15 legújabb kép Deepika Padukoneról smink nélkül

Ki ne ismerné a díva, Deepika Padukone? Bollywoodban szeretettel hívják DP -nek, nagyon szeretjük a divat egyedi érzékét, a stílusmódszereket és az elegáns megjelenést. De látta -e valaha a híres Deepika Padukone -ot smink nélkül a való életben??

Deepika Padukone smink nélkül

Nos, tudjuk, hogy a hírességek valódi arca meglehetősen ellentétes a tekercsekkel, és szeretünk bepillantani stílusos és híres élményeikbe. Ma úgy döntöttünk, hogy a Deepika smink nélküli képeivel kedveskedünk nektek, és íme néhány vírusgaléria, amelyekkel esetleg nem találkoztál!

15 megdöbbentő, de lenyűgöző kép Deepika Padukonról smink nélkül:

A gyönyörű díva és divatos Deepika Padukone sminkképek nélkül megtalálható az interneten, és alig várjuk, hogy lássuk, hogyan néz ki valójában! További információt a smink nélküli képekről itt talál!

1. Deepika elfogott a templomban:

Deepika Padukone smink nélkül 1

A DeepikaPadukone egy tipikus indiai nő, aki szívesen látogatja a templomokat és más vallási szentélyeket, amikor csak lehetséges. Ezen a képen fehér Kurtiban, sárga és piros dupatában látható, és egyszerűnek tűnik, és olyan, mint a szomszéd lány. Ezen a képen természetes arcát jeleníti meg smink nélkül. Bár a kép meglehetősen régi, és már egy ideje eltelt, mégis természetes és őszinte, mégis ártatlan arccal nyeri el szívünket.

2. Szelfi királynő:

Deepika Padukone smink nélkül 2

Ez a kép a legújabb közösségi média galériájából származik. Látható itt pózol a szelfikamera minden szórakozás és szellemesség. Csillogása és stílusa nem igényel magyarázatot, és itt van még egy bizonyíték. Rövid hajjal és intenzív szemekkel imádjuk, ahogy elegáns és természetes. Csak annyit tett, hogy hidratált arca volt!

3. A családtag:

Deepika Padukone smink nélkül 3

Deepika nagyon közel áll kötött családi kapcsolataihoz. Ez a kép mindent bizonyít. Nagyon szeretjük, ahogy Ranveer, a férje és Anisha, a húga őszinte a DP -vel ezen a képen. A teljesen boldog arcok kényelmes otthonukban meglehetősen meghitt képek, és szeretjük, ahogy olyan valódiak és nyersek! Mit gondolsz?

4. A nyers és valódi arc:

Deepika Padukone smink nélkül 4

Ezt a képet őszintén a kamera rögzítette a DP munkája során a mumbai JW Marriot szállodában tett látogatása során. Láthatóan mosolyog a paparazziknak, anélkül, hogy smink nélkül elrejtőzne a kamera mögött. Elég merész és intenzív. Szeretjük ezt a gesztusát!

5. A szomszéd lány kinézete:

Deepika Padukone smink nélkül 5

Ez a Deepika Padukone sminkkép nélkül évek óta nagyon vírusos az interneten. De soha nem tudunk előrébb járni ezen az aranyos kedves mosolyán! Itt látható a szépség, amely szuper alkalmi, mégis elegáns a fehér pólójában. A Deepika mindennapi viselete nagyon természetes, csak könnyű krémet és hidratálót tartalmaz.

6. A napsütéssel:

Deepika Padukone smink nélkül 6

Micsoda könnyed képet kaphat ez! Itt látható a szépség és a díva, aki mosolyog a szelfikamerára nyaralása alatt. Egy egyszerű Nike pólót és kabátot látunk rajta, rendszeres, alkalmi viseletben. Úgy tűnik, DP szereti a komfortzónájában lenni kényelmes ruhákkal egész szabadidejében.

7. Fehérbe öltözve:

Deepika Padukone smink nélkül 7

Deepika divatos értelmében nagyon elegáns és intenzív. Bár megértjük, milyen elegáns és királyi színű lehet a fehér szín, Deepika a fehér churidar viselésekor nem kevesebb, mint egy hercegnő. Ezek a DeepikaPadukone fotók smink nélkül, fehér ruhában minden idők egyik kedvence, és miért ne!

8. Goofing around in Fun:

Deepika Padukone smink nélkül 8

Nagyon szeretjük ennek a DP természetes és szórakoztató pózát. Sokan gyakran emlegetik az interjúkban, hogy DP szeret szórakozni a próbák és a forgatások alatt. Ez egy hasonló kép, őszintén befogva a kamerába. Látható itt a szépség és a divatista, akik ostoba pózban mosolyognak a kamerára. Ezen a képen nem viselt sminket, és természetes szépsége tálal minket.

9. Napfürdőzés:

Deepika Padukone smink nélkül 9

A DP szereti az őszinte képeket, és ez egy újabb bizonyíték. Itt látható, hogy mosolyog valamire, miközben a napon áztatja magát. Természetes szépségét nem kell leírni, és szerelmesek vagyunk abba, ahogy nyilvánosan bemutatkozik. Kétségkívül pompásan és pompásan néz ki, tiszta ajakbalzsamot csak rá alkalmaztak.

10. Fitness Freak:

Deepika Padukone smink nélkül 10

Mindannyian tudjuk, hogy a hírességek mennyire szeretik a fitneszt, és igényük van arra, hogy karbantartsák testüket a divatvilágban. De tudod, hogy a Deepika túlságosan szívja az edzőtermet és a rendszeres fitnesztevékenységeket? Ez a kép a gyönyörű díva reggeli tornatermében. Látjuk, hogy csak könnyű hidratálót alkalmaz az arcra, fáradt szemekkel és arccal. Nos, arra számítunk, hogy ez a Deepika Padukone smink nélküli képe az edzés utáni jelenet lehet. Ilyen természetes arc nem?!

11. Nővér nővér!

Deepika Padukone smink nélkül 11

Deepika szeret hülyéskedni, és itt van még egy kép a galériánkból, amely vicces pillanatait mutatja be. Barátjával és nővérével, Anisha Padukone -val pózol édeskés szájjal. Itt csak szem sminket és hidratálót tett. Figyelembe véve szépségét és megjelenését, most már biztosak vagyunk benne, hogy alig igényel sminket!

12. A forgatási jelenetek között:

Deepika Padukone smink nélkül 12

DP nagyon szereti a munkáját. Nagyon komoly gesztusokkal láthatjuk őt ezekben az időkben, minden szórakozás mellett. Ez a kép egy forgatás próbája során készült, és nagyon minimális sminket lát. Enyhe ajkakkal és hidratált arccal megértjük, hogy mára a hidratálás és a hidratálás hatalmas rajongója!

13. Természetes sárgában:

Deepika Padukone smink nélkül 13

Ezen a képen észrevesszük, hogy Deepika szinte nincs sminkben, és minden könnyen öltözhető. Ez a saját szekrényéből származik – mindent rólad Deepika Padukone -tól, és nagyon szeretjük az együttest. Még a leglazább és legkényelmesebb ruhák mellett is kétségkívül gyönyörűen néz ki.

14. Betegség idején:

Deepika Padukone smink nélkül 14

Ez a Deepika Padukone smink nélküli képe néhány évvel ezelőtt készült, amikor megbetegedett a „YehJawani Hai Deewani” című film forgatása közben. A kimerítő 12 órás forgatások és a közelmúltbeli betegségből való felépülés ellenére Deepika fantasztikusan nézett ki puszta blúzában és rendetlen hajában aranyos gödröcskéivel. Bár nem volt jól, de jól nézett ki.

15. Ebédjelenetek:

Deepika Padukone smink nélkül 15

Ez a kép Deepikáról akkor készült, amikor elköltözött ebédelni. A személyiségéről és a fantasztikus alakjáról ismert Deepikát itt a képen smink nélkül ringatta. Nagyon frissnek és energikusnak tűnik. Deepika rendkívül csinosan néz ki magas lófarokban, szürke pólóban, fekete capris -szal és túlméretezett napsütöttekkel, csillogással. Stílusa valóban könnyed és vonzó.

További tippek:

Megértjük, hogy mindannyian imádjuk, ahogy vigyáz bőrére és kondíciójára. Íme néhány tipp, amit a szépsége ihletett!

  1. Az arcot mindig jól hidratálja. A hidratálás és a hidratálás nagyon fontos, hogy a legjobb egészségünk legyen, legyen az fizikai vagy bőr és haj!
  2. Igyál sok vizet. Maradjon mindig hidratált!
  3. Ügyeljen arra, hogy minden nap friss és lélegző legyen a bőre. Távolítsa el a sminket a nap végére, és soha ne aludjon rajta!
  4. Mindig fizikai erőnléti rendszeren dolgozzon. Segít javítani az általános egészséget és a létet.

Kétségtelen, hogy Deepika Padukone szépsége elbűvöl bennünket. A smink nélküli képek és a galéria féltékennyé tett minket, és arra is inspirált minket, hogy jobban vigyázzunk bőrünkre és hajunkra. Mik a gondolatai? Tudasd velünk!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. Mi a DP kedvenc bőrápoló terméke??

Válasz: Hidratáló, naptej és intenzív szem a kedvenc kombinációja. Deepika szereti a semleges, intenzív és elegáns megjelenést.

Q2. Deepika Padukone minden nap ellátogat az edzőterembe?

Válasz: Deepika szeret különféle fizikai erőnléti módszereket követni. Minden héten hosszabb munkák, futás, kardió, edzőterem és egyéb lehetőségek mellett dönt.

Q3. Mi a DP étrendje??

Válasz: A Deepika inkább alacsony zsírtartalmú és alacsony szénhidráttartalmú rendszert alkalmaz. Inkább sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, fehérjében és rostban.