20+ láthatatlan és valós kép Selena Gomezről smink nélkül

Selena Gomez! Mindannyian ismerjük ezt a nevet. Ez az amerikai énekes tehetség meglehetősen népszerű szerte a világon pop dalai és zenei albumai miatt. És nem csak dalok, Selena is jól beszélt a szépsége miatt. A fiatalos arc és a kedves arcvonások megkülönböztetik őt a többi csillagtól. De voltál valaha szemtanúja Selena Gomeznek smink nélkül??

A popsztár, aki gyönyörű megjelenéséről és divatdívánként ismert, smink nélkül is egészen elképesztően néz ki. Látni szeretné, hogyan néz ki az énekes a való életben, nyersen és szűretlenül? Essünk neki!

Láthatatlan és a való élet képei Selena Gomezről smink nélkül

10 valós kép Selena Gomezről smink nélkül:

Itt vannak a kedvenc képeink az énekesnő Selena Gomez smink nélkül. Nézd meg!

1. Nyilvánosan elfogták:

selena gomez sminkképek nélkül

Ez a kép Selena smink nélkül látható, amikor a nyilvánosság előtt volt a barátaival. Szabadidejében Selena szeret valódi önmagával együtt járni a nyilvános terekben. Ezen a képen nem viselt semmilyen sminket, és nagyon nyersnek és valóságosnak tűnik. A szépség azonban elbűvölő. Szuper fiatalosnak, kedvesnek és aranyosnak tűnik ezen a képen, és szeretjük őt magáért, annak ellenére, hogy nyersen és szűretlenül néz ki. Mit gondoltok, srácok?

2. Snack idő:

Selena Gomez smink nélkül 2

Itt van egy másik valós kép Selena-ról, nem sminkelt a kamera. Nos, tekintettel népszerűségére, úgy tűnik, a paparazzik egyáltalán nem kímélik őt a nyilvánosság figyelmétől. Gaga-idő van, ha utcai harapnivalókat fogyaszt egy alkalmi ruhában. Laza hajjal és néhány duci pofával ezt a képet néhány évvel ezelőtt korábban kattintották. Ennek ellenére szeretjük, ahogy ő viseli magát ezen a képen, és teljesen magabiztosnak és kedvesnek tekintik. Mit kell mondanod??

3. Friss arc:

selena gomez sminkfotók nélkül

Itt egy másik láthatatlan kép és egy Selena Gomez smink nélküli szelfi. A többi lányhoz hasonlóan Selena is szeret fényképeket és önmagáról készült fényképeket kattintani. Ez a lakóhelyén eltöltött pihenőideje, és ő itt valóban ő. Laza hajjal, apró szemekkel és aranyos arccal az énekesnő itt gyönyörűnek és fiatalosnak tűnik. Látható, hogy éjszakai öltözéket visel, és jól érzi magát!

4. Pihentető idő:

Selena Gomez smink nélkül 4

Ami ezen a képen megragadja a tekintetünket, nem Selena aranyos arca, hanem olyan szép, laza pólója is, amin rajzfilmek pompáznak. Ez a kép mind a két okból szuper imádnivaló, és fiatal énje olyan, amire nem vehetjük a szemünket. A korábbi képekhez hasonlóan látható, hogy egyáltalán nincs sminkelve, mégis szuper fényes és gyönyörű. Ez a kép azt mutatja, hogy az embernek nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy egyáltalán szép vagy stílusos legyen!

5. Az éjszakai rutin:

Képek Selena Gomezről smink nélkül 5

Nézze csak meg, milyen gyönyörű ez a szépség, még éjszaka is, smink nélkül. Amikor Selena Gomezt sminkkel és anélkül látjuk a képernyőn és a valós idejű képeken, nyilvánvaló okok miatt nem látunk nagy különbséget. Gyönyörű és kedves bőrére való tekintettel nem sokban néz ki. Az énekesnő állandóan frissítőnek tűnik, és a valós életben nem lehet versenyezni a megjelenésével. Mit gondoltok, srácok?

6. Friss arc és aranyos megjelenés:

Képek Selena Gomezről smink nélkül 6

Itt egy másik kedvenc Selena Gomez sminkkép nélkül. Ezt maga a híresség kattintja és teszi közzé a közösségi médiában, és ez milyen klassz !! Lélegzetelállítóan gyönyörű, friss arccal néz ki, és nagyon ragyogónak és szépnek tűnik annak ellenére, hogy egyáltalán nincs rajta átalakítás. Gyönyörű szemei, csillogó fekete haja és tiszta bőre mindannyian álmodunk a való életben. Biztosan sok bőrápolási rutinot végez, hogy fenntartsa magát olyannak, amilyen, és mindig szuperül néz ki.

7. Úszás a haverokkal:

vSelena Gomez smink nélkül 7

Akárcsak mi, Selena is szeret szórakozni, és szabadidőben eltölteni egy kis időt közeli barátaival. Íme egy ilyen kép és szelfi, amelyet maga az énekesnő kattintott a medencében, amikor a barátaival szórakozik. Selena szereti az úszást, és a legtöbb időtöltés egyik tevékenysége. Még úszó arccal is olyan gyönyörűnek és lenyűgözőnek látszik, és nincs rajta smink. Csak egy kis szempillaspirált látunk a csupasz arcban. Pedig olyan fiatalos és kedves, ugye?!

8. Hosszú vezetési idő:

Képek Selena Gomezről smink nélkül 8

Ezen a képen láthatjuk, hogy Selena szórakozik a hosszú autóútjával. Bár nem sokat sminkel, könnyű hidratálót, szempillaspirált és bélést csak megfigyelnek. Minden kétséget kizáróan üdítően szépnek és gyönyörűnek tűnik. Ha azonban összehasonlítjuk a sminkképekkel és azok nélkül, nincs sok különbség, ami azt mutatja, hogy a bőre természetesen ilyen gyönyörű. Mit gondoltok, srácok?

9. Swim szelfi:

Képek Selena Gomezről smink nélkül 9

Mint fentebb már említettük, Selena szeret úszni, és ez az úszási szelfi a kedvenc képünk. Egyáltalán nem visel semmit az arcán, és ez a szelfi valójában puszta arccal kattan. Ennek ellenére szeretjük kifejezését és aranyos gesztusát ezen a fotón. Fiatalos bőre napfénytől ragyog bőrének felületén, és lélegzetelállítónak tűnik!

10. Kulturális öltözék:

Selena Gomez smink nélkül 10

Ezen a képen Selena Gomezt láthatjuk tharu ruhában, amely Nepálból származik, amikor turnézott. Látható, hogy a környékbeli helyi nőkkel pózol azonos díszekkel és öltözékkel. Ez a kép azt mutatja, hogy Selena szeret kísérletezni, és habozás nélkül könnyen keveredik más kultúrákkal. Frissítőnek és egyedinek tűnik ezen a képen, és szeretjük, ahogy boldogan pompázik szépségében ebben az öltözékben.

11. A boldog arc:

Képek Selena Gomezről smink nélkül 11

Amint fentebb említettük, Selena szereti sportolni a szelfiket és gyakran kattintgatni a szabadidős képekre. Ezen a képen az enyhe szájfény kivételével nem visel sminket, és boldogan pirul a képre. Göndör hullámokkal a füle körül és ragyogó szemekkel, vonásai meglehetősen szépek és egyértelműek. Szív alakú arcformája van, és fiatalos gesztusokkal gyönyörűen néz ki.

12. Nyaralás mód:

Selena Gomez smink nélkül 12

Selena Gomez szeret utazni. Stresszes menetrendje és nyaralásai közepette folyamatosan nyaral és szüneteket tartogat. Ebben a képben Selena boldog arcát láthatjuk egy nyaralás alatt. Azonban ezen a képen, bár nem sokat sminkel, fényes rúzst és bélést hordó szemet lát. Egyszerű, laza haja és strandruhája gyönyörű és illik a személyiségéhez.

13. Élelmiszer, amelyet kamerába fogtak:

Selena Gomez smink nélkül 13

Mint mindannyian, Selena is édesség. Nagyon szereti és élvezi a kiadós ételeket. Ezen a képen látható, hogy megeszi a csalókaját, és nagyon örül neki. Kíváncsiak vagyunk azonban, hogyan tartja meg Selena személyiségét és fitt testét annak ellenére, hogy ínyenc! Imádjuk meztelen arcát smink nélkül itt és kötött haját, miközben észreveszik nála az éjjeli öltönyt.

14. Selena No Smink Look in Red Top:

Selena Gomez smink nélkül 14

Nagyon szép a képen, smink nélkül is. Hosszú piros pulóvert visel, amely elöl V alakban van vágva, így egy kicsit divatosnak tűnik. Egy hideg téli napon a kezek háromnegyedig fedettek. Sötétkék nadrágot is visel, és arany kiegészítők vannak rajta; egy arany karperec jobb csuklóján és kerek alakú nagy bevétel a fülén.

15. Selena a repülőtéren smink nélkül:

Selena Gomez smink nélkül 15

Látjuk, hogy Selena Gomez smink nélkül az arcán a repülőtéren a fenti képen, mivel a jobb kezén kocsitáska, a bal oldalán egy kézitáska van. Haját nyitva hagyta, alkalmi nadrágot és fekete felsőt visel, ami látható, mert a kabát, amely eltakarja a karját, de középen nyitva van.

16. A tesztelők ellenőrzése egy üzletben:

Selena Gomez smink nélkül 16

Úgy tűnik, boltban van, kipróbál néhány olyan sminket, amelyeket valószínűleg meg is vásárolhat. Aranyosnak tűnik természetes szépsége miatt, de ezen a képen a haja miatt nagyon szépnek tűnik még smink nélkül is. A haját oldalról elválasztották és teljesen hátra kötötték. Az eleje kissé rendetlenül néz ki, ami természetes megjelenést kölcsönöz neki. Fekete alkalmi felsőt visel, és hevedert hord a testén.

17. Selena Gomez szemüvege Nézd meg a parkot:

Selena Gomez smink nélkül 17

A tél időnként szárazabbá és így igazságosabbá teszi az arcunkat. Ez a fenti kép Selena Gomez egy téli napon, narancssárga dzsekiben, szürke hangtompítóval a nyakában. Elfoglaltan nézi telefonját nagy, elegáns szemüvegén keresztül. A haja szépen be van kötve, mint egy lófarok, és nem visel sminket, csak viseljen kis rúzst.

18. Tizenéves korában:

Selena Gomez smink nélkül 18

A fenti képen látjuk, hogy Selena Gomez nagyon okosnak tűnik, ahogy kinéz. Égszínkék, hivatalos inget visel sötétkék szoknyájában, amely piros és zöld színű. A haja elől kissé összezavarodott, és úgy tűnik, hogy hátul enyhén össze van kötve. Smink nélkül is elegánsnak tűnik.

19. Selena Outdoors In Casuals:

Selena Gomez smink nélkül 19

Láthatjuk, hogy Selena kicsit meghízott, amikor erre a képre kattintottak. Nagyméretű fehér felsőt és egy szürke nadrágot visel, egyszerűnek és szépnek tűnik smink nélkül. Barna csizmája van és szemüvege van; hosszú ezüst kiegészítőt a nyakában, és nyitva tartotta a haját, és előre hozta, két oldalán egyenlően elválasztva és lefektetve a vállát.

20. Az imádnivaló mosoly:

Selena Gomez smink nélkül 20

Úgy tűnik, úton van, beszél valakivel és kedvesen mosolyog. Túl nagy kockás inget visel, és az ujjait lazán és nyitva tartja. Sminkmentes arcával elválasztja a hiányzó nadrágot vagy nadrágot, és egy hatalmas fekete táskát cipel a jobb oldalán, és a telefon a bal oldalán. Barna macskaszemű napszemüveget visel, és a haját középen két oldalra fésülte.

21. Selena Gomez természetes arca:

Selena Gomez smink nélkül 21

Selena Gomez természetesen gyönyörű, amely tökéletesen ábrázolódik a fenti képen. Csak a hullámos haja van nyitva, függő a nyakában, és teljesen smink nélkül van.

További tippek:

Ezekkel a csupasz arccal és Selena Gomez sminkképei nélkül csak arra inspirál minket, hogy még a csupasz, világos arcban is szépnek és fittnek tűnjünk. Íme néhány hack, amit meg kell osztanunk veletek!

  • Gyakran menj smink nélkül. Abban az esetben, ha nem sok esemény vagy különleges alkalom van a kezében, inkább maradjon smink nélkül, és hagyja, hogy bőre időben lélegezzen.
  • Abban az esetben, ha sminkelsz, ne felejtsd el, vagy ne hagyd ki annak eltávolítását, mielőtt befejezed a napot és lefekszel. Győződjön meg arról, hogy a bőre jól megtisztult és tónusos a smink eltávolítása után.
  • A hidratálás döntő lépés; sokan hajlamosak kihagyni. A bőr hidratálást és táplálást igényel. Annak ellenére, hogy száraz vagy zsíros a bőre, inkább viseljen hidratáló krémet a bőrtípusnak megfelelően.
  • Dolgozzon a bőr mélytisztításán, tonizálásán, súrolásán hetente legalább kétszer. Ez elősegíti a bőr gyógyulását és eltávolítja az elhalt hámsejteket, valamint a barnulást.

Ezekkel a gyönyörű és lenyűgözően gyönyörű Selena Gomez képeivel nincs smink; nagyon inspiráltak vagyunk arra, hogy vigyázzunk bőrünkre is, és csinosak legyünk, még csupasz arccal is. Szeretjük, ahogy kezeli és vigyáz magára, és olyan lenyűgözően néz ki a mindennapi életben. Selena valóban ihletet ad a fiataloknak és ennek az újgenerációs fiatalnak. Mi a véleménye erről? Tudassa velünk is; szeretünk hallani felőled!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80