14 lenyűgöző kép Lucy Hale smink nélkül

Karen Lucille Hale vagy más néven Lucy Hale Hollywood egyik legismertebb színésznője. Emellett híres énekes és dalszerző. A színésznő híres csábító szemeiről és aranyos megjelenéséről. Tényleg imádnivaló, és némi belső szépség fűződik hozzá, ami gyönyörűnek tűnik, anélkül, hogy sminkelne. Természetes szépsége több mint elég ahhoz, hogy lenyűgözze a tömegközönséget, és ezt úgy teszi, hogy egyszerűen mosolyog a legszebb természetes énfázisában. Félelmetes testalkatú, tökéletes tónusú arca és ragyogó arca van, amelyek tökéletesek bármilyen tinédzserlány szerephez. Karen tudja, hogyan kell pompázni természetesen gyönyörű bőrével, és rajongói gyakran megjegyzik, hogy „soha többé ne sminkeljen”. Íme néhány a legjobb Lucy Hale smink nélküli szelfi képek közül, amelyek el fogják robbantani az elmédet.

1. Kávéidő:

Lucy Hale képei smink nélkül

Reggel van, és nem tudunk kávé nélkül maradni. Lucy egészen elégedettnek tűnt ezen a képen, amelyen frissen főzött pohár volt a kezében. Úgy tűnt, élvezi a kedvenc reggeli kávé minden kortyát. Nem tűnik olyan frissnek a bőre, mint egy kora reggeli harmatcsepp.

2. Szelfi a tudatosság érdekében:

Képek Lucy Hale smink nélkül 2

Lucy társadalmi aktivista is. Látható a helyi központban, aki az agyhártyagyulladás tizenévesekre és gyermekekre gyakorolt ​​hatásairól beszél. Lucy nagyon lenyűgözőnek tűnt, nagyon finom és józan tekintetben. Egy egyszerű felső és egy aranyos hajvágás mellett döntött. Még jobban szeretjük Lucy -t a munkái miatt.

3. A kedves Nerd:

Képek Lucy Hale smink nélkül 3

Lucy tökéletes Nerdnek tűnt ezen a képen. Annyira aranyos, hogy nagyon meg akarjuk csavarni pufók arcát. Nincs sminkje, de úgy néz ki, készen áll a fényképre. Gyönyörű haja és szürke szeme tökéletes díva. Képzeld el, hogy Lucy melletted ül a gépben, már elég magasan repülünk!

4. A volán mögött:

Képek Lucy Hale smink nélkül 4

Úgy tűnik, az énekesnő lazít egy nehezen megkeresett nap után. Lenyűgözően nézett ki annak ellenére, hogy egyáltalán nem sminkelt. Egészséges arcszíne és egyenletes bőrtónusa minden lány álma. Magabiztosan feltárja kisebb hibáit, például a sötét karikákat és a kisebb foltokat. De kit érdekel, amíg ez a szépség megosztja a képeit.

5. Aggódó tekintet:

Lucy Hale smink nélkül 5

Láthatjuk, hogy Lucy egyáltalán nem visel sminket, és ez valószínűleg Hale kisasszony egyik legszebb smink nélküli képe, ahol büszkén mutatja be természetes arc szépségét. Lenyűgözően nézett ki nagy, nyirkos szemeiben, amelyek mintha kimondanák az érzelmeit.

6. Miss Beautiful:

Lucy Hale smink nélkül 6

Lucy Hale számos kis és nagy projektben dolgozott szerte Amerikában, és ez lehetővé tette számára, hogy könnyen megszerezze a tömeges közönséget, és rövid időn belül meglehetősen népszerűvé váljon. Ezen a képen minimális sminket visel, de még így is gyönyörűnek tűnik.

7. Minimális szinten tartása:

Lucy Hale smink nélkül 7

Ez egy fantasztikus kép Lucy Halról, ahol mindenféle habozás nélkül sportolja természetes szép arcát. Valahogy büszke természetes szépségére, és úgy érzi, hogy az arca nem igényli a smink további segítségét. Ez az egyik legjobb Lucy Hale sminkkép nélkül.

8. Gyilkos néz:

Lucy Hale smink nélkül 8

Lucy gyönyörű mosollyal rendelkezik, aki isteni ajándék. Mosolya még vonzóbbá teszi természetes szépségét, és még szebbé teszi, mint eredetileg. Gyilkos szemei ​​és csábító mosolya volt, amely bárkit elragadhat és szépségével rabszolgává teheti.

9. Csak pózol:

Lucy Hale smink nélkül 9

Ez egy nagyon aranyos Lucy kép, amely megnyeri a szíveket. Ez a kép azt mutatja, hogy milyen gyönyörű ez a nő anélkül, hogy megpróbálna jól kinézni. Csodálatos haja van, és tónusos arca tökéletesen illeszkedik a testéhez és a frizurához. Ez az egyik legjobb Lucy Hale smink nélküli kép.

10. Az összes smink megjelenése:

Lucy Hale smink nélkül 10

Itt van egy sminkmentes kép Lucy Hale -ről, bemutatva az új oldalát a Facebookon és az új követőit, amelyek egyébként gyors ütemben nőnek. Lenyűgözően nézett ki ezen a képen airbrushed sminkje és barna rúzsával. Három jókedv ehhez a megjelenéshez!

11. Természetes szépség:

Lucy Hale smink nélkül 11

Elmondható, hogy Lucy valaha volt a legszebb és legforradalmibb szeme. A szeme érzelmileg megölhet valakit. Olyan érzés, mintha a szeme beszélne érte, és mindent meg tudnak beszélni, ha valaki Lucy -val beszél. Ez a lenyűgöző megjelenés arra késztet bennünket, hogy vajon szüksége van -e valaha sminkre.

12. Só és bors megjelenése:

Lucy Hale smink nélkül 12

Sok ilyen szelfi található az interneten. Ez az egyik, amely Lucy Hale smink nélküli imádnivaló arcát mutatja, és természetes szépsége nagyon jól látható ezen a képen. A sós és borsos haj mellett döntött, de nagyon szépnek tűnt. Fényes szeme ezer szót mond.

13. A Vlog szelfi:

Lucy Hale smink nélkül 13

Erre a képre maga Lucy kattintott, amikor aktiválta laptopja webkameráját, hogy élő q -t végezzen&találkozó rajongóival. Ez valószínűleg az egyik legszebb Lucy Hale smink nélküli kép, amely élénken mutatja gyönyörű arcát a valóságban.

14. A fülledt sziréna:

Lucy Hale smink nélkül 14

Ez egyike azon fotózásoknak, amelyek egy fotózási kampányhoz tartoznak, és Lucy volt a fő attrakció. Mindegyik képen természetes szépsége élénken tükröződött. Olyan lenyűgözően néz ki ebben a felvételen, ahol fehér, hivatalos inget viselt. Biztos sizzler!

Lucy Hale Hollywood egyik legszebb híressége. Elég lenyűgözően néz ki, függetlenül attól, hogy milyen ruhát visel. Még a legegyszerűbb póló is jól néz ki rajta, köszönhetően makulátlanul tiszta bőrének. Nem zárkózik el attól, hogy felfedje közönségének külsejét és hibáit. Rendszeresen frissíti fényképeit a közösségi médiában, emiatt rajongói leállítják Instagram -hírcsatornájuk szüneteltetését. Rajongói gyakran mondják neki, hogy teljesen hagyja abba a sminket, mert valóban nincs szükség a tükör előtt töltött időre. Reméljük tetszettek ezek a gyönyörű Lucy Hale smink nélküli szelfiképek.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80