7 friss kép Shilpa Shettyről smink nélkül

Shilpa Shetty indiai filmes színésznő és modell, aki karrierjét 18 évesen kezdte, amikor színészként debütált a „Baazigar” című film ellenkezője. Körülbelül 40 filmet forgatott Bollywoodban, telugu, tamil és kannada nyelven. Főszerepei olyan filmekben kaptak helyet, mint a „Dhadkan”, a „Phir Milenge” és a „Rishtey”.

shilpa shetty smink nélkül

Shilpa Shetty smink nélkül:

Shilpa Shetty meghívott imagyűlésre:

Shilpa Shetty smink nélkül 1

Ez Shilpa Shetty képernyőn kívüli képe. Úgy tűnik, most szállt le az autójáról, és belép egy imagyűlésre, amelyre meghívták. Fehér ujjatlan „kameez” -ben, „churidar” -ban van, elkapja a lopottat és a nyakába teszi. Haját nyitva tartják, lábát Kolhapuri cipő borítja, és elegánsan lép be.

Jóga idő:

Shilpa Shetty smink nélkül 2

Ez a kép gyönyörű légkörben készült. Mint láthatjuk, egy víztest közelében van, és ez azt jelenti, hogy csendes helyen van, amely alkalmas és fiatalító a jógához. Jógaruhát visel, azaz sport felsőt és egy pár piros edzőterem/jóga alsót. Szépen felkötötte haját hátul, mint póni farok. Miközben a kezeit felemelik és összezárják, úgy tűnik, hogy kattanni fognak abban az időben, amikor lélegzik és jógaleckékre lő.

Olvassa el még: Rani Mukherjee smink nélkül

Shilpa Shetty autóban smink nélkül:

Shilpa Shetty smink nélkül 3

A képekre kattintottak, miközben Shilpa Shetty autóban utazott. Próbálja elrejteni az arcát, mivel valószínűleg nem akarta, hogy rákattintsanak, de az operatőr megtette a kötelességét. Alkalmi ruhában van, különböző kék árnyalatú felsőt visel, és sötétkék kabát van körülötte. Láthatjuk a csuklója körül egy fekete hajpántot, amellyel felkötötte, ha akarta, de csak hagyta, hogy kinyíljon.

Shilpa Shetty, Raj Kundra férj és Baby Viaan:

Shilpa Shetty smink nélkül 4

Ez a kép akkor készült, amikor Shilpa Shetty és Raj Kundra hivatalosan bejelentették a nevet, amelyet úgy döntöttek, hogy megtartják újszülött babájukat. Shilpa kisfiút szült, és Viaannak nevezték el. A fogantatás után nyilvánvalóan hízott. Fekete „Kurtit” visel, amelyre kék minták vannak nyomtatva. Egy kontrasztos sárga táskát hord, és egy fekete napszemüveg borítja a szemét.

Gym Time Shilpa Shetty smink nélkül:

Shilpa Shetty smink nélkül 5

Ez egy másik kép, amikor Shilpa Shetty gyakorol, ezúttal egy edzőteremben, és edzője segíti őt. Az edzőtermi jelmezében fekete és szürke színű. Láthatjuk, hogy órát visel a csuklóján, és nyitva tartotta a haját.

Olvassa el még: Kajol smink nélkül

Shilpa Shetty Outdoors:

Shilpa Shetty smink nélkül 5

Úgy tűnik, hogy ezeket a képeket valahova kattintották, talán ő egy repülőtér, vagy bármilyen munkára kiesik. Láthatjuk, hogy smink nélkül van, és hatalmas barna napszemüveg van a szemén. Ezt valószínűleg télen kattintották, mivel szürke alkalmi felső borítja, amely nyakig borítja, és úgy tűnik, hogy a szokásosnál nehezebb anyagból készült. Nagy karórája van a csuklóján, és édesen pillant.

Shilpa Shetty könnyekben:

Shilpa Shetty smink nélkül 6

Erre a képre kattintottak, amikor Shilpa Shetty sírva fakadt. Valószínűleg Salwar öltönyt viselt, ahol a Kameez teljesen fekete volt, és a „dupatta” gesztenyebarna és zöld színű. A haja szépen csiszolt, és inkább a bal oldalon, kevésbé a jobb oldalon vált szét. Könnyeivel letörli könnyeit, miközben kimondja a szívét!

Olvassa el még: Karishma Kapoor képek smink nélkül