Top 10 komfortable golfsko til mænd og kvinder

Golf anses for at være et meget beroligende spil, og dets miljø er sådan, at det hjælper med at berolige sind og krop. Golfsæt er meget dyre, og det samme er tøjet og tilbehør. Golfsko er meget behagelige, da de er lavet på en sådan måde, at de hjælper golfspillerne med at gå golfbanens længde.

Bedste golfsko i nyeste designs:

Se her vores 9 bedste golfsko til mænd og kvinder i topkvalitet. Vælg din foretrukne, og sæt den i dine golfsæt.

1. Spiked Golfsko til mænd:

Spiked Golf Herresko

Spiked golfsko tilbyder stabilitet og vandtæthed. Disse mænds golfsko er gode til golfbanen, da den øverste del af skoen er mere stabil. Golfskoene er også lette, og de brugte pigge kan være af plast eller metal.

2. Spike less Golfsko til mænd:

Golfsko

Disse spike lesse golfsko er lavet til den nye generation og giver komfort og stil på samme tid. Disse sko har gummistifter, der er perfekte til serien. De spike lesse golfsko til mænd kaldes også gadesko. De har også en tendens til at hjælpe med smerter i ryg og fødder.

3. Golfstøvler til kvinder:

Golfstøvler til kvinder

Elsker du dine støvler og den stabilitet, det giver? Nå kan du få din stil nu med disse kvinders golfsko. De er meget stabile og vandtætte. Det eneste minus er vægten. Disse støvler er lidt tunge, og de kan hæmme din stil en smule.

4. Sandaler i Golf Type:

Sandaler i Golf Type

Golf sandaler er det åbne sko alternativ til varme klimatiske steder. Disse er bedst, da de giver plads til vejrtrækning. Skoene i åben stil er velegnede til golf, men er måske ikke så behagelige at gå på golfbanens længde. Vælg denne stil, hvis du bor et fugtigt og varmt sted. Disse sko er meget billigere end de traditionelle golfsko og kommer med pigge for stabilitet.

5. Læder Golfsko til kvinder:

Læder Kvinder Golfsko

Læder betragtes altid som det bedste kvalitetsprodukt nogensinde. Dame golfsko med lædermateriale er også meget åndbare og vandtætte. Disse er forarbejdede lædersko, der giver en meget stram pasform og er bedst til næsten alle sæsoner, især sommer.

6. Syntetiske golfsko:

Syntetiske golfsko

Som et alternativ til de sandsynligvis dyre lædersko er de syntetiske golfsko. Disse er lavet af polyester og er vandtætte golfsko. De er indstillet som en ydre foring til skoene og normalt lettere og tyndere for at reducere vægten af ​​den samlede sko.

7. Vandtætte golfsko:

Vandtætte golfsko

Bortset fra sommeren spilles der også golf i de køligere vintermåneder. Her er læder nok ikke så god en mulighed. De bedste vandtætte golfsko bruger Goretex som materiale. Dette er meget vandtæt og samtidig åndbart. Det er også varmere, og det er den bedste mulighed for vintergolf.

8. Plastic Spike Golfsko:

Plastic Spike Golfsko

Spikes på sko giver stabilitet. Plastiksko er de bedste golfsko. De er lavet af plastik og er derfor lette. De er også en god øko -mulighed, da de ikke river golfbanen grønt, ligesom metalspidsskoene.

9. Metal Spike Golfsko:

Metal Spike golfsko

At holde golfbanen grøn og ren, når du er færdig med dit spil, er en af ​​spillereglerne. Dette er grunden til, at metalsko -golfsko ikke er meget efterspurgte nu, da de har tendens til at rive greenen op. De giver stor stabilitet på banen, men er ubehagelige på hårdt underlag.

10. Velcro golfsko:

Velcro golfsko

Bortset fra de traditionelle blonder golfsko har du en variant af sko, der bruger velcro til at sikre en sko. Disse er blandt de nyeste inden for skodesign og giver golfspillere masser af lethed. De fleste street -style golfsko har nu velcrolukninger.

Dagens golfsko er det nyeste inden for teknologiske fremskridt. Hvert aspekt af golfscenen tages i betragtning som vandmodstand, pigge osv. Golfsko til mænd og kvinder findes i forskellige typer. Vandtæt og stabilitet er det, du skal overveje, når du køber dit perfekte par.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80