13 gyönyörű kép Katy Perryről smink nélkül

Kedvese, Katy Perry híres természetes szépségéről. Annyira ártatlan és gyönyörűnek tűnik mind a képernyőn, mind a képernyőn kívül. Katheryn Elizabeth Hudson, Katy Perry néven is ismert, minden idők egyik leghíresebb amerikai énekesnője. Rendkívüli zeneszerzésével és dalszerzésével számos díjat nyert. Legtöbb albuma sikeresen megdöntötte a hirdetőtábla rekordjait. Isten ajándékozott hangjával együtt egyedi stílusú hozzáállással és lenyűgöző öltözködési érzékkel is rendelkezik, hogy egy pillanat alatt lenyűgözze az embereket. Elég jól tud nézni minden tekintetet, beleértve a természetes, valódi önmagát is. Katy csodálatos bőrtónussal és egészséges arcszínnel rendelkezik, amit magabiztosan mutat. Néhány Katy Perry No smink szelfi itt a legjobb a többi között.

1. A nulla smink megjelenése:

Katy Perry smink nélkül

Ez a kép meglepheti rajongóit. Katy nagyon szomorúnak tűnt ezen a képen, de nézze meg a bőrét. Annyira csinosnak és frissnek tűnt a nulla sminkes megjelenése ellenére. Az énekesnő úgy döntött, hogy leveszi a smink minden rétegét, hogy frissen látszó csillogást mutasson.

2. A cukorkás lány:

Katy Perry smink nélkül 2

Katy Perry meglehetősen sport, ha a jelmezeivel kell kísérletezni. Édességi jelmezt és fiút választott! Azt kell mondanunk, hogy finomnak tűnt. Rózsaszín cukorkaformái a ruhán lágy, ragyogó bőrét tükrözték. Biztosan nagyon boldognak és szórakozottnak látszott ezen a képen.

3. Teljesítésre kész:

Katy Perry smink nélkül 3

Katy mosolyog, és izgatottan lép fel a színpadra. Az énekes, színésznő egészen frissnek tűnt annak ellenére, hogy egyáltalán nem sminkelt. A bőre makulátlannak tűnt, és nem vesszük észre a bőr megereszkedését, barnás vonalakat vagy foltokat. Biztosan ennek az élelmiszerbőr -kezelésnek az eredménye.

4. Relaxációs idő:

Katy Perry smink nélkül 4

Katy Perry olyan boldognak és nyugodtnak tűnik ebben az őszibarack színű függőágyban. Minden napot felkelt, és a nyaralása minden percét megéri. Ebben a tekintetben meztelen arccal ment. Lehet észrevenni műszempillákat, de ettől eltekintve úgy tűnik, hogy az énekesnő kihűl a bőrében!

5. Szia Te!

Katy Perry smink nélkül 5

Katy kicsit másképp néz ki, ha nem visel sminket, de mégis rendelkezik azzal a minőséggel, hogy lenyűgözzen mindnyájunkat egymillió dolláros mosolyával és természetes szépségével. Már csak az arcába nézve is rájöhetünk, hogy milyen tiszta a szíve. Ennek a csodálatos nőnek mindig sikerül csinosnak lennie sminkkel vagy anélkül.

6. Kényelmesen tartása:

Katy Perry smink nélkül 6

Ez a kép Katy Perryről készült, miközben a barátjával, John Mayerrel sétált. Másképp néz ki ezen a képen, mint amit valójában csinál. Bár nem visel sminket, mégis elég jól néz ki, hogy lenyűgözze millió rajongóját.

7. Csinos lány:

Katy Perry smink nélkül 7

Katy Perry rendkívül imádnivaló nő. Ezen a képen olyan aranyosnak és ártatlannak tűnik. Erre kattintottak, amikor egy étteremben vacsorázott. Ha valaki ennyire szépnek tud kinézni smink nélkül, akkor képzelje el, hogy fog kinézni smink nélkül.

8. Villanó szemek:

Katy Perry smink nélkül 8

Itt van egy kép Katy Perryről az unokatestvérével. Úgy néz ki, mint egy kislány azzal a rózsaszín pulóverrel és hibátlan bőrrel. A hozzá közel álló emberek elmondhatják, milyen nagyszerű ember. Alig igényel sminket, hogy szép legyen.

9. Csobbanás:

Katy Perry smink nélkül 9

Katy képére kattintottak, miközben észrevették, hogy úszik. A víz lemosta minden sminkjét, ha rajta volt. Ez az egyik leginspirálóbb kép azoknak a nőknek, akik napjuk nagy részét a szépségük és a sminkjük miatt aggódva töltik. Katy Perry élő motiváció sok olyan ember számára, akik természetes megjelenésüket szeretnék sportolni.

10. Sminkkel és anélkül:

Katy Perry smink nélkül 10

Hasonlítsa össze Katy Perry képeit sminkelés előtt és után. A bal oldalon Katy nem visel sminket, a jobb oldalon pedig káprázatosnak tűnik szempillaspirál viselése közben. Könnyen fel lehet ismerni smink nélkül, mivel természetes módon néz ki. Egy egyszerű fejpánt és sportos, kapucnis kabát isteni megjelenést kölcsönöz Katy Perrynek.

11. A kapucnis lány:

Katy Perry smink nélkül 11

Hihetetlen, hogy milyen jól tud kinézni egy nő, ha kapucnis kabátot, sapkát és egyéb alkalmi ruhákat visel. Katy szépsége belülről fakad. Szereti egyszerűvé tenni, és nagyon is tisztában van azzal a titokkal, amely szívből boldog.

12. Eső Eső Menj el:

Katy Perry smink nélkül 12

Katy Perryt egy esős napon észrevették, hogy kabátot visel, karcsú nadrággal és cipővel. Aznap lazán ment, és élvezte az esőt. Katy nagyon aranyosnak tűnt ezen a képen, ahol egy nagyon alkalmi, mégis divatos ruhát viselt, amely túl jó volt ahhoz, hogy nedves legyen az esőben. Mire való esernyők?

13. Az edzés megjelenése:

Katy Perry smink nélkül 13

Katynak semmi másra nincs szüksége, mint néhány kocogóruhára és elegáns napszemüvegre ahhoz, hogy szép legyen. Itt sétált az utcán, miközben befejezte a kocogást. Katy elárulja, hogy a testmozgás nem jó a testnek, hanem a bőrének is. Fantasztikusan nézett ki természetes megjelenésében.

Katy Perry soha nem szégyenlős a kamera előtt. Ez a „Roar” sztár nagy díva, ha nyers és valódi énjéről pompázik. Rendszeresen frissíti közösségi média fiókjait a róla készült legújabb képekkel. Katy mindig megragad minden lehetőséget, hogy lemondja a sminket, és jól érezze magát a bőrében. Imádja, hogy egyszerű és praktikus legyen. Akár a színpadon, akár a színpadon, Katy csábító jelenléte van, ami őt olyan szerethető emberré teszi. Reméljük tetszettek ezek a lenyűgöző Katy Perry smink nélküli szelfiképek.