13 friss kép Jennifer Love Hewittről smink nélkül

Az amerikai színésznő, producer, modell, rendező stb. Jennifer Love az iparág egyik legismertebb neve. Korának egyik legszebb nője. 37 éves korában ez a házas nő még mindig úgy néz ki, mint a 20 -as éveiben jár. Úgy tűnik, sok embernek van elképzelése Jennifer szépségéről. Ha kíváncsi vagy néhány Jennifer Love nem sminkes képre, akkor az egyik legjobb módja ennek az lesz, ha megfelelően átnézi az alábbi képeket.

A Jennifer top 13 smink nélküli képe a következő.

1. A rendetlen:

Jennifer Love Hewitt smink nélkül

Nem szeretjük mindannyian a rendetlen megjelenést? Alkalmi, egyszerű és teljesen dögös, itt van Jennifer Love Hewitt smink nélkül, amibe beleszeret. Úgy néz ki, mint „az ágyból”, és hibátlanul pózol a kamerának. Merítsen ihletet!

2. A mosoly stílusa:

Jennifer Love Hewitt smink nélkül 2

A frufru úgy tűnik, hogy nagyon kedvenc minden hölgy számára, és ez magában foglalja Jeniffer Love -ot is! Kellemes mosollyal és örökzöld elbűvölő tekintettel bármikor lefagyasztott minket a rámpára kész pillantással. Valószínűleg a mosoly fontosabb, mint a smink!

3. A büszke anyuka:

Jennifer Love Hewitt smink nélkül 3

Figyelje meg az ok -okozati tekintetet egy gyönyörű sapkával és egy kellemes kellemes rózsaszín ruhával, amely kiegészíti a mosolyát. Alkalmi sétát tesz az utcán, és megáll, hogy mosolyogjon a redőnyökön. Imádnivaló, csinos, smink nélkül.

4. A készleteken:

Jennifer Szerelem smink nélkül 4

Ez a Jenniferről készült kép biztosan ragasztószalagot helyez a gyűlölők szájára, akik megkérdőjelezik Love természetes szépségét. Erre a képre kattintottak, miközben Jennifer éppen a Law and Order Television sorozat forgatásával foglalkozott. Vajon Jennifer nem szereti Hewittet, nem sminkel, és gólokat ad nekünk?

5. Az ártatlan szépség:

Jennifer Szerelem smink nélkül 5

Láttál valakit, aki egyszerre volt ilyen szép és ártatlan? Ez valószínűleg az egyik legjobb kép Jenniferről, amely felfedi természetes vonzerejét és nagy mosolyát. Azoknak az embereknek, akik szívesen látják Jennifer arcát, hinniük kell szépségében, és nem kell hallgatniuk a rosszallókra.

6. Fehérben:

Jennifer szerelem smink nélkül 6

Ezen a képen Jennifer valódi arca látható, amelyre kattintottak, miközben távozott az edzőteremből. Bár fáradt volt, továbbra is a mindenkor gyönyörű vonzerőt viselte, amely meglehetősen könnyen lenyűgözi az embereket. Az egyik legjobb módja annak, hogy félelmetesnek tűnj, mint Jennifer, ha dolgozol a természetes szépségeden, és pózolsz véletlenül.

7. Az igazi arc:

Jennifer Szerelem smink nélkül 7

Jennifer igen csábító arccal rendelkezik, és minden elismerés a természetes szépségé. Ez a természetes szépség nem hasonlítható össze semmivel. Ez a kép tehát az egyik legjobb Jennifer Love no smink képnek mondható.

8. Fájó kéz:

Jennifer Szerelem smink nélkül 8

Úgy tűnt, Jennifer egy gyönyörű ruhát viselt szombat reggel, amikor LA utcáin sétált. Bár megsértette a kezét, úgy találta, hogy ez nem mentség arra, hogy szépnek tűnjön. Mindenféle habozás nélkül sminkhangulat nélkül tartotta a Jennifer Love -ot. Úgy tűnik, szépséget kölcsönöz a ruhának.

9. A tökéletes test:

Jennifer Szerelem smink nélkül 9

Jennifert a tengerparton fürödve látták. Sportolt a bikinis testével, és csábítónak tűnt, mint bármi más. Ennek a nőnek minden bizonnyal benne van az az x-faktor, amely vonzza maga felé a férfiakat és a nőket is. Szépségmágnesnek nevezhető.

10. Először fagylalt:

Jennifer Szerelem smink nélkül 10

Az imádnivaló Jennifer Love -t észrevették, hogy fagylaltot kap egy helyi fagylaltozóból LA -ben. Ez a nő teljesen természetes arcát sportolta, mint legtöbbször. Csak fel tud venni egy kapucnis pulóvert, és jól néz ki. Még lapos?

11. Légy anya:

Jennifer Szerelem smink nélkül 11

Ez a kép Jennifer Love -ról egy parkolóhelyen beszélt, miközben belevágott. Látta az összes lehetséges archibáját, de ugyanakkor nagyon csinos volt, mivel ezek a hibák az arcának egy részét képezik. És ha valódi arcának megjelenítéséről van szó, Jennifer nem hátrál meg.

12. Az utolsó pillanatok:

Jennifer Szerelem smink nélkül 12

Ez egy újabb Jennifer Love no smink kép, amely Jennifer igazi arcát hozza fel. A napsütötte teste minden bizonnyal vonzónak tűnik, és úgy tűnik, nagyon jól érzi magát a babájával egy jó napon, teljes fekete ujjal.

13. A szőkék:

Jennifer Love Hewitt smink nélkül 13

Jennifer Love -t szőke barátaival látták vásárlás közben. Ahelyett, hogy tisztában lett volna azzal, hogy őt lefotózhatják, elég jól pózolt a kamerának, őszintén. A smink minden jele nélkül simán fitogtatta igazi arcát.

Valószínűleg jól működik, ha gyakrabban mosolyog. A szépség több, mint a smink. Jeniffer Love képei bizonyítják, hogy az alkalmi megjelenés ugyanolyan vonzó. Az alkalmi ruhák és a kényelmes ruhák az új trend! Viselje a mosolyt és járjon a rámpán! Biztosítjuk, hogy a többiről gondoskodni fognak.