10 legjobb kép a Sonakshi Sinha smink nélkül

Sonakshi Sinha Shatrughan Sinha színész és politikus és édesanyja, Poonam Sinha lánya. Bollywoodban debütált Salman Khannal szemben a Dabangg című filmben, amely 2010 -ben az év legnagyobb slágere volt. Nagy elismerést kapott a nyilvánosságtól, valamint elnyerte a Filmfare díjat a legjobb női debütálásért. Nagyon ártatlan arca van, és smink nélkül is nagyon csinos.

Gyönyörű Sonakshi Sinha smink nélkül:

Íme a bollywoodi hibátlan színésznő, Sonakshi Sinha smink nélküli láthatatlan képeinek listája, amelyek inspirálnak téged.

1. Elbűvölő szemek:

sonakshi sinha smink nélkül

Sonakshi rendkívül bájosan néz ki a fenti képen, smink nélkül. Csak egy sima fehér formai inget visel, és a haja nyitva van, ami a jobb oldalról hullik. A színésznőnek csak egy sima ezüst orrgyűrűje van és a mosolya, ami elég ahhoz, hogy olyan jól nézzen ki.

2. Saját kattintások:

Sonakshi Sinha smink nélkül 2

Ez egy saját kattintással készült kép Sonakshi Sinháról smink nélkül. Egy autóban ül, és látjuk, hogy biztonsági övet rögzítettek rá. Alkalmi fehér póló, és nyitva tartotta a haját. Megpróbál szép pózokat adni a kamerának, oldalra néz, és kattan.

3. Ártatlan tekintet:

Sonakshi Sinha smink nélkül 3

Ezt a színésznő töltötte fel a Twitteren. Csak annyit látunk, hogy gyönyörű arca smink nélkül, és vastag hullámos haja nyitva marad, miközben kattan. Valószínűleg alkalmi fekete felsőt visel.

4. Reggeli választás:

Sonakshi Sinha smink nélkül 4

Ez még egy „szelfi”, amelyet Sonakshi Sinha töltött fel. Fehér ujjatlan felsőt visel, kissé behajlította a fejét, és öklét az állán tartja. A haja a bal vállára hullik, és ezekkel a bájos szemekkel kattintgatja magát. Mi, mint közönség, láthatjuk, milyen csinos is smink nélkül.

5. Sonakshi in Black:

Sonakshi Sinha smink nélkül 5

Mielőtt csatlakozott volna a Bollywoodhoz, Sonakshi egy kicsit egészséges volt, amint azt az alábbi képen látjuk. A hölgy feketébe öltözött, nyakkiegészítője fekete kerek gyöngyökkel és ezüst orrgyűrűvel rendelkezik, amelyet gyakran látnak rajta. Egy kézitáskát hord a vállán, amely fekete, és kis fehér foltok vannak rajta. A haja középen puffadt és nyitva van. Ebben a megjelenésben még csábítóbb is.

6. Az ártatlanság az arcában:

Sonakshi Sinha smink nélkül 6

Sonakshi Sinha örökölte gyönyörű anyja arcát, és nagyon szép mosolya van. A fenti képen azt látjuk, hogy a hölgy smink nélkül van, és ugyanolyan szép és bájos.

7. Stílusos Sinha:

Sonakshi Sinha smink nélkül 7

A színésznő rendkívül elegánsnak tűnik a képen, különösen a göndör haja miatt, amelyet kissé szétválasztott elöl, a többit hátul pedig a segítségével vagy fényes hajpánttal. Lila színű, lila szegéllyel rendelkező ruhát visel. Gyönyörű ezüst és oxidált láncok vannak a nyakában, és egy divatos napszemüveg. Itt nagyon szép és csábító, még smink nélkül is.

8. Gyaloglás hétköznapokban:

Sonakshi Sinha smink nélkül 8

A fenti képen látható, hogy a színésznő szeret egyszerű maradni smink nélkül. Szürke és kék farmert visel, rózsaszín -fehér kockás inget rendetlenül be- és kihúzva; furcsán néz ki. Nyomtatott táskát hord, és hosszú láncot visel.

9. Édes pillantás:

Sonakshi Sinha smink nélkül 9

Sonakshi édesen pillant a kamerára, és látjuk, hogy vékony rózsaszín felsőt visel, belül pedig feketével. Kiegyenesítette a haját, és nyitva tartotta. Nehéz fekete karperecekkel szerelte fel a kezét, és nem visel sminket az arcán.

10. A repülőtéren:

Sonakshi Sinha smink nélkül 10

Sonakshi a repülőtéren kattintott a fenti képen. Fehér inget visel, karján felhajtott ujjal, és fekete nadrágot. Okosan jár, kezével a zsebében. Fekete táskát hord a vállán, és fekete napszemüveget húzott az ingére.