10 legjobb fotó Bhavanáról smink nélkül

A malajálam színésznők nemcsak szépségükkel és tehetségükkel dicsőítették a dél -indiai filmipart, de megrohamozták a tamil, telugu, kannada és hindi filmipart is, és hírnevet szereztek maguknak egész Indiában, de leginkább délen. Kerala számos kiváló színésznőt hozott létre, az egyik Karthika Menon, ismertebb nevén Bhavana.

Bhavana, a Thrissur -ból származik, Kerala a dél -indiai filmipar kritikusok által elismert színésznője, és két Kerala Állami Filmdíjat kapott. Bhavana már ötéves korában álmodozott arról, hogy színésznő lesz.

16 éves korában debütált a Nammal malajálam filmben, amely azonnali sikert aratott, és számos kitüntetést kapott. A film elősegítette, hogy sztárrá váljon. Bhavana sok más tamil filmmel készül, és bebizonyította, hogy nem csak egy színésznő, hanem megvan a szépsége, ami együtt jár vele, egy belülről sugárzó szépség. Vessünk egy pillantást Bhavanára, akit smink nélkül fogtak el, de ragyogónak tűnik, mint valaha.

Szeretem a mosolyod:

Bhavana smink nélkül

Bhavana szépsége határozottan a mosolyában rejlik. Semmilyen mennyiségű smink nem tudja megragadni karizmájának és varázsának lényegét, mint a mosolya. Egyszerű öltözködési módja növeli vonzerejét, és szinte ártatlan megjelenést kölcsönöz neki.

Az éjszakai égbolt alatt:

Bhavana smink nélkül 2

Itt éjjel kamerába fogják, és minden sminkjét megfosztják tőle. Míg egyes színésznők elzárkóznak a kamerától, Bhavana nem bízik mosolyogni a kameráért, ha nincs teljes arca. A mosolya elég ahhoz, hogy elbűvölje a közönséget.

Aláírt frizura:

Bhavana smink nélkül 3

Ha nem a figyelem középpontjában áll, Bhavana általában látható az ő jellegzetes frizurájával, egy középső elválasztással, amelyet zsemlébe vagy lófarokba húztak vissza. Nem hisz abban, hogy elengedi a haját, amit sok színésznő tesz, hogy elfedje a smink hiányát.

Egy joyride -on:

Bhavana smink nélkül 4

Egy aranyos kép Bhavanáról egy autóban. Egyszerű szürke pólóba öltözött, egyszerű fehér gyöngy fülbevalóval, a Bhavana a természetes szépség és báj puszta tükröződése, amely mosolyából sugárzik, és magába foglalja a kamerát, legyen az akár a képernyőn, akár a képernyőn.

Édes otthon:

Bhavana smink nélkül 5

Itt látható egy kép Bhavanáról, amelyet saját otthonából készített. Egy ilyen szép képhez nem kell smink. A rózsaszín felső és a hozzá illő fülbevaló kiemeli hibátlan arcszínét, míg a „tika” díszítésként szolgál.

Magasztos Bhavana:

Bhavana smink nélkül 6

Csak egy pár lógó fülbevaló és a legapróbb fekete „bindi” díszíti az arcát, Bhavana magasztosnak tűnik ebben az egyszerű, narancssárga hímzésű fehér kurtában. A frizurájával kapcsolatban sincs fenntartása, középen elvált, és visszahúzott egy kontyba. Bhavana egy csinos arc smink nélkül, amelyet a legkevésbé sem segít ez az aranyos, félénk mosoly.

Meztelen Bhavana:

Bhavana smink nélkül 6

Bár nem a bájos legjobbja ezen a képen, Bhavana még mindig elég aranyosnak tűnik ahhoz, hogy szép képet vágjon. A képernyőn megjelenő sminkek állandó használata még nem rombolta meg finom tulajdonságait, és bár fáradtnak tűnik, mégis sikerül aurát keltenie róla.

Bhavana nyaralás:

Bhavana smink nélkül 7

A családjával nyaralva Bhavana úgy döntött, hogy pózol a smink kameráknak. Egy pár világoskék farmer, barna öv és rózsaszín -fehér blúz teszi teljessé öltözékét, és feldobja csinos alakját.

Vigyázz erre:

Bhavana smink nélkül 7

A smink nélkül elkapott Bhavana képe minden bizonnyal üdítő látvány. Látva itt nyaralni a sok póz egyikében, ő az élénk, vidám énje. Ha rajongói le vannak nyűgözve a szépségétől a tekercséletben, akkor nincsenek csalódásban, amikor a való életben látják.

Bhavana smink nélkül:

Bhavana smink nélkül 8

Ez a kép egy mozi állóképből készült képen látja Bhavanát minden smink nélkül, és ez csak azt mutatja, hogy ennek a lánynak nincs szüksége szép festett arcra, hogy a legjobban nézzen ki. Egyszerű ártatlansága és kellemes arca több mint kárpótolja a smink csodáit.