Top 9 højdeforøgende sko og deres fordele for mænd i Indien

Vil du se højere ud end du er? Gør dine drømme om at stå høje og sikre med højdeforøgende sko! Ja! Du hørte det rigtigt! Der er mange elevatorsko, der kan løfte din højde med 2 til 4 tommer. Med disse sko er der ikke mere at fare vild i mængden eller føle sig lav blandt dine venner. Du kan nu gå med en stilfuld gang uden at skulle bekymre dig om din højde. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de mest komfortable og kvalitetshøjt stigende sko Indien.

højde stigende sko

Bedste højdeforøgende sko til mænd i Indien:

Givet nedenfor listen over de bedste højdeforøgende sko i Indien, som er meget komfortable og velkendte mærkesko, der fås i Indien.

1. Tek-Tron Talent Derby sikkerhedssko med ståltå:

Disse er brune sikkerhedssko og dets øvre materiale består af læder. Sålemateriale består af PU. Fremstillet af ægte blødt læder, 200 Joules Isi Steel Toe Cap, lædertykkelse-1,8 til 2 mm, imprægneret non-woven indersål, polstret kraveforing, ikke-vævet åndbar syntetisk vampforing, vand- og olieresistent sål, indre Campbrell lamineret med skum , Injiceret polyurethan (Pu) sål, Double Density Direct Injected PU, Ydersål slidbane planlagt til maksimal glidekonfrontation.

Bortset fra specifikationerne er der endnu en vigtig kendsgerning, at man bør vide om disse sko, det vil sige, at de er de bedste derude til stigende højde. Der er ikke noget bedre end dem, og når det kommer til sko til stigende højde, kræver folk det mest. Det er det første, der kommer til at tænke på folk, når de tænker på sko, der øger højden.

2. Allierede Houston sikkerhedssko:

Disse er sortfarvede sikkerhedssko, og det øverste materiale består af læder, mens sålmaterialet er fremstillet af PU. Dens SKU -kode er ALHO12. Funktionerne er komplette overdel af kornlæder, indvendig foring er åndbart ikke -vævet stof, dobbelt tæthed PU sål; Antistatisk, punkteringssikker, slidbestandig, oliesyre og skridsikker sål med ankelpolstring sammen med ståltå.

Støvlen er forskellig fra den, der er diskuteret ovenfor. Fronten viser et ovalt mønster, og støvlen er også ret stor. Denne boo er velegnet til dem, der har hårdføre og store fødder. Skoen har ingen fejl og kan uden tvivl hævdes som en af ​​de bedst sælgende sko på markedet for at øge højden lige nu. Skoen ser så sej ud, at alle let vil blive forelsket i denne. Dette er en af ​​de højest stigende sko til mænd i Indien.

3. Vinterhøjere støvler:

Disse sorte sko fås i alle størrelser med blonder. Overmaterialet består af fuldkornskind og foringsmaterialet er fremstillet af svinelæder. Eneste materiale i denne martin støvler med rund tå stil involverer gummi. Dens populære element er sytråd sammen med cylinderhøjde 10-20 cm i blød dejlæderstil. Denne motorcykel støvler til mænd øger højden omkring 8 cm / 3.15 tommer. Støvlerne er stilfulde og ret moderigtige på samme tid. De er komfortable og nogle af de bedste støvler til cykling. Skoene tjener mere end et formål og opretholder din status. Man kan nemt passe ind i disse støvler, hvis nogle virksomheder laver en gratis størrelse til disse sko, det betyder, at de er designet til at passe næsten alle mellem 9-12 fodstørrelse.

Mennesker med mindre fodstørrelse foretrækker generelt ikke denne slags sko. Det har vist sig at være effektivt til at øge højden, og det kan siges, at de er en af ​​de bedst sælgende højdeforøgende sko på markedet i Indien, der også er ret stilfulde. Farven på skoen er ret smuk, og den supplerer faktisk designet. Dette er en af ​​de fineste sko til stigende højde, som du nogensinde vil finde. Skoen er så sej, at alle let vil blive forelsket i den. Formen og størrelsen får skoen til at se ganske behagelig ud, hvilket den er i virkeligheden. Skoen kan få en til at føle sig godt til sig selv, og man kan ret let også vise den frem.

4. Tek-Tron brun læder lange sko:

Dette er en anden brun sikkerhedssko med overdel i læder samt PU -materiale. Dens SKU -kode er 39TTTL01. Funktionerne er som følger; klar fra ægte blødt læder, imprægneret non-woven indersål, læder tykkelse- 1,8 til 2 mm, 200 Joules Isi stål tåhætte polstret kraveforing, injiceret polyurethan (pu) sål, non-woven åndbar syntetisk vampforing, vand- og oliebestandig sål , Indre Campbrell lamineret af skum, dobbelt tæthed direkte injiceret Pu, ydersål slidbane planlagt til maksimal glidekonfrontation.

Farven på skoen er ret smuk, og den supplerer faktisk designet. Dette er en af ​​de fineste sko til stigende højde, som du nogensinde vil finde. Skoen er så sej, at alle let vil blive forelsket i den. Formen og størrelsen får skoen til at se ganske behagelig ud, hvilket den er i virkeligheden. Skoen kan få en til at føle sig godt til sig selv, og man kan ret let også vise den frem.

5. Sporty elevatorsko:

Denne Sporty Elevator Shoes-K19A03 er på 5.490/-. Dens farve er blå lærred med 7 cm højde. Denne sko indeholder uset hæl indeni og fremstår normal plus stilfuld udefra og kan få en person til at se højere ud via 2,75 til 5 tommer. Dette ligner ikke noget, du har set før. Skoen er så cool og skinnende, at ethvert mærke gerne vil markedsføre dette produkt. Skoen har to forskellige sæt farver på indersiden og ydersiden. Dette kan være en af ​​de fineste og en af ​​de smukkeste måder at øge din højde på. Du kan give din højde lidt ekstra boost ved samtidig at vise dine seje sko frem. Der er bogstaveligt talt ikke noget bedre end det!

6. Britisk udskåret elevatorsko:

Dette er for mænd til at blive højere 7 cm / 2,75 tommer og fås i alle størrelser. Denne sort broderede sko har blonder og har cortexformateriale og overmateriale -id fra læderets første lag hud med ensfarvet mønster. Bedst til forår og efterår, og nogle funktioner er gummisålemateriale, spidset tåstil og stil i blød dej. Disse ambassadørsko vil være perfekte til mænd, der arbejder i virksomhedsinstitutioner og ofte skal håndtere kunder. Skoen er ganske smuk og ganske unik på samme tid. Der er bogstaveligt talt ingen måde at undgå at se på disse sko. Hold dem rene, og alle øjne vil være på dig.

7. Calden – K333011:

Denne sorte sko tilbyder 3 tommer højere højde med super letvægt. Funktionerne er cykeltå og overdel i blødt læder, skridsikre, skjult elastisk gore. Praktisk snørefrit design, Hælhøjde: 1 1/4 ″ og skafthøjde. 5 3/4 “og læderoverdel i høj kvalitet og gummibelagt bund. Hvis du foretrækker lædersko, forventes det, at du går efter denne. Denne sko har et unikt design og vil se godt ud på næsten alle, der bærer dem. Skoen får en person til at se unik ud og denne en af ​​de fineste kollektioner fra dette mærke. Skoen er designet og lavet med kærlighed og omhu, og det forventes, at bæreren gør det samme. Dette er endnu en højdeforøgende sko fra et mærkefirma, som også er designet til mænd.

8. Calto – G5828:

Funktionerne Tilspidset læder oxford, Halvkantet tå stil og Skjult elastisk gore. Dens vægt er 18 oz, elegant syet for ekstra holdbarhed og stil, fuldkorn i højkvalitets læderoverdel, fuldkorn af højkvalitets læderoverdel. Den indeholder gummibelagt bund, der også har fodtøj i højde med stigende stil. CALTO er et af de bedste skofremstillingsnavne i branchen i disse dage, og denne er faktisk en blandt de mange smukke produkter fremstillet af mærket.

9. Toto – H252112:

Dette sko sorte show indeholder smuk cap-toe, snøre i klassisk stil, Goodyear welt konstruktion og overdel i blødt læder plus elegant syet for ekstra sejhed plus stil. Overlæder i høj kvalitet, stilfuldt, importeret og lavet af læder af høj kvalitet.

Fordele ved at bruge sko til højdeforøgelse:

Det øger din højde usynligt:

Disse sko øger din højde usynligt, hvilket man ikke kan finde ud af, om du er iført højdeforøgende sko eller ej. Fordi det ser ud udefra ligner alle andre normale sko.

Det har medicinske fordele:

Disse sko kan være gavnlige for din ryg og knæ. Det er nyttigt for kroppens holdninger, så du ser godt og stabil ud.

Det findes i forskellige former:

Disse sko findes i forskellige stilarter og typer og fås også til forskellige lejligheder. Folk foretrækker at gå med trenden i disse dage, så er disse sko, også er der fritids- og kontorslidsko til rådighed.

Smertefri metode:

Der er forskellige produkter på markedet til rådighed i disse dage, hvilket forsikrer dig om at få højde på få dage eller måneder, men ikke alle løfter, som reklamer giver, er sande. Der er forskellige bivirkninger af disse produkter, der kan skade en persons helbred. Men disse elevator- eller højdeforøgende sko giver dig hurtigt resultat, og det er slet ikke sundhedsskadeligt. Det er sikkert for alle.

Let tilgængeligt produkt:

Elevator- eller højdeforøgende sko er let tilgængelige på markeder og udstillingslokaler, selv online -markedet har store krav til disse sko. Disse er tilgængelige for alle én og for hver størrelse.

Der er mange berømte personligheder, der skjuler deres faktiske højde bag disse sko. Disse elevatorsko har fået forskellige gode anmeldelser i nyere tid. Mange har fundet dette produkt meget effektivt, da en persons højde definerer hans eller hendes personlighed, og ingen ønsker at skamme sig over deres højde, når de er til fest eller på date, disse sko har hovedfaktoren, som ingen kan ud fra det ser ud til, at det er højdeforøgende sko, da sålerne og de ekstra hæle er inde i skoene. For det meste foretrækker korte mænd disse sko for at se højere ud end deres partner. Ingen har fundet de dårlige virkninger af disse sko endnu, fordi det afhænger af personens brug, hvor meget dem en person bruger dem.

I denne artikel har du fået relevante data om nogle af de bedste sko, der hjælper med at øge højden. Skoene, der diskuteres i denne artikel, er godt tilgængelige på markedet i Indien, og man kan købe dem uden tøven. Hvis du er villig til at købe sko med højdeforøgelse, anbefales det, at du går efter en af ​​dem (eller flere). Lad os vide, hvilke der fungerede bedst til dine krav.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvornår har jeg brug for sko, der øger højden?

Højdeforhøjende sko foretrækkes stærkt af mænd under offentlige optrædener. Især når du skal gå trygt blandt en stor skare og få din tilstedeværelse til at føle, er disse sko en velsignelse. De anbefales også af modeller, der kan lide at få et højere udseende, når de går på rampen. Du kan også føle dig godt på kontoret ved at bære disse sko med dine sprøde formals.

2. Er højdeforøgende sko sikre til ryg og ryg?

Ja! Mærker med højdeforøgende sko kommer med en solid pude og stødabsorberende materiale til sålerne. Så du kan bære dem i længere timer uden at skulle føle smerterne i ryggen. I modsætning til kvinders høje hæle, der skader din rygsøjle, skaber disse sko et ensartet løft af din underkrop og er derfor ganske sikre!

3. Kan jeg bære disse elevatorsko, mens jeg dyrker sport?

Elevatorsko er ikke designet til at dyrke sport. Strukturen af ​​dine fødder ændres, når du bærer disse sko. Så når du forkæler dig med ekstrem løb, spark eller spring, er der chancer for skader på skoen og til gengæld også dine fødder. Det er bedre at investere i polstret sportsudstyr for at tillade bedre bevægelser.