10 kép Nargis Fakhri smink nélkül

Az egykori amerikai modellt és tehetséges indiai színésznőt, Nargis Fakhrit nem kell bemutatni. A színésznő 2011 -ben debütált Bollywoodban a Rockstar című filmben, a szuper tehetséges Ranbir Kapoorral szemben. Nargis Fakhri első filmje óta kiemelkedett szépségével és bájával. A színésznőt nem lehetett visszanézni, és olyan filmekben szerepelt, mint a „Madras Cafe” és a „Main Tera Hero”. Emellett mellékszereplő szerepet is vállalt egy 2015 -ben megjelent „Kém” című hollywoodi filmben. Nargis Fakhri bollywoodi karrierje nagyon ígéretesnek tűnik, és a színésznőt az ipar néhány rangos transzparense alá írták..

Gyönyörű képek Nargis Fakhri smink nélkül:

A bejegyzésben megosztunk néhány ritka képet Nargis Fakhri smink nélkül, amely csak kiemeli természetes szépségét.

1. A szépség mindig szépség:

Nargis Fakhri smink nélkül 1

Ez a Nargis Fakhri smink nélküli képe azt mutatja, hogy a színésznőnek nem kell mindig sminkelnie ahhoz, hogy gyönyörű legyen. A nyilvános helyen észlelt stréber pillantása a szomszéd lányként mutatja be, sokban különbözik a képernyőn megjelenő személyétől.

2. Cool Chic:

nargis fakri smink nélkül2

Nargis Fakhri nem tartozik a bollywoodi színésznők közé, akik a smink megszállottjai. A színész merész megosztani rajongóival képeket a smink nélkül. Ez a Nargis Fakhri smink nélküli fotó megerősíti, hogy kívül -belül gyönyörű.

3. Bollywood Bombshell:

nargis fakri smink nélkül3

Nargis Fakhri érzékeny és csinos maradhat sminkkészlete nélkül is. A színésznőt, aki soha nem nézett vissza az első bollywoodi fellépése után az Imtiaz Ali által rendezett „Rockstar” című filmben, itt kék kockás ingben és farmerben viselik, minden smink nélkül. Mégis kényszerít rá.

4. A smink nélküli szelfi:

nargis fakri smink nélkül4

Nargis Fakhri megtörte az indiai hősnők sztereotip konvencióját, hogy mindig jól nézzen ki. A színésznő bátran ment, és lefekvés előtt megosztott róla egy képet. Igen, fáradtnak tűnik, és sötét karikák vannak a szeme alatt, de ki nem egy fárasztó nap végén. Nagy taps a hitéért: „Szeress engem olyannak, amilyen vagyok”.

5. A reggeli blues:

nargis fakri smink nélkül5

Ez a Nargis Fakhri smink nélküli képe azt mutatja, hogy a színésznő kora reggeli kávéját kortyolgatja közvetlenül a forgatás előtt. Az ártatlanság az arca, és a szikra ezekben a szép szemekben minden, amire szüksége van ahhoz, hogy kiemelkedjen a többi bollywoodi diva közül. Ez a díva biztosan nem igényel sminket ahhoz, hogy szép legyen.

6. A döbbenet:

nargis fakri smink nélkül6

Ez a Nargis Fakhri minden smink nélküli képe arra készteti Önt, hogy fontolja meg, hogy valóban szükséges -e a smink ahhoz, hogy egy nő gyönyörű legyen. Pompásan néz ki ebben a narancssárga ruhában, és látható, hogy csak egy csillogó fényt visel az ajkán.

7. A szomszéd lány kinézete:

nargis fakri smink nélkül7

Ebben a Nargis Fakhri sminkkép nélkül a színésznőt a barátja mellett állva áll valamilyen nyilvános helyen. Arca édesnek tűnik, mint valaha, még smink nélkül is. A haj tökéletesen fonott, és határozottan szeretjük ezt az alkalmi lány-szomszéd varázst.

8. A hősével:

nargis fakri smink nélkül8

Ez egy másik smink nélküli kép Nargis Fakhri-ról, ahol a színésznőt láthatjuk, hogy szelfizik Varun Dhawan társtársával. A hírességek a „Main Tera Hero” című képük reklámozására érkeztek, és teljesen elbűvölik a rajongókat bájukkal és rejtélyes személyiségükkel. Amit a legjobban szeretünk ezen a képen, az az ő tökéletes perce.

9. Az álmodozó:

Nargis Fakhri smink nélkül 9