30 Stilfulde og forskellige typer skodesign i trend

Hver dag er vi nødt til at dække vores fødder i løbet af det travle daglige liv på rejser og i en kontorsatmosfære. For at give en god beskyttelse og fremvise den aktuelle trend ved at bære et par gode sko, der består af Quarters, Vamp, der forbinder kvartaler og welt. som komplimenterer vores outfit og den fremadskridende modetrend spiller en meget afgørende og vigtig rolle i ledelse eller liv. Borte er dagene med at gætte, hvilke typer sko der tilhører den del af verden, i dag er vi alle opdateret med mange typer sko design og mønstre. Sverige læder eller briters oxford sko er også tilgængelig i enhver del af verden.

30 Stilfulde og forskellige typer skodesign i trend

For at påpege de kendte og ukendte typer af sko designs, som helt sikkert vil være nyttige for både mænd og kvinder at finde ud af, hvilket design sko der matcher deres outfit. Et glimt af denne artikel vil lette vores viden om kendte og ukendte fakta om sko.

Nyeste og bedste typer sko designs til mænd og kvinder inden for mode:

Lad os se på de 30 bedste typer sko -mønstre.

1. Casual Oxfords -sko til kvinder:

Casual Oxfords sko til kvinder

Oxford sko har to fjerdedele og et vampmønster med udløbene af blonderne syet under vampen, som danner et lukket snøret netværk. Mest almindeligt brugt som formelle sko samt fritidssko. Til kvinder afslappede oxford sko passer godt med et par jeans og en top.

2. Derby formelle herresko:

Derby formelle herresko -2

Derby sko er næste populær for oxford sko. I derbymønster sys blonderens øje oven på vampen, hvilket skaber et åbent blonder -system. Formelle sko går godt til mænd med formelt dragter

3. Saddle Causal Mænd Sko:

Saddle Causal Herresko -3

Den forreste del af skoen er dækket med et kontrastfarvet materiale, der danner en sadelformet, når den syes rundt om vampen og skoenes fjerdedel. Disse typer sko er fremstillet af syntetisk materiale, der har en blank finish.

4. Munk Mænd Sko:

.Monk Mænd Sko -4

Mænd, der keder sig med snørebånd til skoene, så giver denne designet sko dig lindring. Skoen er fastgjort med spænde system. Skoen er forsynet med et bælte med spænder fastgjort til bæltet. Det anvendte materiale er læder eller læderreplika. Denne type sko bruges en formel såvel som en semi-formel sko.

5. LED -tændte kvinders sneakers:

LED -tændte kvinders sneakers -5

LED sko er ikke kun populære for børn, men også for unge piger og damer. LED -røret løber rundt i det ydre sålområde. LED -farven kan være i en enkelt farve eller flerfarvet. Denne type sneaker bæres almindeligvis som festtøj.

6. Slip on Men’s Boat Shoe:

Slip on Men's Boat Shoe -6

Uden blonder er sko enhver dag behagelig for både mænd og kvinder. På sådan et blonderfrit skodesign er bådskoen. Dette mønster var faktisk designet til at blive brugt til sejlsport for at undgå at glide senere blev designet som et modetilbehør blandt mænd. Skosiden er designet med blonder, der også ligner en blonder.

7. Almindelig sort ankel længde mænds lærred sko:

Almindelig sort ankel længde Herresko til lærred -7

Ankel længde sko er i dag mere almindeligt brugt af unge drenge og mænd som fritidstøj eller som festtøj. Skobeklædningen strækker sig indtil ankleniveauet og buksen indsættes i betrækket for at undgå at dække designet.

8. Farvede lærred damesko:

Farvet lærred damesko -8

Lærredsko blev betragtet som en skolesko, men det koncept er forsvundet, efter at designerne har skabt nydesignede sko til kvinder med lærredsmaterialet, der er designet med en hæl eller med farverigt designet oven på dette materiale.

9. Læder Loafer Herresko:

Læder Loafer Herresko -9

Loafers er en slags slip på casual lædersko, der er designet til mænd. Loaferne er normalt fleksible, når de bæres ved at krumme rundt om benets krumning. Denne type slip-on sko er lavet af læder, som kan have enhver farve.

10. Unisex tennissko:

UniSex tennissko -10

Tennissko blev betragtet som en dyr sko synd de sidste år. Nu i de senere år på grund af sportsdille fra både mænd og kvinder er afhængigheden af ​​tennissko steget. Den vigtigste vigtige kendsgerning er, at sålen skal forhindre glidning under hurtige bevægelser i løbet af spillet. Den bedst mønstrede sål er sildebensmønsteret med støddæmpere og den øverste del af skoen lavet af nylon.

11. Unisex fleksibel løbesko:

Unisex fleksibel løbesko -11

Fleksible sko er de mest behagelige sko til atletiske sportsgrene og kan også bruges som daglige sko sammen med en casual jean og en t-shirt af både mænd og kvinder. Sålen til disse sko er lavet af fleksibelt gummibaseret materiale, der også har stødabsorberende kraft. For dem, der får hælsmerter på grund af en hård sål, er denne slags sko den bedste.

12. Arbejdsstøvle til mænd:

Arbejdsstøvle til mænd

I gamle dage plejede mænd at bruge arbejdsstøvler, der kan bære kroppens vægt hele dagen for mennesker, der har stående arbejde. For da var denne specialdesignede sko med hård sål tilgængelig. Derefter blev designet af disse støvler kendt blandt modeindustrien, derefter blev farvede og designede bearbejdede støvler en trend.

13. skinnende regn ankel længde støvle til kvinder:

Skinnende regn ankel længde støvle til kvinder -12

Til regnvejrsdag vil piger undgå høje hæle og sko, der absorberer vand, snarere foretrækker de at have vandtætte sko, som er trendy og behagelige. Et sådant design er de skinnende mønstrede støvler, der dækker til anklen. Den mest almindelige farve er sort med en lav hælbase.

14. Vandrestøvler til mænd:

Vandrestøvler til mænd

Denne robuste støvle giver en solid støtte til benene i løbet af vandreture og mest elskede sko blandt mænd, der er til vandre- og treksport. Sålen til denne type sko har mange riller, der giver greb mod at skride og falde.

15. Ankel længde støvle til mænd:

Ankel længde støvle til mænd -15

Mænd kan også lide at støvler, der er over fødderne, som er bedst egnet med en jeans, der er foldet eller med en revet jean falmet i spidserne. Støvledesignet kommer i de forskellige materialer med blonderlåsesystem eller elastiksystem eller med lynlås i siden af ​​støvlerne. Mænd, der kan lide mønstret materiale, så er muligheden for designede støvler også tilgængelige på markedet.

16. Golden Wing Sneaker til kvinder:

Golden -wing Sneaker til kvinder -16

Sneakers er de mest behagelige sko ved siden af ​​en sportssko. For at gøre det mere farverigt og skabe et moderniseret design kom designerne med et gyldent farvemateriale til sneakers med vingedesign på siderne af skoene. Denne type sneaker bæres under en fest for at skille sig ud i en mængde.

17. Unisex perforerede sneakers:

Unisex perforerede sneakers -17

Perforerede sneakers bæres normalt af unge i disse dage, hvilket er meget behageligt til enhver form for sportsaktivitet. På grund af denne lette og fleksible natur giver materialet masser af plads omkring tåfingrene og hjælper med at absorbere sveden.

18. Knælængde Robust støvle til mænd:

Knælængde Robust støvle til mænd -18

Denne robuste støvle til knælængde giver en cowboy -effekt. Drengene bærer denne form for designet show til enhver form for fest eller en temafest, der bæres sammen med lædershorts og en hvid skjorte med hat.

19. Knælængde med hæle til kvinder:

Knælange støvler med hæle til kvinder -19

Til vintre bruges denne knælange støvle almindeligt: ​​materialet, der bruges til at lave disse støvler, er fløjlsmateriale eller syntetisk stof. De mest almindelige farver er sort, beige og brun. Pigerne parrer denne slags støvler med kjole, jean eller shorts.

20. Vinterpelssko til kvinder:

Vinterpelssko til kvinder

Pelsstof giver varme og hygge, når det bæres i en vintersæson. Pelsmaterialet placeres inde i skoen på basen og ses også omkring den ydre del af skoen omkring ankelområdet.

21. Wedge Heels Sneakers til kvinder:

Kilehæl Sneakers til Kvinder -21

Kiler er en af ​​de typer hælmønstrede sandaler, der findes på markedet til piger. Dette kilemønster bruges som hæle i sneakersko, der normalt kommer i den flade bund. Kilerne har en tyk bundhæl ved spidsen af ​​skofoden, højden på hælen reduceres. Farverne i butikken er sølv, gyldne, lyserøde.

22. Spidse kant formelle sorte sko til mænd:

Spidse kant formelle sorte sko til mænd -22

Dette spidsskodesign var populært blandt konger i gamle dage med rene sandaler fra kola. Det samme design bruges til at oprette en formel sko, der har spidse spidser eller en sværdfiskspids og enten kan bindes med blonder eller kan sættes på et mønster. De almindeligt tilgængelige farver er sort, brun og nuancer af rødbrun.

23. Brogues Sko med blonder til kvinder:

Brogues Sko med blonder til kvinder -23

Brogues sko er designet sko, der kan bruges som semi-formelle og fritidstøj. I denne type sko har toppen af ​​skoen perforerede designs rundt om de forreste kvarterer, topkappen og vampområdet. De almindelige farver er sort, brun, flaskegrøn og lyserød.

24. Velcro sko til kvinder:

Velcrosko til kvinder -24

I stedet for at tage sig tid til at binde blonder eller svært ved at glide på fødderne inde i en slip på skoen, har denne velcrometode til fastgørelse af sko enorm reaktion blandt kvinder på at købe dem. Skofarven kan være hvid, sort eller hvilken som helst farve. med velcrolukning set på skoens vamp -område.

25. Mesh bearbejdet sneaker til kvinder:

Mesh bearbejdet sneaker til kvinder -25

Mesh bearbejdet stofsko er behagelig sko som perforeret sko, som hjælper med at absorbere sved og forhindrer dårlig lugt forårsaget af sveden. Det bearbejdede net er designet på farverigt nylonstof og syet på sneakers.

26. Slip-On Back Åben formel herresko:

Slip -On Back Åbn Formelle herresko -26

Dette er den mest almindeligt slidte sko af mænd på grund af dens komfort og nemhed at have dem på i en travl hverdag. Farven sort er berømt for sit formelle syn, og disse sorte sko fås i den forskellige finish som kedelig finish, blank finish eller en mat finish.

27. Designet loafer til kvinder:

Designet loafer til kvinder -27

Loafers er også en slip -on sko forventer, at designet på denne sko er anderledes. Sålen er lavet af plastmateriale med riller og lædergummimateriale bruges som toppen dækker skoene. De designede loafers til kvinder kan designes ved at bruge farvekombinationen med blonder design i hjørnerne.

28. Balletsko til kvinder:

Balletsko til kvinder -28

Unge piger, der er balletdansere, bruger fleksibel balletsko med sål, der har satinbeklædning på toppen. Dette designet inspirerede designere til at skabe balletsko som lejlighedsvis slid. Hovedforskellen er det elastiske mønster, der løber rundt om de indre spidser af skoen med en flad sål. På grund af den flade og tynde base anbefales det ikke som daglige sko.

29. Slip-On Kvinder Sneaker:

Slip -On Kvinder Sneaker -29

Sneakers fås også med blonder, som er meget let at have på. Hælen på denne type sneakers kommer i hvid farve lavet af et gummibaseret materiale.Højden på hælene varierer.Materialet, der bruges til at danne toppen, kan være farvet kludmateriale med eller uden perforering på toppen eller syntetisk materiale.

30. Bordel Creeper Herresko:

Bordel creeper Herresko -30

Denne type sko blev brugt i perioden under anden verdenskrig, som senere blev et moderigtigt fodtøj på grund af det eneste design. Hælen på disse sko er lavet af crepe -materiale, der er hårdt, og skosiden er lavet af et lædermateriale kaldet ruskind. Mænd bruger det som fritidstøj med et par jeans og en t-shirt.

Som anført er der et Humpty antal skodesign til rådighed, men at vælge den rigtige til enhver form for lejlighed eller dagligt arbejde er den vigtige funktion, der skal bemærkes for at forhindre i at skade fødderne. Mange skader er forårsaget på grund af defekte sko. Et af de almindelige problemer på grund af falsk sko størrelse og form er senebetændelsen. Til løbere og atletiske mennesker anbefales det bedst at vælge en perforeret sko med en blød sål. Som daglig kontorbrug bør du vælge en formel sko, der bider tåfingeren, for det anbefales at prøve en sko, før du ejer dem. For brede fødder bør mænd og kvinder undgå spidssko for at undgå at knuse tåfingrene. Daglig gåtur med et par gode sko er bedre end at sidde idol.