13 sziporkázó kép Kourtney Kardashianról smink nélkül

Minden idők gyönyörű Kourtney Kardashian az egyik legnépszerűbb televíziós személyiség. Ez az amerikai szintén hatalmas szerepet játszik a divatiparban, és két nővérével együtt világszínvonalú szépségápolási termékek kiskereskedelmével foglalkozik. Együtt sikeresen piacra dobtak számos szépségápolási terméket, illatot, ruházatot, stb. Hírességi státuszának köszönhetően Kourtney -t mindig sminkrétegekkel látják el. Ritkán lép ki a nyilvánosság elé anélkül, hogy sok időt töltene az öltözőasztal előtt. De amikor megteszi, kiderül hibátlan bőre. Nézze meg ezt a cikket, hogy megnézze Kourtney Kardashian smink nélküli szelfi képeinek legjobbjait.

1. A Beach Babe Look:

Kourtney Kardashian smink nélkül

Kourtney fülledt szirénának tűnt ezen a képen. A bőre olyan hibátlan és ragyogó. Szép, felkötött póni farok és kötőfék nyakú fehér bikini mellett döntött. A fényképezőgép villanása sima, selymes bőrét tükrözte. Tényleg megdöbbentő látni, hogy ez a színésznő milyen szép a smink lehúzása után.

2. A Sizzling Beauty:

Kourtney Kardashian smink nélkül 2

Kourtney ezen a képen olyan volt, mint egy dögös csaj. Álmodozó szeme mindenkit biztosan foglyává tesz. A smink nélküli megjelenést választotta, és magabiztosan pompázott kedves, friss bőrével. Hosszú, oldalra kefésített nadrágja minden férfi Lady Love -jává teszi.

3. A szépség titkainak feltárása:

Kourtney Kardashian smink nélkül 3

Kourtney úgy tűnt, megszállottja a hosszú, gyönyörű haj új titkának. Sötétfekete tincsei minden nő álma. Lenyűgözően nézett ki a minimális smink megjelenésével ezen a képen. Btw, tudtad, hogy az almaecet ilyen gyönyörű hajat adhat neked?

4. Fürdőszoba szelfi:

Kourtney Kardashian smink nélkül 4

A fürdőszobai szelfi új trendnek tűnik a szelfi részben. Kourtney túl jól nézett ki ahhoz, hogy bezárkózzon a fürdőszoba falai mögé. Egy egyszerű fekete felsőt láttak rajta, és hosszú nadrágját nyitva hagyták. Minimális sminkje volt, és lenyűgözően nézett ki ebben a szelfiben.

5. Legyen alkalmi:

Kourtney Kardashian smink nélkül 5

Ez az egyik legújabb kép Kourtney -ról. Ennek a 36 éves nőnek még mindig sikerül smink nélkül fiatalnak lennie. A fenti képen sötétzöld téli sapkát visel. Legtöbbször alkalmi módon öltözködik, és amennyire csak lehet, kerülje a sminkelést.

6. Csinos lány fehérben:

Kourtney Kardashian smink nélkül 6

Ezen a képen Kourtney nagyon jól néz ki, amikor az emberek fényképezik. Az egyetlen dolog, amit visel, kalap, alkalmi ruhák és ajakbalzsam. Természetes szépsége messze túlmutat a szépségápolási termékek határain, amelyek lehetővé teszik számára, hogy saját döntéseit hozza. Nem kell felöltöznie ahhoz, hogy emberek elé kerüljön.

7. Egy nap kint:

Kourtney Kardashian smink nélkül 7

Ez a kép Kourtney -ról azt mutatja, hogy mennyire szeret egyszerű lenni. Úgy tűnik, nincsenek problémái konfliktusos, laza hajával. Ez az egyik legjobb kép, amely a világ minden tájáról hírességeket inspirálhat természetes képük megjelenítésére.

8. Fáradt, de szép:

Kourtney Kardashian smink nélkül 8

Nincs menekülés a kamera elől, és Kourtney -nak nem okoz gondot, hogy természetes megjelenése több száz embernek van kitéve. A paparazzik egyáltalán nem hagyják el. Egy fárasztó nap után Kourtney-nak sikerül magasra sétálnia a lencse előtt, és megmutatnia smink nélküli arcát.

9. Prenatális edzés:

Kourtney Kardashian smink nélkül 9

Egy egyszerű kék ​​felső és fekete edzőalj elbűvölővé teheti a terhes Kourtney Kardashiant. Itt elviszi magát és születendő babáját egy gyors kocogásra. Tudja a gyönyörű bőr titkát, amely nem smink, hanem fitt és egészséges marad.

10. Ki a boltba:

Kourtney Kardashian smink nélkül 10

Kourtney Kardashiant észrevették, hogy teljes értékű módon vásárol. A mosolya a legjobb görbéje, és a természetes szépsége a titkos fegyvere a szív megörökítéséhez. Szürke felsőt visel, és teljesen alkalmi módon vásárol exkluzív ruhákat New Yorkban.

11. Good Night Peeps:

Kourtney Kardashian smink nélkül 11

Kourtney közzétette ezt a szelfijét, miközben jó éjszakát kívánt mindenkinek. Ez a kép felfedi természetes szépségét és szép bőrét. Nagyon nyitott rajongói iránt, és folyamatosan tájékoztatja őket, ha tájékoztatja őket szépségtippjeiről, valamint a természetes és egészséges életmódról.

12. Edzésidő:

Kourtney Kardashian smink nélkül 12

Kourtney kis szünetet tartott az edzésen, és sikerült tükör szelfit készítenie és közzétennie. Nyilván nem sminkelt, és valahogy mégis fittnek és gyönyörűnek tűnt, mint mindig. Aranyos fehér termése és az edző nadrágja fontos divatcélokat ad nekünk.

13. Egészséges táplálkozás:

Kourtney Kardashian smink nélkül 13

Kourtney Kardashiant észrevették, hogy egészséges reggelit fogyaszt. Itt a smink nélküli megjelenését és egy aranyos felsőt sportolta. Most már tudjuk a titkot a fitt test és a tiszta bőr mögött. Észrevették, hogy zöldséget eszik ebédre és egy citromos jégteát.

Kourtney Kardashian a Kardashian nővérek aláírási stílusával rendelkezik. A szépség- és divatmárkák egyik legnagyobb befolyásolója. Ez a család legidősebb testvére lenyűgöző egyszerű sminkjéről és hibátlan bőréről ismert. Soha nincs felülmúlva, ha képekkel pózol. Hosszú nadrágja számára előnyös. Egészséges arcbőre van, ami rendkívül szigorú bőrápolási rendszerének köszönhető. Reméljük tetszettek ezek a szép Kourtney Kardashian smink nélküli szelfiképek.