10 Cardi B smink megjelenés nélkül vírusos

Cardi B egy A-listás híresség, aki nagyon híres dalairól, szövegeiről és rapp-készségeiről. Míg az ilyen fiatal hírességek és személyiségek többsége nagy mértékben őrzi személyes életét, ez a szépség egészen hangos és valóságos volt a kamera előtt. A sminkes pillanatok nélküli Cardi b-t gyakran ő maga teszi közzé a közösségi média fiókokban, gyakran rajongóinak bepillantást nyújtva valós életébe és helyes rutinjába. Valódi énje nincs védve a követői ellen, és nagyon szeretjük azt, ahogyan merész és valós, több millió ember előtt szerte a világon.

Cardi B Smink nélkül Fea

10 Cardi B smink nélkül Felismerhetetlen pillanatok:

Ma több ilyen pillanatot kerekítünk fel, és a cardi b smink nélküli valós élete látszik ezen a tíz nyers és szűretlen képen!

1. A valós élet valósága:

Cardi B smink nélkül 1

A Cardi b köztudottan túl merész és bátor a kamera előtt. Ezt a smink nélküli Cardi b kinézetet ő maga teszi közzé közösségi oldalán. El tudod hinni? Miközben a twitteren megmutatta valódi rutinját, a híresség elárulta, hogy nincsenek sminkelési pillanatai, valójában levont szemöldökkel! Abszolút nincs rajta smink, és meg kell tapsolnunk neki ezeket a készségeket és a nyers, szűretlen pillanatokat! Nem sokan tudják felfedni az igazi pillanatokat a kamera előtt, mint ő.

2. Boldog pillanatok a közösségi médiában:

Cardi B smink nélkül 2

Bármennyire is merész és bátor, ő is nagyon boldog ember. Teljesen kapcsolatba lépett követőivel, és minden frissítést vallásosan megoszt a közösségi médiájában. Ez a Cardi smink nélküli kép hű önmagához; látható, hogy megosztja boldog bejelentéseit és albumának dalait a közösségi médiában, miközben közzéteszi ezt a videót! Nagyon szeretjük őt a természetes énért!

3. A Funky Glam Look:

Cardi B smink nélkül 3

Nos, tudod, hogy Cardi is szeret a külsejével játszani? Ez a kép az ő elegáns funky megjelenéséről az elegáns haj stílusban nem természetes kombináció. De nagyon jól bírja. A haj megjelenésén kívül ezen a képen Cardi nem látható sminkben, kivéve az apró szájfényt. Mit gondol itt a megjelenéséről?

4. Pillanatok a rajongóival:

Cardi B smink nélkül 4

Egy újabb szép kép a hírességről smink nélkül. Itt látjuk, ahogy fekszik az ágyon, és egy videón keresztül beszél a rajongóival. Gyönyörű göndör frizurája meglehetősen sok szépséget kölcsönöz annak ellenére, hogy smink nélkül néz ki. Ezenkívül a bőre szuper tiszta és fényesnek tűnik. Lenyűgözött a bőrápolási rutinja. Ha összehasonlítjuk a Cardi b -t a külső sminkképekkel és azok nélkül, nem látunk nagy különbséget!

5. Fel, közel és személyes:

Cardi B smink nélkül 5

Itt egy újabb véletlenszerű kép a hírességről smink nélkül. A paparazzik rákattintottak a családi kirándulása során, és gyönyörűen néz ki, annak ellenére, hogy nem sminkelt. Fáradt és kimerült arca megfigyelhető ezen a képen, de mégis nagyon természetesnek és gyönyörűnek tűnik!

6. A Vacay Look:

Cardi B smink nélkül 6

Itt látható Cardi B nyaralási módjában. Ő igazi és természetes ezen a képen, tiszta és sima bőrrel. Smink és paróka nélkül is van. Nagyon szeretjük a természetes haját. Annak ellenére, hogy nincs mesterséges megjelenés és termékek, csodáljuk, ahogy ápolja és nagyon jól ápolja bőrét és haját!

7. Az autóban:

Cardi B smink nélkül 7

Cardi B egy percet sem veszteget a rajongóival való kapcsolattartásba. Az autóban utazik egy programra, és ezt az időt használja ki a posztoláshoz és a követőivel való beszélgetéshez. Természetes megjelenése smink nélkül látható itt, és újra és újra bebizonyítja, hogy a mesterséges megjelenés nem zavarja a való világot. Ezen a képen nem visel sminket vagy bőrápoló terméket, kivéve a természetes hidratálót. Inspiráló!

8. Állatbarát:

Cardi B smink nélkül 8

Cardi B szereti az állatokat. Még az életük és jogaik védelméért is kiáll. Itt látható, hogy nyaralása alatt tengeri delfinnel pózol. Láthatjuk, mennyire szereti és imádja őket abszolút szűrő nélkül. Ez a kép annyira szívmelengető, és valós lényét más lényekkel szemben ábrázolja!

9. Gyönyörű pirosban:

Cardi B smink nélkül 9

Itt jön egy másik kép, amelyet maga Cardi B tett közzé a közösségi médiában. Látható, hogy követőihez merész piros pólót visel. Egészen nyersnek és valóságosnak látjuk őt ezen a képen is, csupasz arccal és laza hajjal. Ebben még egy aranyos orrgyűrűt is visel. Elképesztőek vagyunk a természetes megjelenésével. Mit gondolsz?!

10. Anya-lánya ideje:

Cardi B smink nélkül 10

Végül, de nem utolsósorban itt a Cardi B smink nélküli megjelenése a lányával. Anyai feladatai egyáltalán nem tartoznak annak ellenére, hogy nagyon elfoglalt vagy dolgozik, mint mindig. Elvitte lányát az eseményre, ahol részt kellett vennie, és a legigazabb formában láthatjuk. Szép és szép!

További tippek:

Smink nélküli külsejével kering az interneten, a legtöbb képen fényes és természetes bőrrel láthatjuk. Ha kíváncsi, hogyan van ilyen gyönyörű formában mindig, akkor az egész a bőr megfelelő ápolásáról szól. Íme néhány tipp tőlünk.

  • Mindig ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki a hidratáló bőrt és hajat. A hidratált és jól hidratált bőr egészséges és fényes lehet.
  • Ne használjon túl sok vegyi terméket, és igyekezzen bioterméket szerezni.
  • Minden nap töretlenül dolgozzon az arc tisztításán és tonizálásán.
  • Ha rendszeresen sminkel, feltétlenül tisztítsa meg az arcát, és tisztítsa meg szépen a nap végére. Ne aludjon sminkkel!
  • Továbbá jó alvást. Éljen stresszmentes életet, ami tiszta és egészséges bőrrel mutatható ki!
  • Étkezzen egészségesen. A jó fehérje és rost egészséges bőrhöz is vezethet.

Ezekkel a sminkképek nélküli Cardi B -vel mindannyian nagyon inspiráltak vagyunk a gondozásból és a bőr megfelelő érzéséből. Egészséges életet kell élnünk, amely nemcsak fizikai egészséget, hanem a bőrt és a hajat is magában foglalja! Mik a gondolatai! Tudasd velünk!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. Ki a Cardi B sminkes?

Válasz: Erika La a Cardi B sminkese. Ő az abszolút kedvence!

Q2. Melyik a Cardi B kedvenc sminkterméke??

Válasz: Vastag és merész szemöldöke és természetesen harmatos bőre a kedvence. Kiemeli a hidratálót, a krémet és a zökkenőmentes bőrt.

Q3. Mi a diéta, amelyet Cardi B követ?

Válasz: A Cardi B arról a lenyűgöző átalakulásról ismert, amelyet az évek során elért. Gyakran hangsúlyozza, hogy ne hagyja ki a nap első étkezését, vagyis a reggelit. Ő azonban naponta csak két étkezést eszik, reggelit és vacsorát. Az egészséges étrend sok gyümölcsöt, zöldséget és fehérjét tartalmaz az étrendjében