10 láthatatlan kép Rekháról smink nélkül

A képernyőn hibátlan bőrével, füstös szemével, cizellált vonásaival, csöpp halott gyönyörű megjelenésével és csillagokkal teli előadásaival varázsolt el minket. A képernyőn kívül stílusával és kegyelmével magához ölelt minket. Gondolkozott már azon, mi rejlik Bhanurekha Ganesan makulátlan arca mögött, legismertebb nevén Rekha? Rekha olyan finom, hibátlan és hibátlan a való életben? Nehéz felismerni a szemceruza, a kajal és a védjegyes vörös rúzs nélkül, de a lehető legjobbat hoztuk ki olyan képekből, amelyeken úgy tűnik, hogy szinte egyáltalán nem sminkel. Vessünk hát egy pillantást azokba a ritka pillanatokba, amikor Rekhát smink nélkül kapták el.

Csodálatos Rekha sminkfotók nélkül:

A gyönyörű veterán bollywoodi színésznő, Rekha gyűjteménye sminkképek nélkül, amelyek leginkább csodálkoznak.

1. Az igazság pillanata:

Rekháról egy ritka kép pattant ki egy smink nélküli börtönben. Annak ellenére, hogy a kép fekete -fehér, egyértelműen észrevehető a smink hiánya. Sima salwarba öltözve, dupátáját köré fonva, haját pedig kontyba húzva, továbbra is megőrzi az egyensúlyát.

Képek Rekháról smink nélkül 1

2. Robbanás a múltból:

Rekha és Sridevi megfizethetetlen képe meleg ölelésben. Ez a kép bizonyítja, hogy Rekha szépsége túlmutat a festett homlokzat csillogásán és csillogásán. A fiatalság puszta szépsége látható ezen a képen, miközben karizmája és bája smink nélkül is tükröződik mosolyában.

Képek Rekháról smink nélkül 2

3. Csábító Rekha:

Rekha egy állóképben a Namak Haraam című filmből, aki a megszokott szép önmagát nézi a smink varázslatos érintése nélkül. Narancssárga maszatos arca és a rajta lévő narancssárga szári egy bizonyos vibrációt kölcsönöz sápadt, mégis szép megjelenésének. A fehér fojtó, a hozzá illő fülbevaló és a kiemelkedő orrgyűrű kiegészíti a megjelenést. Ebben a régi pillanatban csak kevés sminket visel.

Képek Rekháról smink nélkül 3

Olvassa el még: Shilpa Shetty smink nélkül

4. Hibátlan színésznő:

Noha a képernyőn kívül és a jelen korszakban Rekhát nem lehet látni aláírott vörös rúzsa és feltűnő szemsminkje nélkül, még a napokban minimális mennyiségű sminket lehetett látni filmjeiben. Ezzel csak fokozni akarta klasszikus megjelenését, és mindenki rettegett tőle.

Képek Rekháról smink nélkül 4

5. Kincses emlékek:

Szomorú befejezése annak, ami boldognak tűnő egyesülésnek tűnt, ha ez a kép elmarad. Rekha a legboldogabbnak tűnik ebben a szép és egyszerű tükörképében, smink nélkül, férjével, Mukesh Agarwallal együtt.

Képek Rekháról smink nélkül 5

6. Khoon Bhari Maang:

Valaki elfelejtheti Rekha előadását a Khoon Bhari Maang című filmben? Két gyerekkel megözvegyülve elbűvöli a valaha elbűvölő Kabir Bedi, aki halálra hagyja az aligátorok szájánál. A film első részében Rekha egy egyszerű embert ábrázolt, sareesbe öltözve, és semmilyen smink nélkül. Az egyetlen smink az arcán az volt, hogy megcsonkította a bőrét az aligátor támadása után, de Rekha, Rekha hibátlanul viselte a tekintetet, miközben tökéletesen cselekedett.

Képek Rekháról smink nélkül 6

Olvassa el még: Sridevi No Smink Pictures

7. Foltos smink nélkül:

Ez a kép azon ritka esetek egyike, amikor Rekha, akit Vidya Balan színésznővel láttak Kahaani című filmjét nézni, smink nélkül maradt, kivéve a rúzsát és a hozzá illő színes bindit. Bár tudott némi szemceruzával és kajallal is, mégis ő a bájos énje sminkmentes arccal.

Képek Rekháról smink nélkül 7

8. Politikai Rekha:

Látva, amint kiszáll az autójából egy parlamenti vitára, Rekha arany -fehér száriba öltözött, és alig volt sminkje a piros rúzson kívül, amelyet általában sportol, úgy néz ki, mint egy időtlen szépség, aki kecsesen megöregedett a korral.

Képek Rekháról smink nélkül 8

9. Rekha Exposed:

Rekha annak idején különféle magazinok borítóit díszítette. Mindazonáltal úgy járt, mint sok színésznő, amikor meztelenül szerepelt a Film Mirror borítóján. Míg a merész mozdulat kavarodást keltett, a finom smink szenzációsnak tűnt.

Képek Rekháról smink nélkül 9

10. Sizzling Delight:

Rekha 18 évesen úgy nézett ki, mint a talmi város kislánya, aki lett. Arcán nyoma sincs a sminknek, a vele járó szépség lelepleződik, ami csak egy kezdete volt annak az érzésnek, amely előkelő megjelenésével, stílusával és eleganciájával lesöpri a lábáról az indiai közönséget..

Képek Rekháról smink nélkül 10