10 kép Ranveer Singhről smink nélkül

Ranveer Singh a legígéretesebb színész, aki rést faragott magának az indiai filmiparban, amelyet a kaporok és a kánok uralnak. A színész 2010 -ben debütált először a Yash Raj Films produkciós háza alatt a „Band Baaja Baarat” című filmben. A film elnyerte a rangos Filmfare Awards díját is a legjobb férfi debütálás kategóriában. Annak ellenére, hogy a színész nem rendelkezik színészi háttérrel, spontaneitása és természetes színészi képességei miatt elkülönült.

Színészi karrierje beindulása után nem lehetett visszanézni rá. Számos más kereskedelmi sikerű filmben szerepelt, mint például a „Lootera”, a „Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela”, a „Gunday” és még sok más. Színészi képességeit nagyra értékelték a „Bajirao Mastani” című filmben, és ismét elnyerte a Filmfare Awards díját, és ebben a legjobb színész kategóriában. Kaporan rabló könnyű szerencséje varázsa az, ami a tömegeket magához csábítja, és nem fél nyilvánosan megjelenni úgy, ahogy van.

10 legjobb Ranveer Singh smink nélkül:

Vessen egy pillantást ezekre a 10 legjobb Ranveer Singhre sminkképek nélkül, és még jobban szeretni fogja.

1. Hüvelykujj a Mosolyhoz:

Ranveer Singh smink nélkül

Ez az egyik legjobb Ranveer Singh no make up kép, és a színész teljesen imádnivaló. Csak karizmatikus mosolyára van szüksége ahhoz, hogy elbűvölje rajongóit. Ranveert észreveszik az autójában, menő logós pólót visel. Teljes hüvelykujj ehhez.

2. Boldog születésnapot Buddy -nak:

ranvir singh smink nélkül2

Ezen a képen Ranveer Singh pózol barátjával és haverjával, Arjun Kapoorral. Szuperül néz ki természetes megjelenésében. A színészeket észrevették, hogy együtt buliznak Arjun Kapoor születésnapján, és úgy gondoljuk, hogy nagyon jól érezték magukat.

3. Szelfit szeretnénk:

ranvir singh smink nélkül3

Ez egy másik Ranveer Singh smink nélküli kép, amelyet a repülőtéren készítettek, amikor Floridába utazott, hogy részt vegyen a híres IIFA Awards 2014 -en. Teljesen tömegek embere, és nem habozik szelfit készíteni a rajongójával, még akkor sem, ha véletlenül smink nélkül öltözött.

4. A Wonder Boy -val:

ranvir singh smink nélkül.4

Ezen a képen a Ranveer Singh smink nélkül Deepika Padukone, Shah Rukh Khan és a csodaváró, Moin Junnedi látható. A színész az Egyesült Államokban, Puerto Ricóban tartott Junior Világjátékok alkalmával találkozott vele.

5. Örök kényelem:

ranvir singh smink nélkül5

Ranveer olyan ember, aki szeret úgy élni, ahogy akarja. A színészt kék pólóban és bajuszos tekintetben látják. Szeretjük ezt a Ranveer Kapoor -t, amely nem alkotja a képet.

6. A menő haver:

ranvir singh smink nélkül6

Ranveer Kapoor az indiai filmipar legjobban öltözött embere. Divat- és stílusérzéke merész és páratlan. Ebben a Ranveer Singh nem készít képet, a színészt a stúdióba érve látják a „Dil Dhadakne Do” című filmben.

7. Csak pihenjen otthon:

Ranveer Singh smink nélkül 7

Ezen a képen Ranveer Singh smink nélkül feleségével, Deepika Padukone -nal van a házban való pihenés alatt.

8. Bollywood Hunk:

ranvir singh smink nélkül8

Ranveer Singh stílusa és mágnesessége páratlan. Ranveer Singh újra és újra bebizonyította, hogy nem kell pótolnia, hogy elkülönüljön; hozzáállása minden, amire szüksége van.

9. A fiús báj:

ranvir singh smink nélkül9

Ez Ranveer Singh teljesen tiszta borotvált megjelenése. Végül búcsút mondott nehéz bajuszos tekintetének, és láthatóan zavarban van emiatt. Még jobban szeretjük a tiszta, smink nélküli megjelenését!

10. Bromance gyermekkori barátja:

ranvir singh smink nélkül 10

Ranveer és Arjun a leghidegebb haverok. Ez egy remek szelfi kép a duóról smink nélkül

Remélem, jól érezte magát ezeken a Ranveer Singh smink nélküli fotókon. Sokoldalúsága és varázsa nem igényel mesterséges fedést, ezért imádjuk őt.