8 kép Avril Lavigne -ről smink nélkül

A soha nem változó Avril Ramona Lavigne megnyerte a szívét fülbemászó dallamaival és jellegzetes sötét szemű sminkjével. Pályafutása kezdetétől Avril erős versenyző volt a dalok és a hip -hop, a rock és az egyszerű pop éneklésében. Zenéje jó néhány szívét felemelte, de ami stagnált, az a kinézete. A kor előrehaladtával Avril egyre fiatalabb lett, és egyre jobban széttárta szárnyait a rekordlistájának minden ütős találatával. Ennek a kanadai hírességnek azonban több is van, mint hosszú haj és nehéz smink. Ez a bepillantás Avril smink nélküli megjelenésű könyvébe elmondja, hogy mi, ez a szépség még mindig döbbenetes a klassz, nehéz szemek nélkül is.

1. A csinos kukucskálók:

avril lavigne smink nélkül

Általában Avril Lavigne -t a jellegzetes, fekete fekete szem sminkjével látják, és anélkül el kell ismernünk, hogy nagyon másképp néz ki. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy nő nélkül nem szép, mivel ez a kép élő bizonyítéka annak, hogy Lavigne szépsége nem zárható ki a sminkhatárok között. Rendkívül csinos Avril itt egy igazi szépségbemutató csinos kukucskálóiról és gyöngyházfehérjeiről.

2. Változás a végére:

avril lavgine smink nélkül2

Gyakran nem láttuk Avrilt lágy vonásaiban, akik a vörös szőnyegen készült fényképekhez pózolnak, de egyszer ezúttal úgy döntött, hogy kismértékű változtatást választ a sminkbeosztásában, és lágy sminkbázisban látja, amely nagyon különbözik a nehéz smink néz ki. Avril csillogva csillogott a vörös szőnyegen, és csak enyhe bélést mutatott amúgy lágy vonásaiban, és talán csak normális fényben.

3. Kicsit fáradt:

avril lavgine smink nélkül3

Itt egy meglehetősen fáradt és ünnepélyes képet látunk a forgalmas Avrilről, aki kétségkívül sok kemény munkán megy keresztül zenei kiadványai során. Az állandó hangellenőrzések és a késő esti szaladgálás is megviselte őt, mivel fáradt szemei ​​engedték az irritációt. Ettől függetlenül Avril azonban egészen tiszta és sima arcbőrűnek tűnt.

4. Au Natural tartása:

avril lavgine smink nélkül4

Avril itt úgy dönt, hogy leveszi a nehéz sminkjét, mivel teljesen természetes önmagában fényképezték le. Az örökké fiatal Avril Lavigne itt is elkápráztatott, mint a zenei videóiban, azonban a szeme alatti puha táskák sötét tónusúak voltak, jól láthatóak annak ellenére, hogy szépségét soha nem tartották vissza.

5. Sétáljon:

avril lavgine smink nélkül5

A kapucnis pulcsiba burkolózó Avril elég elfoglaltnak tűnt az utcákon sétálva. Teljesen fekete öltözéke csak hangsúlyozta szőkebb sörényét, amely szorosan össze volt kötve az oldalán. Annak ellenére, hogy az arcát messziről nem lehetett tisztán látni, biztosan nem volt smink az arcán, és mégis egészen elbűvölőnek tűnt.

6. Hogy alkalmi legyen:

avril lavgine smink nélkül6

Szürke tartályába öltözve, hosszú sörényével nyitva és folyva, itt van egy másik nagyszerű kép a gyönyörű Avrilről, aki természetes énjében pompázik, hibátlan bőrével. Még smink nélkül is elmondhatjuk, hogy jó a konzisztenciája a bőr és a kapcsolódó kérdések tekintetében.

7. A legjobb megjelenések összehasonlítása:

avril lavgine smink nélkül7

Itt van egy sminkes és smink nélküli képünk a Lavigne -ről, ahol a bal oldali képen látható, hogy gyönyörű élete smink nélkül, és bár sokban más, mint a jobb, de még mindig elég döbbenetes.

8. Őszinte szépség:

avril lavgine smink nélkül8

Ezen a képen azt látjuk, hogy Avril fehér tartályában nem tud a készülő képről, és gyakran egy átlagos napon azt gondolná, hogy egy őszinteség rosszul jön ki, de Avrillel nincs rossz fotó. Gyönyörű nő sminkkel vagy anélkül.