10 legújabb kép Angelina Jolie -ról smink nélkül

Angelina Jolie smink nélküli legújabb képei

Mindannyian hallottunk a szépségikonról és díva Angelina Jolie -ról az élet egy pontján. Akár hollywoodi filmeket néz, akár nem, nemzetközileg és világszerte elismert, jól ismert stílusérzékéről, hozzáállásáról, színészi képességeiről és szépségéről. De láttad már az igazi életet, Angelina Jolie, smink nélkül? Mivel eléggé elfoglalt a mozgalmas menetrendben, a show -ban és a családjában, nem könnyű természetes stílusban találkozni vele, ellentétben azzal, hogy mindig a képernyőn mutatunk rá. Ez a cikk az Angelina no smink globális ikon valódi szépségéről és arcáról fog szólni. A színésznőt már megtapsolják készségeiért, modellkarrierjeért és társadalmi aktivistaként is, de a legtöbben alig láttuk, hogyan néz ki a kamerából!

12 láthatatlan Angelina Jole smink nélkül:

A nemzetközi szépségikon Angelina Jolie sminkképek nélkül meglepően megdöbbentő és valódi. Itt megtudhatja Angelina no smink valós arcát. Olvassa el a részleteket.

1. A millió dolláros mosoly:

Angelina Jolie smink nélkül

Angelina Jolie, a legszebb nő, aki megszületett, mindig minimalista volt, amikor a képernyőn megjelenő szépségtaktikáról volt szó. Mindig is érett döntéshozói készségeket mutatott, amikor a képernyőn kívüli megjelenéséről volt szó, ahol legtöbbször minimális, alig-alig sminkelő arcot sportolt, és őszintén szólva, szüksége is van rá? Ha ezt a képet nézzük róla az egyik úgynevezett eseményén, akkor bizonyítható, hogy ő maga díva, ahol. Miközben természetes elpirulása eltakarja az arcát, megütközve néz, miközben sportolja millió dolláros mosolyát. Smink nélkül is Jolie -nak sikerül látványosan kinéznie.

2. Az igazi én:

Angelina Jolie smink nélkül

Jolie volt az a személyiségtípus, aki kockáztatná, hogy puszta maradjon, mivel bevallja, hogy a természetes színekben gyarapodik. A képernyőn a sminkje és a jelmeze kötelező, de amikor a fényképezőgépes kirándulásokról és eseményekről van szó, mindig megőrizte személyiségét, ragaszkodott a szavához, amikor azt mondta, hogy nem az a típus, aki időnként megfesti az arcát. Íme egy újabb példa arra, hogyan teszi ezt olyan hibátlanul, takargatás nélkül. Ez az egyik legvirálisabb és legnyersebb mosolya Jolie no sminknek valódi formában. Szerelmesek vagyunk a hibátlan szépségbe!

3. Alkalmas:

Angelina Jolie smink nélkül

Íme az egyik őszinte pillanat, amikor Angelinát elcsípték egyik hivatalos öltözékeseménye során. Általában Jolie mindig ok -okozati szempontból hűvös volt, amikor egy kiránduló eseményre való öltözködésről volt szó. Mindig minimális megjelenést öltött, de itt tátongtunk, miközben kanyargott az úton, fekete öltönyében. Haját középen elválasztották, és hagyták, hogy szabadon hulljon, miközben hordta szennyezett bőrtáskáját, és elment mellette, miután helyeslő mosolyt villantott felénk. Ez az Angelina Jolie smink nélkül töretlen kép nem túl világos, de nem tehetünk mást, mint beleszeretni természetes szépségébe és mosolyába. Egészen őszintén!

4. A hatalma:

Angelina Jolie smink nélkül

Mint mindig mondjuk, Angelina több mint modell, színésznő vagy filmrendező. Humanitárius és társadalmi aktivistaként Angelina Jolie -t jelenleg az UNHCR jószolgálati nagykövetévé választották. Ez az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztosságát jelenti. Jolie, aki ő volt, hamarosan szívből szívhez merészkedett, néhányukkal szemtől szemben. Alkalmi kék farmer és fehér felsőruhába öltözve Jolie még a napot is a szikh zenét hallgatta, amelyet a Khalsa Diwan jóléti társadalomban dolgozó gyermekek egy része játszott. Felesleges emlékeztetni, hogy smink nélkül van.

5. A címlaplány:

Angelina Jolie smink nélkül

Jolie már régóta rajong a Louis Vuittonért, és végül néhány évvel ezelőtt megkapta a Louis Vuitton márkakövetének címét. Azóta az életét az LV táskák márkázásának és forgalmazásának szentelte, és itt volt egy ilyen kép, ahol sportszerűen látták. Itt a külseje sötétben van, sötét árnyalatai miatt, miközben smink és kontyba húzott haj nélkül egyszerűen tökéletesnek tűnt. Ez az Angelina Jolie sminkképek nélkül a rajongói és követői körében a legismertebb, tekintve, hogy őszintén néz ki magának és mosolyog. Mások nem győzik le eleganciáját és stílusát.

6. A Back Set Chat:

Angelina Jolie smink nélkül

Jolie -t korábban jóindulatú személyként írták le, aki olyan szabad lenne, mint egy méh, amikor kapcsolatba lépett a céggel. Szokása szerint filmje, Lara Croft, Tomb Raider forgatásain ádáz, rettenthetetlen karaktert alakított a képernyőn, de amikor a képernyő szabadidejéről volt szó, úgy döntött, hogy csatlakozik néhány stábtagjához egy jó csevegésre. Ilyen földhözragadt személyiség ő, ebben nem tudunk egyetérteni! Itt a fenti képen látható, hogy hibátlanul néz ki tökéletesen a makulátlan arcszínével és a smink nélküli megjelenésével.

7. Fenntartja szerepét:

Fenntartja szerepét

Annak ellenére, hogy Angelina felkészült az esküvő előtti családi vakációra a Galapagos-szigetekre, hogy szép legyen és gyerekei legyenek, Jolie-t az UNHCR-bizottság magas pozíciójába jelölték, és gondoskodott arról, hogy időben elvégezze a munkáját. Ezért bukkan fel az égből Ecuadorban, hogy beszéljen néhány menekülttel, és ismét hibátlan külseje egyszerűen megbabonáz minket. Még mindig ő az az egy személy, aki smink nélkül is el tudja venni a koronát. A természetes szépség és elegancia ellenére Angelina soha nem lép vissza társadalmi tevékenységekhez és nem segít a közösségeknek szerte a világon.

8. Véletlen közelkép:

Véletlen közelkép

Ez az egyik véletlenszerű kép Angelináról, amelyet őszinte felvételként készítettek, és bár ő nem lát minket, mi látjuk őt. A szó kavargott, hogy Jolie szépsége csak felületes lehet, és csak a képernyőn kápráztathat el minket. A kimerültség és a nyomás eljutott Jolie -hoz, de itt ezen a képen a kimerültséggel teli fáradt arcon túl egy gyönyörű nőt fog látni, aki nem igényel sminket, hogy bizonyítsa értékét. Ez a nyers és merész fotó Angelina Jolie -ről smink nélkül a kedvencünk, és látjuk az igazi erős nőket.

9. A józan pillantás:

A józan tekintet

Míg Jolie elfoglalta magát új munkáival, itt egy kép róla, amint munkaruhájában, egyszerű fehér ingben, a zsebében lógó szervezeti címkével, miközben smink nélkül józannak tűnt, és így is kiemelkedőnek tűnt. A ragyogás és a fiatalos kifejezések meghalnak; teljesen pompásan néz ki. Ilyen egyszerű személyiség!

10. Rohanásban:

Sietségben

Itt Jolie rohan a pozíciójába a „Wanted” című film forgatásán, ahol egyszerű fehér pólót és hivatalos nadrágot viselt, és még egy halom kócos hajjal is frissnek és ragyogónak tűnt. Annak ellenére, hogy a rohanás idején és ütemtervének megfelelően fut, ez az Angelina smink nélküli megjelenés a legjobb virális képünk közé tartozik, tekintettel arra, hogy természetesnek tűnik, és önmagának tagadás nélkül.

11. A nyers glam:

A nyers glam

Senki sem tagadhatja vagy utasíthatja el azt a tényt, hogy Angelina is időtlen szépség. Korának és test szerinti átalakulásának ellenére még mindig gyönyörűnek és fiatalosnak tűnik, ragyogással és ragyogással az arcán. Ez a kép Angelináról smink nélkül készült, amikor kint volt az ütemtervében, és még nem tette fel a sminket. Pompásan néz ki, hogy szótlanok vagyunk leírni a szépségét!

12. A smink nélküli szelfi:

Angelina Jolie smink nélkül

Csak az erős és merész nőkre lehet gondolni, akiket Angelina Jolie lát, miután meglátta ezt a képet. Ez az Angelina Jolie smink nélküli szelfi nagy feltűnést keltett az egész világon, amikor sokan látták ezt a képet. Míg egyesek dicsérték erős és merész tekintetét, mások kritizálták őt. De amennyire tudjuk és aggódunk, nem tagadhatjuk azt a tényt, hogy gyönyörűnek tűnik, felkarolja természetes szépségét.

További tippek:

Mindannyian szeretjük, ahogy Angelina Jolie nem sminkel. Íme néhány további javaslat az időtlen szépség érdekében.

  1. Nem számít, hogy egy adott időpont vagy eset. A folyamat örökké tart, ezért rendszeresen, hibátlanul kell dolgozni a bőrápolási rutinon.
  2. Mindig tartson kevesebb sminket, és távolítsa el a sminket a nap végére. Soha ne aludj sminkkel.
  3. Egy jó és egészséges táplálkozás csodákra képes, hogy jó és szép ragyogó bőre legyen.
  4. Rendszeresen hidratálja és táplálja a bőrt, mivel a bőr természetes olajokat és nedvességet igényel a ragyogás megőrzéséhez.
  5. Használjon olyan termékeket, amelyek kevésbé durva vegyi anyagokat tartalmaznak, vagy nem tartalmaznak vegyszereket, és a lehető legtermészetesebb módon a fenntartható szépség és az arc és a bőr ragyogása érdekében.

Tekintettel a fenti Angelina Jolie smink nélküli képeire, ossza meg velünk kedvenc megjelenését a megjegyzésekben. Időtlen szépség, és nem tudunk egyetérteni abban a tényben, hogy Angelina pompásan néz ki, annak ellenére, hogy kora és a test átalakulása az elmúlt években. Minden az elhatározáson múlik, hogy sikerül megnéznie és követnie az ütemtervét.

Az emberek azt is kérdezték:

1. Melyek Angelina Jolie sminktanácsok kezdőknek?

A színésznő jobban kedveli az elegáns megjelenést. Angelina Jolie szemsminkje sok olyan dolgot tartalmaz, mint a macska szemceruza és a csillogó megjelenés. Továbbá sima lesz, és meztelen vagy merész ajkakkal tonizálja a bőrt. Az Angelina Jolie sminkes Tony G, aki a kedvencei közé tartozik, és számos eseményén és ütemtervén dolgozik.

2. Mi az Angelina Jolie bőrápolási rutinja?

Angelina esküszik a termékekre, amelyek természetes és gazdag összetevőket tartalmaznak. Ezért dolgozik az aloe verán, a teafa-alapú termékeken és azokon, amelyek természetes és gyógynövény-összetevőket tartalmaznak a ragyogás és a csillogás érdekében.

3. Milyen Angelina Jolie fitneszt követ a híresség a legjobb megjelenés érdekében?

Angelina hisz egy csomó kör edzésben. Minden nap és rendszeresen dolgozik, hiba nélkül. Edzése sok köze van olyan gyakorlatokhoz, amelyek hozzájárulnak a különböző testrészek, köztük a lábak, a mellkas, a hasizom és a farizmok egészségéhez és kondíciójához.