10 kép Alicia Keys smink nélkül

Alicia Augello Cook, rajongói számára gyakrabban Alicia Keys néven ismert, 1996 óta aktív énekes. A Billboard az utóbbi idők egyik legbefolyásosabb zenészének nevezte. Pont olyan szép, mint a hangja. 2010 óta házas a Swizz Beats -szel, két gyermeke van vele. Sokoldalú színész, és aktívan részt vett az Empire tévéműsorban. Jelenleg 2016 -tól bejelentette, hogy Miley Cyrus mellett ő lesz a The Voice című zenei műsorban szereplő bíró.

1. Napszemüveggel:

Alicia Keys smink nélkül

Amint látja, ez egy klasszikus Alicia Keys -kép, amelyen napszemüveget visel, és feltételezhetjük, hogy valami köze volt ahhoz, hogy megpróbálja elterelni a bőrön megjelenő pattanásokat. Talán az oka annak, hogy itt nem visel sminket, az, hogy megakadályozza a további ziccereket.

2. Sapka és fürtök:

Alicia Keys Smink nélkül 2

Szinte rejtett fülgyűrűje fürtjei alatt, sapkája és homályos arckifejezése még jobban átadja Au természetes megjelenését. A képen nem tudja, hogy rákattintottak, de még így is gyönyörűen néz ki. Természetesen a pattanások aránya a smink alacsony lefedettségén mutatkozik meg, mivel amúgy is magabiztosan sikerül utat mutatnia a nyilvánosság előtt.

3. Fejpánt be:

Alicia Keys smink nélkül 3

A fülbevalóval és fejpánttal az Alicia Keys no smink megjelenése tökéletesen kihangsúlyozott. Ragyogása nagyon feltűnő, és csinosan és rózsásan néz ki. Ez egy szelfi, és a szemöldöke jól néz ki. A bőre tökéletes, a haja pedig a megszokottnak tűnik.

4. Eljegyzési blues:

Alicia Keys Smink nélkül 4

Alicia Key sminkje tökéletes, de anélkül is sztár. A jegygyűrűjével már 2010 -ben itt látták, boldognak tűnik, és hibátlanul pózol a kamerák előtt.

5. Napszemüveg és fülbevaló:

Alicia Keys Smink nélkül 5

Alicia Keys -t smink nélkül észreveszik itt, aki a szokásos egyensúlyát tartja. A haja nyitva van, a fürtök pedig urbánus kijelentést tesznek. Ekkor elfáradt a zenei felvételétől, és elment egy kis szünetre.

6. Kötődött póni:

Alicia Keys Smink nélkül 6

Fekete ruhájában tökéletesen néz ki, még a kis smink mellett is. Mosolya pozitív hangulatot áraszt, és a haja szépen össze van kötve. Mondanom sem kell, ez az egyik ritka alkalom, amikor a haja egyenesnek tűnik.

7. Csak az ideális mosoly:

Csak az ideális mosoly

Alicia Keys smink nélkül ugyanolyan szép, mint az arca az összes kozmetikummal. Ezenkívül a haja itt nagyon másképp néz ki, és rövidre van kötve a szokásos hosszú fürtök helyett, amelyeket sportol, amikor nyilvános szerepléseket tesz.

8. Gyönyörű én:

Alicia Keys smink nélkül 8

A szokásos mosollyal, amely feldobja a megjelenését, a ruhája pedig jobban illik a megjelenéséhez, ez a kép az egyik legszebb smink nélkül.

9. Ajakfényes napok:

Alicia Keys smink nélkül 9

Egy csipetnyi szájfény és más smink nélkül Alicia Keys gyönyörűen néz ki, mint mindig. A szemöldöke is jól fel van húzva, így csak az utolsó simítást kapta, amire szüksége volt.

10. Az események megjelenése:

Alicia Keys Smink nélkül 10

A frizura vintage Keys, göndör szálakkal és rendetlen megjelenéssel. Haja az arcához illik, félig megkötözve, jobban felhívja a figyelmet a szemöldökére és tökéletes állkapocsára. A kép saját élete, és félig mosolyogva dermedten néz ki.

Ez a manhattani szépség a zeneipar igazi tehetsége és szépsége. Lehet, hogy néhány pattanással kell megküzdenie, de éppen ez teszi őt olyan közönséges emberré, mint mi.