15 kép Zooey Deschanel smink nélkül

Zooey Claire Deschanel híres amerikai színésznő, dalszerző, énekes és producer is. 1999 -ben debütált szerepében, azóta számos filmben dolgozott. Nagyon jó színésznő, és imádnivaló arca valószínűleg az egyik legkedveltebb arc az érzelmes karakterek játszásához. 36 éves, és eddig nagy hírnevet szerzett magának, hogy a szórakoztatóipar egyik legkeresettebb hírességének vallja magát. Ebben a cikkben a színésznő smink nélküli cikkeiről fogunk beszélni, amelyek bemutatják természetes vonzerejét.

A színésznő sminkcikkek nélküli top15 -e a következő.

1. A tükör szelfi:

Zooey Deschanel smink nélkül1

Itt van ennek a színésznőnek a smink nélküli szelfi, amely megmutatja ennek a hollywoodi szépségnek az igazi arcát. Ez a színésznő alkalmi életmódját mutatja be, és megmutatja ennek a nőnek a természetes vonzerejét és azt, hogy mennyire jól mutatja meg.

2. A gyerekes csábítás:

Zooey Deschanel smink nélkül2

Ezek a csábító szemek szinte bárkit lenyűgözhetnek. Ennek a nőnek az arc szépsége minden összehasonlítást meghalad. Tökéletesen néz ki úgy, ahogy van. A szeme, a mosolya, stb minden olyan vonzó, hogy az emberek imádni fogják, még akkor is, ha le van sminkelve.

3. Gyönyörű szemei ​​vannak:

Zooey Deschanel smink nélkül3

Zooey szeme nagyon szép. Jól néz ki, még akkor is, ha leveszi a sminket, és megmutatja valódi önmagát. Egy dolog biztosan állítható, hogy Zooey szeme nagyon vonzó, és úgy tűnik, mintha minden alkalommal beszélnének.

4. A tökéletes szépség:

Zooey Deschanel smink nélkül4

Zooey arca teljesen tökéletes, és még ezen a hollywoodi szépség minimális sminkképén is láthatjuk a csábító arcát. Arca szépsége lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen sminket sportoljon rajta. Ez a kép elmondható, hogy minden idők egyik legjobb Zooey Deschanel smink nélküli képe.

5. Foltos az utcákon:

Zooey Deschanel smink nélkül5

Zooey -t szapulták, miközben a New York -i utcákon sétált, és gyönyörű mosollyal szépítette a néző napját. Bárki nem is gondolhat arra, hogy ilyen csodálatosnak tűnjön, ha nincs smink az arcán, és ezért mondhatjuk, hogy ez a kép minden idők egyik legjobb Zooey Deschanel smink nélküli képe.

6. A barátjával:

Zooey Deschanel smink nélkül6

Zooey Deschanelt észrevették barátjával, aki LA utcáin sétált. Teljesen valódi arcát mutatta, és nagyon szép ruhát viselt. Ez a kép felfedi ennek a nőnek a természetes szépségét, és elmagyarázza, hogy milyen jól tud kinézni bármilyen szépségápolási termék segítsége nélkül. Az arcvonásai valószínűleg csak annyit igényelnek, hogy szépnek tűnjenek.

7. A szép arc:

Zooey Deschanel smink nélkül7

Ez egy nagyon jó kép a hollywoodi szépségről smink nélkül. Teljesen csábító arcát sportolja ezen a képen, smink nélkül. Röviden, magabiztosan és habozás nélkül jeleníti meg természetes szépségét. Ha egy tisztességes Zooey Deschanelt keres sminkkép nélkül, akkor ez nagyon jó.

8. Ez a lenyűgöző jelenet:

Zooey Deschanel smink nélkül8

Ezen a képen ennek a nőnek a gyönyörű arcát láthatjuk. Itt láthatjuk ennek a nőnek a teljesen természetes arcát, ami elég lenyűgöző ahhoz, hogy jóváhagyja, hogy sminkmentes legyen az összes valószínűleg filmjelenetben. Csábító arcának egyszerű megjelenítésével tudja lekötni a nézők figyelmét. Ennyi kell neki.

9. A minimális sminkjelenet:

Zooey Deschanel smink nélkül9

Ez egy újabb jelenet egy filmből, ahol észrevehetjük a hollywoodi színésznő arcának szépségét. Még akkor is jól néz ki, ha leveszi a sminket, és megmutatja teljesen természetes bőrét. Ez a kép az egyik legjobb kinézetű Zooey Deschanel sminkkép nélkül, amely megszakította az internetet és nagyon népszerűvé tette.

10. A miniszterelnök:

Zooey Deschanel smink nélkül10

Erre a képre kattintottak, amikor Zooey részt vett egy eseményen, és mindenféle smink nélkül ment oda. Nagyon imádnivalóan nézett ki abban a különleges öltözékben, és ez a kép így az egyik legszebb Zooey Deschanel-nek mondható sminkképek nélkül, amin valaha is lesz.

11. Boldog reggelt:

Zooey Deschanel smink nélkül11

A mosolya teljesen egyedi, és az a bizonyos nevetés istenivé teheti az életét. Ez a kép minden idők egyik legjobb megjelenésű smink nélküli képe. Divatosan mutatja Zooey -t, és nagyon jól érzi magát azon a reggelen a barátaival.

12. Kikukkantás az autóból:

Zooey Deschanel smink nélkül12

Zooey -t egy szép reggel látták, amikor megérkezett a munkahelyére. Egyszerre nagyon elegánsnak és édesnek tűnt, miközben nagy mosollyal mutatta csábító arcát. Ez a kép egy dolgot tesz biztosan: felfedi ennek a hollywoodi szépségnek az igazi arcát.

13. Fiatal Zooey:

Zooey Deschanel smink nélkül13

A kép a húszas éveire nyúlik vissza, és akkoriban naiv arca volt. A képre kattintottak, miközben ez a fiatal díva megérkezett egy eseményre, és valódi arcát jelenítette meg mindenféle smink nélkül. Ha megszállottja ennek a színésznőnek a szépsége, akkor ez egy nagyon jó kép a Zooey Deschanel sminkkép nélküli kategória alatt.

14. Az iskolás lány kinézete:

Zooey Deschanel smink nélkül14

Zooey nagyon imádnivalónak tűnik ezen a képen, amikor igazi arcát a nagyszerű arccal együtt mutatja be, és kényelmes megjelenése lehetővé tette, hogy az operatőr igazán klassz képeket készítsen erről a szépségről. Aznap minimális sminket viselt.

15. Eljegyzési hírek:

Zooey Deschanel smink nélkül15

Zooey -t a repülőtéren észlelték, amint leszáll a mozgólépcsőn. Nagyon szépnek tűnt aznap, és az arca smink nélküli volt.

Várhatóan a fenti képek elegendőek voltak a hollywoodi díva természetes vonzerejével kapcsolatos összes tévhit eltávolításához. Az emberek csodálkozni fognak azon, hogy ez a nő hogyan tudja elviselni magát szépségápolási termékek alkalmazása nélkül