15 kép Olivia Wilde smink nélkül

Olivia Wilde neves amerikai modell, színésznő és producer. 2003 -ban debütált színészként, amikor Jerry Bruckheimer „Skin” című sorozatában játszott. Annak ellenére, hogy a show rövid életű volt, Olivia színészi képességei kiemelkedtek. A színésznőt olyan filmekben betöltött szerepéért ismerik el, mint a „Tron: Legacy”, „Her”, „Cowboys” & Aliens ”,„ Rush ”és„ Drinking Buddies ”. Olivia Wilde „Dr. Remy ‘a népszerű’ House ‘televíziós sorozatban nagy elismerést kapott.

15 gyönyörű Olivia Wilde smink nélkül:

Vessen egy pillantást ezekre a 15 legjobb Olivia Wilde smink nélküli képre, és nem hagyja abba a csodálatát.

1. Tagadhatatlanul csinos:

Olivia Wilde smink nélkül

Olivia Wilde megmutatja ragyogó és ragyogó bőrét, amellyel természetesen megajándékozott. Ezen a képen a színésznőt a Los Angeles -i repülőtérről kilépve fotózták le, miközben egy limuzin várta, hogy hazakísérje. Nem csoda, boldognak és sugárzónak tűnik.

2. Kapcsolattartás a barátokkal:

olivia-wilde-smink nélkül2

Míg jól érezte magát barátjával New Yorkban, a színésznő úgy döntött, hogy smink nélkül megy, és lemond glam megjelenéséről. Olivia Wilde megmutatta természetes szépségét, és hibátlan arcszíne könnyen látható volt, ahogy a haját egy hajcsat segítségével távol tartották az arcától. Egyszerű, mégis rendkívül szép.

3. A látható terhesség ragyogása:

olivia wilde smink nélkül3

Ez a kép Olivia Wilde -ról mindössze két hónappal a terhesség esedékessége előtt készült. A terhesség ragyogása az arcán jól látható. Ezen az Olivia Wilde smink nélküli képen a színésznőt egy laza, fekete grafikával nyomtatott pulóverrel látták, amely elrejtette a baba dudorát. Cipőt viselve készen állt a Pilates órára.

4. Nincs smink szépség:

olivia wilde smink nélkül4

Olivia Wilde azon kevés hírességek egyike, akik smink nélkül is ugyanolyan gyönyörűek lehetnek. Ebben a New York -i Tribeca Filmfesztiválon készült felvétel során a színésznőt smink nélkül fotózták le, és könnyen futni tud sok más hírességnek, akik arcukat mesterséges púderrel borították be. Sugárzó mosolya még szebbé tette.

5. Finom múmia:

olivia wilde smink nélkül 5

A terhesség mindenképpen megfelel Olivia Wilde -nak; csodát tett a bőrtónusával. A vékony farmerbe és fehér ingbe öltözött színésznőt lefényképezték, amikor a Starbucks kávéját vette fel. A dudor kissé látható, és még egy kis smink nélkül is nagyon csinos volt.

6. Alacsony profil fenntartása:

olivia wilde smink nélkül6

Olivia Wilde nagy divatot tett a megjelenésével a híres Elle Style Awards -on. A színésznő azonban nagyon alacsony profilt tartott, és transzatlanti repülése során felöltözött. Nyomott fekete nadrágot és kabátot viselt, kötetlenül öltözött, haja szorosan csomóba volt kötve. Nem volt smink az arcán, és fáradtnak tűnik a hosszú 8 órás repülőút után. Olivia Wilde megpróbálta elnézni rajongóit azzal, hogy vörös sállal rejtette el arcát.

7. Örök szépség:

olivia wilde smink nélkül7

Olivia Wilde frissnek és kötetlennek tűnt, ahogy New York utcáin sétált egy esős napon. Annak ellenére, hogy a színésznő a Revlon sminkmárka választott arca, legtöbbször szívesen megmutatja természetes tónusú bőrét. Oliviának határozottan nincs szüksége sminkre, hogy kiemelje feltűnő vonásait. Ez az Olivia Wilde smink nélküli kép önbizalmat áraszt, amit teljesen csodálunk.

8. Nyaralás Hawaiin:

olivia wilde smink nélkül8

Annak ellenére, hogy híresség, Olivia Wilde hisz abban, hogy élvezi a személyes életét. A sztárt Hawaiin nyaralni látták vőlegényével, Jason Sudeikis -szel. A páros olyan vízi sportokkal foglalkozott, mint a sznorkelezés, miközben Olivia bikiniben mutatta meg tónusos testét. Ez az Olivia Wilde smink nélküli kép azt mutatja, hogy lenyűgözően néz ki természetes megjelenésében.

9. Utcai stílus:

olivia wilde smink nélkül9

Annak ellenére, hogy hollywoodi színésznő, Olivia Wilde könnyedén lehúzhatja utcai stílusát. Szuperül nézett ki egy fekete kabátban, amelyet szürke pólón és farmeron viselt. Úgy tűnt, hogy Olivia ezen jót nevetett!

10. No Glam Look for her Upcoming Movie:

olivia wilde smink nélkül10

Olivia Wilde úgy döntött, hogy nem glamlizik legújabb filmjében, a „Meadowland” -ben. Látható volt rajta, hogy zsákos kék nadrágot, kis kockás inget és túlméretezett kék pulóvert visel. Még egy kis smink nélkül is gyönyörűnek tűnt.

11. Ó, olyan klassz:

11. Olivia Wilde smink nélkül

Olivia Wilde -t észrevették, hogy New York utcáin sétál kölykével és barátjával. Az arca csupasz volt, mégis könnyedén hűvösnek látszott kozmetikumok használata nélkül. Stílusérzéke páratlan, és tudja, hogyan kell kiemelni feltűnő vonásait.

12. Az ártatlan kislány:

olivia wilde smink nélkül12

Olivia Wilde azok közé a merész színésznők közé tartozik, akik nem riadnak vissza attól, hogy smink nélkül nyilvánosan megjelenjenek. Ebben az Olivia Wilde -ban, sminkkép nélkül, a színésznő kötetlenül öltözött, és szőke tincsei leesnek a válla felett. Bőre smink nélkül tiszta és ragyogónak tűnik. Bár a színésznő kissé vonakodik a fotózástól, de egyáltalán nincs ok arra, hogy.

13. Hogyan jelenik meg a belső ragyogása:

13. Olivia Wilde smink nélkül

Olivia Wilde természetes megjelenése elegendő ahhoz, hogy kiemelkedjen. A színésznő hisz abban, hogy minimális sminket használ, amikor nem él a képernyőn megjelenő karakterekkel. Ezen a smink nélküli Olivia Wilde képen a színésznőt vőlegényével, Jason Sudeikis -szel látják, miközben a duó elhagyta a Los Angeles -i repülőteret. Az, hogy a bőrtónusa kozmetikumok használata nélkül is hibátlanul néz ki, félelmet kelt bennünk.

14. Egy tipikus New York -i:

olivia wilde smink nélkül14

A smink nélküli Olivia Wilde -t New Yorkban vásárolták, mint minden más állampolgárt. A színésznő kék kockás kabátot viselt, a haja pedig nyitva maradt. Az arca frissnek és szépnek látszott a smink nélkül, és ez a kép elgondolkodtat bennünket, vajon mi keltette fel Olivia Wilde figyelmét?

15. Túl aranyos:

olivia wilde smink nélkül15

Olivia Wilde megmutatja belső szépségét és ragyogását, amikor csak teheti. A világoskék pulóverbe öltözött színésznőt sminkmentesen észlelték, és éppen elhagyta a kaliforniai Red O éttermet. Ott volt a vacsorán a vőlegényével, és mosolyogva távozott az étteremből. Olivia Wilde -nak biztosan nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy szépnek és bájosnak tűnjön.

A hírességek számára nyilvános megjelenésük természetes megjelenésükben nem olyan egyszerű. De Olivia Wilde -nak nem kell aggódnia emiatt, hiszen sminkkel vagy anélkül is gyönyörűen néz ki. Ezek voltak a legjobb képek erről a csupasz arcú szépségről.