellige sorter i dette mærke. I dit budgetkvalitetspar til sko er denne altid bedst. Du finder gode kundeanmeldelser om dette mærke; kvinder kan lide disse mærkesko for at fange opmærksomhed.

9. Berluti sko til mænd:

Berluti sko til mænd

Et andet meget kendt mærke, men dette er til mænd. Berluti -skoene er ikke kun kendt for deres robusthed, men også for deres sexethed! De smukt udformede sko er et klart køb til mænd, der kan lide deres formelle sko mærket.

10. Manolo Blahnik Sko til kvinder:

Manolo Blahnik sko til kvinder

Manolo Blahniks er blevet en stilerklæring for arbejdende kvinder overalt. Hyggelige, men sexede pumper og lejligheder holder ikke kun dine fødder glade, men også smukke! Brug dem til arbejde, til fester, hvor som helst og overalt er et Manolo -godkendt sted!

11. Kenneth Cole Sko til mænd:

Kenneth Cole sko til mænd

Sort læder, spidse tæer herresko er den stilerklæring, du vil lave? Kenneth Cole er altså dit sko af mærker. Det fantastiske mærke og det komfortable design gør dette mærke til herresko til et af de øverste.

12. Chanel sko til kvinder:

Chanel sko til kvinder

Normalt kendt for deres dufte og kosmetiske produkter er Chanel også et topmærke inden for damesko og tasker. Skoene er slanke og smukke, men der er absolut ingen kompromiser, hvad angår komfort- du skal holde dine fødder glade!

13. John Varvatos Sko til mænd:

John Varvatos sko til mænd

Selvom John Varvatos hovedsageligt er kendt for deres vintage mandlige dufte, har den også en bred vifte at tilbyde, når det kommer til herresko. De læderfremstillede, robuste designede stykker er mandige og smukke på samme tid. Få et par, fyre!

14. Special Prada -sko til kvinder:

Special Prada sko til kvinder

Prada er et af topmærkerne og har været det i ret lang tid, når det kommer til dametøj og dufte, men vidste du, at det lige så stærkt kan anbefales til damesko? Ingen? Nå, nu gør du det! Slanke og sexede designs er ikke kun dagens orden, når det er tøjet, vi taler om, men Prada laver også sexede sko!

15. Prada sko til mænd:

Prada sko til mænd

Prada er ikke kun til dametøj længere, som vi fandt ud af ovenfor- men det er ikke kun kun for kvinder! Prada herresko er lige så smukt udformet som mændene, der bærer dem!

16. Gucci sko til kvinder:

Gucci sko til kvinder

Gucci er et andet mest kendt og meget kendt mærke af dametøj og dufte og har været det i årevis. Og de laver også sko! Skal vi sige mere? Bare tag et kig, og forelsk dig uigenkaldeligt.

17. Gucci sko til mænd:

Gucci sko til mænd

Gucci har ligesom Prada ikke stoppet bare hos kvinder. De sigter mod at få mænd til også at blive forelsket! Hvis du er i tvivl, kan du købe efter tjek kundeanmeldelser på e-handelswebsteder. Du vil få et godt kompliment for dette mærke. Prøv denne sko på jeans for et godt udseende. Dette mærke har alt til enhver mand derude- alt hvad du skal gøre er at se.

18. Louis Vuitton Sko til kvinder:

Louis Vuitton sko til kvinder

Louis Vuitton er igen et kendt mærke- ikke kun for tasker, men også sko. På markedet er dette mærke kendt for sin trend, og dette mærke vandt prisen for luksusmærket mellem 2006 og 2012. Dette er kendt for det dyre skomærke. Sexede støvler er ordren er, at LV er, hvad du prøver. Se og kærlighed, damer!

19. Dolce & Gabbana sko til mænd:

Dolce & amp; Gabbana sko til mænd

Dolce & Gabbana er et af de husstandsnavne, som ingen kan glemme. De rimeligt prissatte, men smukt designede sko er ikke kun gode at se på, men bedre at have på. Mænd, denne er til dig!

20. Giuseppe Zanotti Sko til kvinder:

Giuseppe Zanotti sko til kvinder

Endnu et Paris -mærke, der giver dig lyst til at bruge alle dine penge på sko! Disse designer sko er smukke, smukke og fantastisk godt prissat. I vil have fat i begge hænder, damer; disse kommer til at vandre på dine fødder!

21. Nike sko til mænd:

Nike sko til mænd

Er du vandreren, løberen i din familie? Nå, så er Nike lige det, du leder efter. Nike er den mest kendte sneaker- og sportsskoproducent i verden. Og du skal helt sikkert have mindst et par, fyre. Kan du fortsætte, gør det?

22. Burberry sko til kvinder:

Burberry sko til kvinder

Kendt for deres smukke og slanke designs, elsker kvinder dette mærke til balletlejligheder og kiler. Perfekt monteret, og du får god service, hvis du køber ved online shopping. Komfortable og seje – de får dig til at se frisk og smuk ud!

23. Adidas sko til mænd:

Adidas sko til mænd

Basketballspiller? Eller er det baseball? Enhver sport du dyrker, er et par Adidas ankelsko et must-have. Komfortabelt design og robust make-up er blot nogle af pluspunkterne, når det kommer til Adidas sko. Adidas mærke er specielt for sportsfolk. Fin samling med en lang række varianter.

24. Michael Kors Sko til kvinder:

Michael Kors sko til kvinder

Michael Kors, der er kendt for deres tasker, er også en brugerdefineret designer til damesko. Du vil modtage meget opmærksomhed og komplimenter fra dine venner. Denne er det rigtige valg til enhver speciel udflugt. Du får forskellige farver til dette par på markedet efter dit valg.

25. Hugo Boss sko til mænd:

Hugo Boss sko til mænd

Hugo Boss er en af ​​verdens førende producenter af mænds tegnebøger, parfume og lædersko. Det være sig støvler eller formelle sko- eller endda sneakers. Mænd, vil I ligne chefen? Så få Hugo Boss! Når du køber disse sko, skal du prøve en god størrelse, fordi disse sko er lidt store. Hvis din størrelse til sko er 8, så køb 7. Elementet i designet er perfekt.

Mærke sko er tilgængelige på markedet, men tjek kvaliteten først, når du vil købe god luksus og mærkesko. Husk, at mærkesko er tilgængelige i dit budget fra lav til høj, så undersøg godt. Mærkesko er kendt for deres kvalitet; det er hovedårsagen til deres brand. Du får god tilfredshed efter køb af mærkesko. Grib den.