8 kép Adele smink nélkül

Arany hangú veterán énekesnő, Adele Laurie Blue Adkins, vagy inkább Adele néven, gyakran szerepelt monokróm árnyalatokban az albumborítókban, ahol gyönyörűen nézett ki. Adele, aki a nehezebb oldalon állt, a múltban gyakran szembesült akadályokkal a nagy mérete miatt, de inspiráló volt, mint mindig, mindig lehúzta a súlyát, szerette a testét, és egyre jobban beleépült, valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy imádjuk őt annyira. Hírnévének csuklyája évek óta egyre gyakrabban fényképezte őt az utcán, eltérően a borítóképétől, de professzionális smink nélkül sikerült olyan pompás önmaga lenni, amilyen.

1. Az ágyfej kinézete:

adele smink nélkül

Ez Adele egyik klasszikus ágyfej -megjelenése, ahol csak feltételezhetjük, hogy most gurult le az ágyáról, és még mindig rendetlen frizurát viselt, Adele itt teljesen smink nélkül volt. Egyszerűen lenyűgözőnek tűnik professzionális fedélzet nélkül, Adele biztosan egy kicsit másképp néz ki, de mondhatjuk -e, hogy smink nélkül rosszul néz ki? Bőre simaságát csak rózsaszín rózsaszín ajkai hangsúlyozzák.

2. Kávé mellett:

adele smink nélkül2

Ezt a képet Adele -ről egy közeli kávézóban készítették, ahol egy hideg reggelen hiányzott a garbója, és ez belebújt a gyapjú kényelmébe, és szorosan becsomagolta magát, miközben folytatta. A szokásos lenyűgöző önmagának néz ki, miközben ujját egészen a tenyeréhez húzta, és kedvesen legyintett a fényképezőgépnek.

3. A cukiság túlterhelt:

adele smink nélkül3

Még egy Adele képe jelent meg az interneten, ahol látszólag egy plakátot tartott, amin bocsánatkéréseket írtak, miközben bocsánatkérőnek, de mégis aranyosnak tűnt. Annak ellenére, hogy a fáradtsága némi szemmel látható volt, a bőr sima volt, mint a vaj, miközben felhúzta a haját, puha eper szőke tincsekkel az oldalán, jól felhúzott szemöldökkel..

4. Egy elfoglalt nap után:

adele smink nélkül4

Valószínűleg a készülő albumának hangellenőrzésével foglalatoskodik, Adele képét a hideg napon hagyta el a nyüzsgésből, kendővel körülvéve, miközben ismét édesen mosolygott a képekért. Arcán feltűnt rózsás ragyogása, amely kiemelte meglehetősen sima bőrét. Összecsomagolta az erszényét az oldalán, és szeme édességtől felcsillant, és ment a napján.

5. A születésnapi lány:

adele smink nélkül5

Ez a kép Adele 26. születésnapján készült, amikor a születésnapi lányt smink nélkül feltartotta a hüvelykujját a születésnapi fotójához. Haja hátul szoros póniba volt kötve, miközben fáradt napjai az albumán és a zenén dolgoztak a szeme alatti táskákon keresztül. Ennek ellenére ez a kép egy igazi szépség, amely aranyos, széles mosollyal és nagy világos szemekkel bontakozik ki.

6. Dátum éjszaka:

adele smink nélkül6

Ezt a képet készítette az egyik barát, amikor egy jó vacsorát vagy egy valószínű étkezést osztott meg közeli hozzátartozóival, miközben kiadósan beszélgetett. Ezúttal Adele haja puha kontyban volt, az elülső zár hátsó kefével. Csakúgy, mint a haja, ez a gyönyörű nő is hibátlan, foltok nélküli bőrt viselt, amely sima volt, mint a tej és fényes, mint a hajnal.

7. Egy nap kint:

adele smink nélkül7

Csinos, teljes ujjú pulóverében, ennek a nőnek a haját hátul, lehetőleg alacsony kontyba kötötték, míg Adele egész nap úgy nézett ki, mint a maga. Annak ellenére, hogy nem sportolt egy csipetnyi sminket sem az arcán, gyönyörűnek tűnt.

8. Konecki és ő:

adele smink nélkül8

Ez egy újabb kép az erőteljes Adele -ről, akit ezúttal a szerelem sújtott, amikor ő és szerelme sétálni mentek. Csinos mintás felsőbe öltözve, és néhány árnyalatot megtámasztva ez a szépség örökké fiatalnak és élénknek tűnt, még smink nélkül is.