14 legjobb fotó Jessica Simpsonról smink nélkül

Jessica Simpson amerikai énekes. Emellett híres televíziós személyiség, és jól ismert név a divattervezés világában. Ez a 35 éves texasi nő nemcsak a sminkről szól. Természetes szépséggel rendelkezik, és nagyon hatékonyan pompázik. Mivel divattervező és népszerű híresség, meg kell őriznie megjelenését, és ehhez néha a szépségápolási termékek segítségét kell igénybe vennie. De ez nem feltétlenül alakítja át őt egy bébi szépségkirálynővé, aki a sminkről szól. Van egy másik oldala is, amely egyetért a természetes arc megjelenítésével, és az emberek többnyire figyelmen kívül hagyják, és Jessica Simpson smink pillanatait keresik. Ez a cikk megváltoztatja a tévhitüket erről a nőről azáltal, hogy néhány smink nélküli képet közöl erről a nőről. Bónuszként nézze meg Jessica Simpson no smink szelfit.

Jessica Simpson smink nélküli fotók:

1. A vad gyermek:

Jessica Simpson smink nélkül

Ezen a képen Jessica Simpson laza és vad haját hagyta. Úgy nézett ki, mint egy szelíd vad szépség. Néhány szájfényt leszámítva Jessica ezen a képen úgy tűnik, hogy nem visel sminknyomokat. Lenyűgözően nézett ki természetes, levegőn szárított haja megjelenésében. Egy ilyen szépség a kerekek mögött komoly forgalmi dugókat okozhat!

2. Don’t Mess With Me nézd:

Jessica Simpson smink nélkül 2

Úgy tűnik, Jessica figyelmezteti a szabálysértőket, hogy ne szórakozzanak vele. Rendetlen frizurát és nagyon alkalmi ruhát választott. Az arcán nyoma sem volt a sminknek, mégis látszik, milyen hibátlan a bőre. Magabiztosnak, lázadónak, de mégis gyönyörűnek tűnik. A pillantása szó szerint csíphetett!

3. A Hold felett:

Jessica Simpson smink nélkül 3

Ez az egyik legjobb kép smink nélkül Jessica Simpsonról. Teljesen izgatottnak tűnik egy teliholdas éjszakán, és úgy néz ki, hogy meg akar ragadni belőle egy kicsit. Mezítláb ment, és egy egyszerű fekete pulcsit választott. Hiheti valaki, hogy ez a gyönyörű nő kétgyermekes anya? Nos, nem tehetjük!

4. Az influenza elleni szelfi:

Jessica Simpson smink nélkül 4

Amikor híresség vagy, nincs mit elrejteni a rajongóid elől. Még akkor sem, ha beteg vagy és influenzás. Jessica Simpson Nem készítenek sminkes szelfit, amikor betegségben szenvedett. De ez elvette a varázsát? Egyáltalán nem! Frissen néz ki, mint a virág smaragdzöld pulóverében és enyhén elpirult bőrében.

5. Szexi tehénfiú:

Jessica Simpson smink nélkül 5

Jessica az ideális texasi lány. Egy rendezvényen a cowboykalapját és a smink nélküli arcát viselte. Anélkül, hogy az arcán bármiféle smink lett volna, lenyűgözött mindenkit és mindenkit, aki egy pillantást vet az arcára. Ha egy csipetnyi smink sincs a bőrön, lehetetlen olyan szépnek látszani, mint ez a csillag.

6. Csupasz arcú szépség:

Jessica Simpson smink nélkül 6

Ez a kép feltárja Jessica Simpson gyönyörű arcát, és megmutatja, milyen gyönyörű valójában. Ez a nő úgy nézhet ki, ahogy akar, bármilyen smink nélkül is. Inkább anyai ösztöneire összpontosít, mint sztár státuszára. Rendetlen frizura és egyszerű ing, tudjuk, mit élnek át az új anyák.

7. Gyengéd szépség:

Jessica Simpson smink nélkül 7

Hadd mondják el az igazat. Jessica máshogy néz ki, amikor leveszi a sminket. De akárhogy is, nagyon vonzónak tűnik, és az emberek még mindig csodálják természetes megjelenését, és nem hiányzik semmiféle minősége, hogy lenyűgözze az embereket természetes arcával.

8. Stílusos utazás:

Jessica Simpson smink nélkül 8

Ez a kép egy repülőtéren készült, ahonnan Jessica indult. Smink nélküli arcát mutatta, és ez elmondható, hogy az egyik legjobb Jessica Simpson sminkkép nélkül, amin keresztül fogsz esni.

9. Fotó kész:

Jessica Simpson smink nélkül 9

Jessicát fekete ruhában látták, és ebben lenyűgözőnek tűnt. Ez a nő biztosan tudja, hogyan kell szépnek látszani anélkül, hogy bármilyen sminket viselne. Valószínűleg korának egyik legjobb kinézetű hölgye, és bízik természetes megjelenésében.

10. Szép bőrű szépség:

Jessica Simpson smink nélkül 11

Jessica elmondható, hogy az egyik legszebb személyiség a munkaterületén. Látható, hogy milyen frissen néz ki ezen a képen. Gyengéd bőre úgy néz ki, mintha egészségének rózsaszínében lenne. Ezen a képen a fényes ajkak mellett döntött, és természetesen ragyogó bőrének nincs szüksége további sminkre.

11. Élelmiszerbolt:

Jessica Simpson smink nélkül 12

Ez egy igazán régi Jessica Simpson smink nélküli kép, amely megmutatja ennek a nőnek az igazi szépségét. Ez mutatja a gyönyörű szőke hajat csábító arcával együtt. Vannak némi hibái, de ami belülről teszi őt gyönyörűvé, az a magabiztossága, hogy olyannak tudja mutatni az arcát, amilyen.

12. Gyönyörű Belle:

Jessica Simpson smink nélkül 12

Sok nő is szenved olyan rossz hajnapoktól, mint Jessica. Ő semmi különös. Ő csak egy ember, csak egy kicsit nagyobb arányban természetes arccal. Az arca valószínűleg az egyik legjobb dolog, ami könnyen lenyűgözheti az embereket.

13. Smink után és előtt:

Jessica Simpson smink nélkül 13

Az ilyen képek alkalmasak lesznek a hírességek valódi arcának feltárására. Ez a kép egészen csábító, és kihozza a szépséget Jessica arcából, amely a jobb oldali képen látható. Ezen a képen szőke szépségnek látszott, és készen állt a villanásokra.

14. Fekete szépség:

Jessica Simpson smink nélkül 14

Amellett, hogy nagyon csinos, Jessica egy igazán imádnivaló nő is. Korának egyik legjobb kinézetű nője, aki egy kicsit több lehetőséget kínál arra, hogy megmutassa valódi szépségét. Teljesen fekete megjelenése átlátszó felsőrészben és fekete fehérnemű teszi fülledté

Jessica Simpson egyike azoknak a hollywoodi hírességeknek, akik csatlakoztak a No makeup drive pillanathoz. Ezek a csillagok felhívják a figyelmet arra, hogy fiatalabb generációjuk követői egyszerűnek és természetesnek tartsák. Jessica szemlélteti, mennyire fontos önmagadnak lenni, bárhol is vagy. Függetlenül attól, hogy beteg ágyon fekszik, vagy borzasztóan barnult nyaralása alatt, Jessica nem rejteget semmit a követői előtt. Jessica Simpson nem készít sminkes szelfi -képeket közösségi oldalain, és elárulja, milyen gyönyörű ez a nő!