13 legjobb kép Lakshmi Rai smink nélkül

Lakshmi Rai egy híres dél -indiai színésznő, aki a Telegu, a tamil, a malajálam és a kannada filmek jelentős részében szerepelt, és végül a déli mozi egyik legnépszerűbb arca lett. Lakshmi Rai, aki nemrég változtatta nevét Rai Lakshmi -re 2014 -ben, friss arcú modellként kezdte pályafutását, olyan reklámokban, mint a Bru kávé, a fair and Lovely.

Hibátlan, tejfehér bőréről ismert, és gyakran smink nélkül foltos. A mai cikkben azonban megvizsgáljuk ezt a hírességet, ahol meg fogjuk határozni, hogy jó megjelenése csak a profi stúdióművészeken alapul -e, vagy valóban született szépség. Nézze meg Lakshmi Rai smink nélküli legjobb képeit.

A legjobb képek a Lakshmi Rai smink nélkül:

1. Edzés utáni megjelenés:

Lakshmi Rai smink nélkül 1

Ez a kép Lakshmi Rai -ról, aki izzad a nyomában és a tetején, biztosan forró lesz az időjárás. Nyilvánvalóan hibátlan bőre van, lapos hasizmai pedig intenzív edzések eredményei. Feszes pónit viselt, pár fülpárnával. Úgy néz ki, mintha felkészült volna a rámpára, a konditerem helyett!

2. A Desi-Bhabhi megjelenés:

Lakshmi Rai smink nélkül 2

Ez a kép sokk számára sokkoló lehet, figyelembe véve Lakshmi hírnevét a korabeli ruhákról. Egyszerűnek és elegánsnak tűnik ebben a száriban. Ügyes karkötők, szép fonattal és kerek bindhivel beleszerethetnek ebbe a szépségbe.

3. A College Girl Look:

Lakshmi Rai smink nélkül 3

Képzeld el, ha van olyan szép osztálytársad, mint ő! Minden szem erre a szépségre szegeződne, mint a táblára. Itt látható egy Lakshmi rai, aki egyszerű pólót visel leopárdmintás sállal. Nem visel fülbevalót vagy sminket, és tökéletes példa a természetes szépségre.

4. A tükör szelfi:

Lakshmi Rai smink nélkül 4

Szeretjük ezt a gyönyörű szelfit Rai Lakshmi -ről, amely nem sminkel, kivéve gyönyörű színeit. Egyszerű flitteres ruhát és láncot visel. Ennek a szépségnek minden bizonnyal nincs szüksége további sminkre, és az egyetlen kiegészítő, amit visel, a lebilincselő mosolya. Teljesen szerelmesek vagyunk ebbe a szépségbe!

5. Furry Love:

Lakshmi Rai smink nélkül 5

Ha megnyitja neki a listát, ahol nincsenek sminkképek, akkor a lista első helyén el fog olvadni, ahogy Raai Lakshmi pofával pózol, miközben ragaszkodik kedves kutyájához, aki vele együtt is pózol a képért, tiszta arccal és ravaszsággal

6. A fülledt nedves megjelenés:

Lakshmi Rai smink nélkül 6

Kétségtelen, hogy Raai Lakshmi született szépség. Ezen a képen Lakshmi ragyogó és melegen ragyogó, smink nélküli arcot mutat, amely nyilvánvalóan megmutatja, hogy a szépségét nem lehet visszatartani a smink és a professzionális haj tekintetében..

7. A sportos megjelenés ringatása:

Lakshmi Rai smink nélkül 7

Raai felkészült a CCL, a Celebrity Cricket League és a Celebrity Cricket League számára, és kék -neonzöld játékmezre öltözött, miközben a smink nélküli megjelenés mellett döntött. Haja természetes állapotában a vállaira hullott, miközben izgalomba fogott, tiszta arca csillogott a nappali fényben.

8. Denim-on-Denim Look:

Lakshmi Rai smink nélkül 8

Raai Lakshmi egy egyszerű állványa megmutatta nekünk, hogy milyen jól tudja viselni a kék ingeket minden probléma nélkül. Fényesnek és fényesnek tűnt, mint egy új fillér, ez a modell a színésznőből szélesen mosolygott egyik arcáról a másikra, ahogy mindig is gyönyörűnek tűnt.

9. Imádnivaló kisállat szerető megjelenés:

Lakshmi Rai smink nélkül 9

Mindig van idő egy kis házi szelfire. Lakshmi Rai, aki beleszeretett két aranyos barátjába, úgy tűnt, hogy semmi nyoma sincs a sminkben, és mégis ragyogóan nézett ki. A két kutya, aki ezen a fotón is vele pózolt, összezavart minket, hogy ki aranyosabb a másiknál.

10. Mint a forró, mint a kávé megjelenés:

Lakshmi Rai smink nélkül 10

Raai Lakshmi élvezte a kávészünetet a forgatókönyveitől, párbeszédeitől és sminkjeitől, és lekattintották a képernyőről a forgatásán, valószínűleg közvetlenül azután, hogy befejezte az egyik felvételt. Bár az arcának jobbik része, inkább a csinos kukucskálóit nagy árnyalatai borították, úgy tűnt, valódi bőrében van, mesésen néz ki, kávét kortyolgatva.

11. Killer Looks Selfie:

Lakshmi Rai smink nélkül 11

Édes oldalpillantás frissen formázott hajjal, Raai Lakshmi mindig olyan primitív és megfelelő, hogy fáj. Ez az abszolút szépség oldalra pillantotta a fejét, rángatózó szájjal elmosolyodott, ahogy csinosnak tűnt, mint mindig. Smink nélkül nagyon jól nézett ki.

12. Az ürességre pillantás:

Lakshmi Rai smink nélkül 12

Itt van egy őszinte Lakshmi, friss arc és tiszta bőr, amely egy másik irányba tekint. A kép kizárólag azt jegyzi meg, hogy Lakshmi itt smink nélkül van, de a bőrének hibátlansága megdöbbentett és megdöbbentett.

13. Kaszkád haj:

Lakshmi Rai smink nélkül 13

A Lakshmi Raai smink nélküli listájának utolsó és egyben utolsó slágere ez a kifejezetten gyönyörű szelfi. Haját hanyagul oldalra szétválasztva egy szemű szelfiképet készített, mint mindig friss és tiszta arccal. Lazán illeszkedő fehér blúza kiemelte kora reggeli frissességét, míg mézbarna sörénye vogikusnak és divatosnak tűnt.

Rai Lakshmi az Instagram egyik népszerű sztárja. A képei nagyon őszinték, és gyakran észreveszik, hogy pózol kedves háziállataival. Többnyire smink nélkül van, és még akkor is, ha nagyon finom, és soha nem túlzás. Rai Lakshmi az egyik színésznő, aki természetesen jó testalkatú és ragyogó bőrrel van megáldva. Rai Lakshmi mosolyog az arcán azokkal a gyilkos pillantásokkal!