13 lenyűgöző kép Zarine Khanról smink nélkül

A feltörekvő orvos, aki hirtelen megváltoztatta pályáját, és karrierjét a szórakoztatásnak szentelte, Zarine Khan -t a hindi filmipar egyik igazi szépségeként emlegetik, gyakran összehasonlítják az újabb lenyűgöző szépséggel, Katrina Kaiffal. Karrierje azzal kezdődött, hogy a Veer című debütáló filmjében a híres Salman Khannal szemben játszott, és baba lépésekkel, egyenként elkezdett helyet foglalni magának az iparban, a „karakter dheela” klasszikus cikkszáma adta neki az utolsó lépést még sok másnak. Ez a cikk Zarine Khan smink nélküli szelfi képeire összpontosít, amelyek meglehetősen népszerűek voltak a közösségi médiában.

Zarine éles arcvonásokkal és sima, ragyogó bőrrel van megáldva. Gyakran látni, hogy smink nélkül pompázik gyönyörű bőrén sok alkalommal. Bár a színésznőt észreveszik, hogy a smink megjelenését választja, néha felszabadítja nyers formáját, és tisztára törli az arcát. Nézze meg ezeket a híres képeket erről a hírességről.

1. Rózsaszín ragyogás:

Zarine Khan smink nélkül 1

Hát nem imádnivaló ezen a képen? Zarine Khan -t pózolták ehhez a felvételhez, amelyben nagyon aranyosnak és gyönyörűnek tűnt rózsaszín felsőben. A bőre mentes volt mindenféle sminktől, és a haját lazán hagyta. Ez a hölgy szép mosollyal és gyönyörű bőrével nagy szépségcélokat tűz ki nekünk.

2. Felkészülés a forgatásra:

Zarine Khan smink nélkül 2

Ez a kép néhány perccel azelőtt készült, hogy Zarine Khan forgatásra készülne. Nagyon szép és üdítően szép volt ezen a képen. Csokornyakkendő hajgumija aranyos kislánynak tűnt. Ilyen tiszta vásznon dolgozni, amely művész nem tenne jót?

3. Hello World!

Zarine Khan smink nélkül 3

Zarine Khan nemrég töltötte fel ezt a szép képet Instagram -fiókjára. Csupasz arccal ment, de hibátlannak látszott. Árnyékos pilóta szemüvege és kiemelt haja igazán Instagram-értékűvé teszi ezt a képet. Ez a dögös mindenképpen szívtipró a követőinek és rajongóinak.

4. Relax módban:

Zarine Khan smink nélkül 4

Zarine nyugodt állapotban van ebben a szelfiben. Teljesen kényelmesnek és békésnek tűnt. Az arcán nem volt nyoma a sminknek, de úgy nézett ki, mint egy díva. Tejfehér bőre, ragyogó szeme, rózsaszín ajkai és szuperéles vonásai biztosan felgyújtják a képernyőt.

5. Józanul tartva:

Zarine kán smink nélkül 5

Itt látjuk, hogy Zarine egyik temetkezési látogatásán nehéz szívvel vesz részt az alkalmon. Az alkalomnak megfelelő öltözködésben levetette az arcáról a smink maradványait, miközben fehér Salwar öltönyt vett fel. Még az egyszerűség és az arc további színeinek hozzáadása nélkül is lenyűgözőnek tűnt.

6. Szelfi barátommal:

Zarine kán smink nélkül 6

Zarine kán mindig is kiemelkedett a tömegből. Sok nyugati vonást integrálva ez a modell színésznő lecsökkenti világos szemeit és tejszerű, hibátlan bőrét ezen a képen, miközben barátnőjével pózol egy alkalmi fényképen. lágy mosoly gördült rózsás ajkaira, miközben figyelmesen nézte a kamerát.

7. Tiszta és természetes:

Zarine kán smink nélkül 7

Egy elfoglalt lánynak időnként ki kell eresztenie egy kis gőzt, és Zarine pontosan ezért döntött úgy, hogy sminkmentessé válik, mivel az éjszakai kikapcsolódást választotta. Lehetőleg akkor lőtték, amikor útban volt célállomása felé, de akkor is pompázott hibátlan önmagával, bár a kemény munka nyomása nyilvánvaló volt a szeme alatt.

8. Lenyűgöző Diva:

Zarine kán smink nélkül 8

Ez a kép az egyik bemutatkozó fotózásából származik, ahol a minimalista megjelenés mellett döntött. A szórás monokróm árnyalatban mutatta meg ezt a csinos arcot, és még az enyhe árnyalat mellett is megállapíthatjuk, hogy mennyire gyönyörű, anélkül, hogy bármilyen professzionális smink megvilágítaná az arcát.

9. Otthonos lány:

Zarine kán smink nélkül 9

Örökké etnikai hovatartozásához és kultúrájához ragaszkodva, Zarine Khan vallási látogatást tett, ahol imádkozva fényképezték le. Fantasztikus volt a tekintete, amikor kissé lehajtotta a fejét, rózsás arca kipirult, miközben fekete köntösét a fejére borították, miközben összefonta a kezét egy imában.

10. Cica szerelem:

Zarine kán smink nélkül 10

A háziállatok a legjobb barátod, Zarine Khan pedig hasonlóan gondolkodik. Ezért láthatjuk ezen a képen, hogy pózol két morcos macskájával, és ahogy mindannyian a lencsét bámulták, Zarine az elülső, begyűrött hajában egészen fiatalosnak és másnak tűnt.

11. Indiai szépség:

Zarine Khan smink nélkül 11

Zarine Khan egyik utcai megfigyelése elmondaná nekünk, hogy valójában sosem kell sminkelnie ahhoz, hogy csinos legyen. Mivel nagy árnyalatai eltakarták csinos kukucskálóinak nagy részét, arca, amely mentes a sminknyomoktól, még mindig ragyogóan csillogott. A fekete chikankari munkaruha nagyon jól kiegészítette világos bőrét.

12. Szűrő nélküli szelfi:

Zarine kán smink nélkül 12

Itt egy újabb szelfi a szépségről, aki bemutatja a porcelán Barbie arcát, amelyen nincs smink, mivel elragadóan szépnek tűnik. A színésznőnek egyáltalán nem volt nyoma vagy kitörése a bőrén. Olyan szépnek tűnt, mint egy telihold. Tényleg irigylésre méltó!

13. A tökéletes pout:

Zarine kán smink nélkül 13

A Houseful 2 kulisszái mögött az egyik fő férfi főszereplő Zarine Khan -nal pózoló, és a film másik női főszereplőjének szórakoztató szerető szereposztását mutatjuk be, akik mindegyike a tökéletes képért duzzog. Hihetetlenül hasonlít Katrina Kaif -re ezen a képen.

Zarine Khan ugyan nem egy mainstream bollywoodi színésznő, de más nyelven készült filmjei miatt emelkedő szupersztár lett. Annak ellenére, hogy éles kritikákat kapott a kifejezések hiánya és az átlagos színészi képességek miatt, Zarine fontosnak tartotta, hogy következetesen bebizonyítsa kritikusainak tévedését. Miközben filmjeiben fülledt, nyüzsgő szerepeket választ, egyszerű, józan stílusát is felfedi, amikor kilép a nyilvánosság elé. Zarine sosem szégyenli, hogy a kamera állandóan őt nézi. Kész smink nélkül is szembenézni ezekkel a sólyomszemű újságírókkal. Reméljük tetszettek ezek a frissítő Zarine Khan smink nélküli szelfiképek.