10 legjobb fotó Trisha Krishnan smink nélkül

Trisha, az indiai filmszínésznő és modell a Tamil Cinema egyik legjelentősebb arca. Filmbe lépését számos szépségverseny -győzelem előzte meg, köztük az 1999 -es Miss Madras verseny, amely megnyitotta az utat a hírnév felé.

Trisha számos sikeres tamil és telugu filmmel és háromszor elnyerte a South Filmfare legjobb színésznő díját, Trisha bebizonyította, hogy agyvelő szépségkirálynő. De mindannyian tudjuk, hogy az igazi szépség nem a smink és az alapozó varázslatos érintésében rejlik. Mélyebbre nyúlik, a mosoly melegéből árad a kellemes személyiségbe. Igaz ez a csengés Trishára? Nézzünk meg néhány képet anélkül, hogy ő lenne kitalálva.

Trisha Krishnan smink nélkül:

A természet munkája:

Trisha Krishnan smink nélkül

Trisha természetesen aranyos megjelenéssel rendelkezik. Világos színű szemei ​​meghatározzák szép vonásait, és bizonyos varázst kölcsönöznek őszinte megjelenésének. Fiatalságával az oldalán nagyon jól tud sminkmentes megjelenéssel járni, amikor úgy dönt.

Az állatbarát:

Trisha Krishnan smink nélkül 2

Trisha szenvedélyes állatszeretete miatt a PETA jószolgálati nagykövete lett. Ezen a képen úgy dönt, hogy beleolvad környezetébe az ausztrál állatkertbe tett kiránduláson, természetesen csinosnak tűnik, amikor egy koala medvével pózol. Smink nélkül is arca megelevenedik, miközben azt teszi, amit a legjobban szeret.

Film színésznő:

Trisha Krishnan smink nélkül 3

Trisha karcsúnak és karcsúnak tűnik ebben a Marmayogi című filmből. A smink nélkül is elboldogul, amint ez a képen is látszik, csak egy fekete árnyalattal, hogy finom vonásai kiemelkedjenek. Kiegyenesített haja az egyetlen módosítás a tökéletesen természetes arcán.

Barátságos kirándulás:

Trisha Krishnan smink nélkül 4

Egy fiatalabb kinézetű Trisha Krishnan barátaival nyaralni azokban az időkben, amikor a harangok és a mini kézitáskák divatban voltak. Friss arca mentes minden sminktől, bemutatva fiatalos szépségét és bájos önmagát.

Kellemes látvány:

Trisha Krishnan smink nélkül 5

Amikor külföldön van, Trisha szereti kimutatni hétköznapi önmagát, mindenféle smink nélkül. Legyen szó egy bevásárlóközpontról vagy egy Akváriumközpontról, Trisha csak magával viszi a mosolyát.

Szülinapi csemege:

Trisha Krishnan smink nélkül 6

Még egy olyan alkalomkor is, mint a születésnap, Trisha leegyszerűsíti a piros felsőt és a fekete nadrágot, mínusz minden sminket. Olyan mosollyal, mint az övé, hogy megvilágítsa a szobát, úgy tűnik, jobban teljesít, mint a tortán lévő gyertyák.

Mint anya, mint lánya:

Trisha Krishnan smink nélkül 7

Végül meglátjuk, kitől örökölte Trisha természetes szépségét. Ez nem más, mint a jobb szélső képen látható édesanyja. Az ilyen természetes szépséggel és tökéletes bőrszínnel ajándékozva nem kell hozzá nyúlnia a sminkhez a való életben.

Ártatlan szépség:

Trisha Krishnan smink nélkül 8

A fiatalság ártatlansága határozottan megragadható ezen a képen, ahol Trisha modellkedett. Hosszú, csillogó haja és hibátlan bőre hozzáadja természetes szépségét. Nem csoda, hogy több szépségverseny címe is van a nevéhez.

Fekete Dame:

Trisha Krishnan smink nélkül 8

Nem minden nő jól néz ki feketében? Trisha Krishnan számára lebilincselőnek tűnik, tekintettel arra, hogy kevés vagy egyáltalán nem sminkel. A fényes, átlátszó fekete blúz csillogást kölcsönöz kedves vonásainak, míg a kontrasztos fehér háromszög alakú nyakrész kiemeli a nyakát. Egy hozzá illő mini fekete táskával párosítva a legjobban néz ki.

Tökéletes kép:

Trisha Krishnan smink nélkül 9

Ez a Trisha otthonról készített képe elmondja, miért nyerte el a Miss Beautiful Smile díjat egyik szépségversenyén. A mosolya azt teszi, amit egyetlen sminkkefe sem képes megtenni, vagyis megnyilvánulni a benne rejlő szépségtől és lenyűgözni a közönséget. Nyomorult alakja egy plusz bónusz, amely még a legegyszerűbb ruhákat is jól mutatja.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80