10 kép Behati Prinsloo smink nélkül

Ez a Hazel -szemű modell 1989 -ben született Dél -Afrikában, és állandóan jelen van a híradóban a modellezési vállalkozásoknak köszönhetően, és a legjobb ügynökségek választották ki. 2008 óta modellkedik a Victoria’s Secret fehérneműmárkában, 2009 -ben főangyalnak választották. Jelenleg a Maroon 5 vezető Adam Levine -nel házas, és a pár 2016 -ban várja első gyermekét. Behati folyékonyan beszél anyanyelvű afrikaans annak ellenére, hogy végig angolul tanult.

1. Fotózáshoz:

behati prinsloo smink nélkül

Látva, ahogy a fekete sapkával pózol a kameráknak, kinézete nem más, mint előkelő. A fekete csíkos póló és a nyakrész csak növeli a varázsát.

2. A szőke tekintet:

Behati Prinsloo smink nélkül 2

Behati Prinsloo smink nélkül látható itt, és új, talált szerelmében pompázik és szőke. Jól meghúzza a tekintetét, és még az önbizalma is megvan ahhoz, hogy egy csipetnyi kohllal a szemében induljon el, annak ellenére, hogy a frufru felhívja rájuk a figyelmet.

3. Felkészülés a rámpára:

Behati Prinsloo smink nélkül 3

Nézd Behati Prinsloot smink nélkül, vidáman és mosolyogva a csattanóra, miközben a haja a hengerhez van rögzítve. A kabátot Victoria Victoria Secretként lehet azonosítani, és nyilvánvalóan örül a show -nak és a megjelenésének.

4. Starbucks nap:

Behati Prinsloo smink nélkül 4

Ezzel a zöld teával a kezében nyugodtan mondhatjuk, hogy a modell akkor is gondoskodik az étrendjéről, amikor a szüreti kávéról híres láncnál tart. Behati Prinsloo rákattintott erre a szelfire, tudván, hogy nem más, mint a puszta tökéletesség. Nincsenek sötét karikák, szemtáskák, kinézete olyan hibátlan, mint szeretnénk, ha a miénk lehetne.

5. A Delevingne Look:

Behati Prinsloo smink nélkül 5

Inkább egy másik szupermodellre, Cara Delevingne -re hasonlít, ez a Polaroid valószínűleg rákattint, amikor a családja körül járt. A kinézete nagyon egyszerű, mint otthon valaki, és az öltözéke is. A haja jól néz ki, annak ellenére, hogy nincs tökéletesen fésülve.

6. A nyakdarab naplók:

Behati Prinsloo smink nélkül 6

A természetes, smink nélküli megjelenésű Behati Prinsloo itt nagyon elegáns és urbánus kijelentéssel látható. A haja inkább egy bordó barna színű, ami szokatlan a szőke preferenciáitól. Ez a fénykép rózsás arccal és gyönyörű mosollyal azonnal elnyeri bárki szívét.

7. Az irónia:

Behati Prinsloo smink nélkül 7

A kép feliratos, hiszen Behati itt látható a MAC kozmetikai márka egyik rendezvényén, smink nélkül! Orrában vörös foltok vannak, és a szokásos hagyományos félmosolya mindannyiunk számára pozitív hangulatot kölcsönöz.

8. A világért:

Behati Prinsloo smink nélkül 8

Behati Prinsloo smink nélküli megjelenési könyvének másik klasszikusa, itt látható szőke fényekkel a barna haján.

9. Téli idő:

Behati Prinsloo smink nélkül 9

Behati Prinsloo a koponya sapkájával gondatlanul eltakarja szőkeit, és stílusosnak tűnik, mint valaha. Ruhájának színkoordinációja nincs összhangban, mégis extra hitelt ad az általános megjelenésnek.

10. Happy Time:

Behati Prinsloo smink nélkül 10

Itt az ideje, hogy elkészítse a sminkjét a divatbemutatóra, és valószínűleg ez az utolsó lövés előtte. A rúzs és a bélés nélkül ismét egy lépéssel feljebb viszi az osztályt anélkül, hogy megpróbálná.

Nem meglepő, hogy Behati smink nélkül is olyan magabiztosnak tűnik, mint valaha. Az általános tökéletességet túl nehéz összeegyeztetni velünk, még rengeteg smink mellett is, nem igaz?


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80