15 láthatatlan kép Sarah Jessica Parkerről smink nélkül

Sarah Jessica Parker, az egyik legismertebb amerikai színésznő szintén tervező és producer. Ez az üzletasszony számos filmet forgatott, de főleg Carrie Bradshaw szerepéről ismert az HBO sorozatban, a Szex és a városban. Ennek a nőnek megvan a kinézete és a tehetsége, és így került ki a nagyvászonra.

Sarah Jessica Parker smink nélkül

Sarah Jessica Parker smink nélkül:

Ebben a cikkben néhány Carrie Bradshaw smink nélküli képet fogunk tárgyalni.

1. Megöregedett:

Sarah Jessica Parker smink nélkül 1

Carrie Bradshaw nem ugyanaz, mint néhány éve az HBO sorozatban. Sarah manapság kissé öregnek tűnik, de nem tétovázik a teljesen valódi arcának tompa megjelenítésével kapcsolatban a média előtt. Ez a hollywoodi díva még idős archibáival sem fél semmitől.

2. Reggeli edzésterv:

Sarah Jessica smink nélkül 2

Sarah teljesen smink nélkül nézett ki, amíg ez a kép készült. Sportosan öltözködött, és mindenféle mesterséges szépítés nélkül az arca csábító volt, mint valaha. Ha jó Sarah Jessica Parker smink nélküli kijelzőt keres, akkor ez lehet az egyik legmegfelelőbb.

3. A fehér felső szépség:

Sarah Jessica smink nélkül 3

Sarah jessica parker -t észrevették, hogy az utcán sétál, egyszerű fehér pólót visel. Durva, de teljesen természetes megjelenését mutatta. Ennek az elfoglalt nőnek valószínűleg nincs ideje reggel felébredni, és ülni a sminkkészlettel. Nagyon szépnek tűnhet, még akkor is, ha leveszi a sminket, és eljátssza egy egyszerű nő szerepét.

4. Az a sokkoló tekintet:

Sarah Jessica smink nélkül 4

Fél, de szép, igaz? Vannak nők, akik különösen vonzónak tűnnek, amikor megdöbbentő arcuk megjelenik. Ez a különleges kép Sarah teljesen csábító arcát tükrözi, miközben megdöbbentette a kamera stábja által elkövetett akció (valószínűleg). Bármi is volt ez, az esemény valóban felfedte Sarah természetes arcát, és az archibái is kiemelkedőek voltak ezen a képen. Úgy véli, hogy az emberek jobban elismerik a munkáját, mint a kinézetét, és ez megfelel neki. Ezzel együtt tud élni, és örülhet a hibáinak, mivel ezek a részei.

5. Azok a rossz haj napok:

Sarah Jessica smink nélkül 5

Sarah -t a repülőtéren csattanták fel, miközben éppen leszállt a járatról, haja összezavarodott. Ennek ellenére nagyon csábítóan nézett ki, és a legjobban nézett ki. Úgy tűnt, hogy a hajmészárlás nem zavarta és nem terelte el a figyelmét, miközben elfoglalta természetes arcának megjelenítését.

6. Elmenni valahová:

Sarah Jessica smink nélkül 6

Miután megnéztük ezt a képet, egy dolgot biztosan állíthatunk, hogy Sarah jessica parker az egyik legszebb hollywoodi színésznő. Nagyszerű szereplései mellett lenyűgözi a nézőket csábító szemével, tónusos és okos megjelenésű arcával. Egy dolog elmondható, hogy ez a nő egyszerűen csak úgy nézhet ki gyönyörűen, ha megmutatja, milyen, és nem az, hogy hogyan néz ki a sminkkel.

7. Iskolai kirándulások:

Sarah Jessica smink nélkül 7

Sarah -t lefényképezték, amint a fiával az iskolába sétál. Ez a nő lenyűgözi a sajtót az egyszerű élet gyönyörű bemutatásával. Inkább félelmetes számukra, ezért is fényképezik annyira. Ahelyett, hogy az egyik legismertebb celeb, ő is anya, és ezt soha nem veszi természetesnek. Ez teszi őt igazi nővé. Ez teszi őt gyönyörűvé.

8. A sminkkel és anélkül:

Sarah Jessica smink nélkül 8

A brutális étrendi tervek miatt Sarah testalkata sokat szenvedett az utóbbi időben, és a bal oldali képen láthatjuk, hogyan néz ki valójában mindenféle smink nélkül. Ez valószínűleg az egyik legjobban kinéző kép Sarah Jessica Parkerről smink nélkül, ami megmutatja természetes vonzerejét. Ez a nő egyszerűen gyönyörűnek tűnhet, még akkor is, ha leveszi a sminket, és sportolja az igazi arcát.

9. Az isteni kép:

Sarah Jessica Parker smink nélkül 9

Ki mondta, hogy szempillaspirálra van szüksége ahhoz, hogy szép legyen? Egy nő úgy szép, ahogy van. Sarah Jessica szerint a smink biztosan nem egy vonzó megjelenés. Az ifjú Sarah nagyon jól néz ki, és elég lenyűgöző ahhoz, hogy minden szépségkedvelőt magához vonzzon.

10. A minimális smink megjelenés:

Sarah Jessica smink nélkül 10

Sarah -t azzal vádolják, hogy túl sok sminket visel, hogy elrejtse arckifejezéseit. Az igaz. De az élet nem film számára. Mivel celeb, nem érzi úgy, hogy hibátlannak kell lennie. Ez a kép a hollywoodi szépség minimális sminkarcát mutatja.

11. Lánynapi kirándulás:

Sarah Jessica smink nélkül 11

Sarah Jessica Parker két kislányával csattant fel. Ezek a kis angyalok szépnek tűntek, de minden tekintet a hollywoodi szépségre, Jessicára szegeződött. Rendkívül csábítóan nézett ki, és miközben teljesen természetes arcát sportolta, az emberek jól látták természetes szépségét is.

12. Hozd vissza a gyereket:

Sarah Jessica Parker smink nélkül 12

Jessicát észrevették, hogy szórakozik, miközben visszahozta a gyerekét az iskolából. Ha szeretnél néhány sarah jessica parker smink nélküli képet, akkor ez egy nagyon jó.

13. A vonzó:

Sarah Jessica Parker smink nélkül 13

El sem tudjuk képzelni, milyen egyszerű Sarah valójában. Valószínűleg a legcsábítóbb arca van, és legtöbbször szép termékek nélkül jeleníti meg, és csak így néz ki jól. Valószínűleg ő az egyik legjobb természetes megjelenésű nő a szórakoztatóiparban.

14. Keverési kísérlet:

Sarah Jessica smink nélkül 14

Sarah-t gyakran irritálják a paparazzik, ezért néha megpróbál összekeveredni a tömeggel, és egyszerű ruhákat sportol, és valószínűleg alacsony profilt tart, ha smink nélkül tartja az arcát. Ez az egyik ilyen pillanat.

15. Az ártatlan tekintet:

Sarah Jessica smink nélkül 15

Nézd csak Sarah ártatlan arcát. Nagyon szép smink nélkül.

Ha szívesen látna néhány Sarah jessica parker sminkkijelző nélkül, akkor a fent tárgyalt valószínűleg a legjobbak ebben a kategóriában. A rajongói beszélgetés alapján a fent tárgyalt néhány a legjobbak közül, amelyeket keresni kell és érdemes is.

Sarah jessica parker egyedülálló, és természeti szépsége nem hasonlítható össze semmivel, sem mással. Arca szépsége nem hasonlítható semmi máshoz a világon.