8 kép Candice Swanepoelről smink nélkül

A Victoria titkának egyik angyala, Candice Swanepoel a Forbes legjobban kereső modelllistájának 10. pozícióját szerezte meg. Ez az afrikai bombázó Victoria titkos angyalként kezdte útját, és jó hírnevet szerzett a szomszéd klasszikus lányának, aki minden közhelyet betöltött a környék forró lányával, szőke hajával és világos szemével. Mindannyian ismerünk modelleket, különösen az idősebb tételeket állandóan korlátozzák, és minden részletet át kell esniük, ami kiemeli őket a többi közül. Ezeknek a modelleknek azonban még mindig vannak napjai, amikor elengedik a hajukat, és élvezik a napot. Ebből a mai cikkből, amikor elkapjuk őt néhány napon, eldöntjük, hogy ez a nő valóban gyönyörű -e smink nélkül is.

Képek Candice Swanepoelről smink nélkül:

1. Friss arc:

candice swanepoel smink nélkül

Itt láthatjuk, hogy Candice egy fényképhez pózol, ahol smink nélküli arca még mindig csodálatosan jól néz ki. A közepétől elválasztott haj lágyan gördül le az oldalára, miközben állát a kezébe támasztotta, és mosolyogva felhúzta az ajkát. Ez a nő smink nélkül is úgy ragyogott, mint egy fényes új fillér. Az őszibarack lágy ajkaival megegyező világos szemek megjelenést kölcsönöztek.

2. Készleten:

candice swanepoel smink nélkül2

Ez a kép az egyik eseménye során készült, vagy inkább azelőtt, hogy színpadra lépett, amikor látta, hogy el van foglalva, hogy rendezze magát a színpadi megjelenéshez. Miközben stylistjai a hajon dolgoztak, meztelen arca smink nélkül nyugodt és összeszedett megjelenést mutatott. Ahogy a fényképhez pózolt, elbűvölőnek tűnt.

3. Leszállás Nézd:

candice swanepoel smink nélkül3

A JFK repülőtér a világ egyik legforgalmasabb csomópontja, és egy szépség felfedezése a sok közül valóban kemény munka. Ki kell tűnnie a tömegből, hogy észrevegyen, és Candice Swanepoel pontosan ezt tette. Csipkés, fehér termését fekete oldalt réselt szoknyával párosítva, Candice gyönyörűen nézett ki, annak ellenére, hogy arca nem mutatta a lehetséges smink jeleit. Ez a természetes, hogy ez a harmadik alkalom, hogy ez a nő lenyűgözött minket professzionális stúdió segítség nélkül.

4. Ok -okozati nap:

candice swanepoel smink nélkül4

Még a legforgalmasabb angyaloknak is szabadnapokra van szükségük, és itt van egy kép Candice -ről, aki alkalmi módon élvezi szabadnapját. Candice egy alacsony vágású tartályba és néhány magas derék rövidnadrágba csúszva sétált az utcákon. Az árnyalatai eltakarták a szemét, ahogy sétált, és gyönyörűen nézett ki.

5. Strandnap:

candice swanepoel smink nélkül5

A tengerparti megjelenés a legjobb módja annak, hogy a smink nélküli zónát levezethessük, és itt elkaptuk a gyönyörű Candice -t a megfelelő helyen. Egy fekete két darabból és egy sminkből kevesebb Candice -t minőségi idővel töltötték kedvesével, és smink nélkül is azt mondhatnánk, hogy nagyon csinos.

6. Autós szelfi:

candice swanepoel smink nélkül6

Mindannyiunknak volt már olyan napja, amikor az autó belsejében lévő fény túlságosan tökéletes volt egy szelfihez, és úgy tűnik, hogy Candice itt sem kivétel. Ez a fotó a közösségi oldalán jelent meg, ahol lenyűgözte rajongóit ezzel a Barbie baba szelfivel, és csodálkoztunk rajta, hogy nincs sminkje.

7. A tökéletes öltöző:

candice swanepoel smink nélkül7

Lenyűgözve rajongóit a tökéletes 80 -as évekkel, Candice gyönyörűen nézett ki ezen a képen. Minimális vagy semmilyen smink nem látszott az arcán, ez a nő valóban döbbenetes volt.

8. Összehasonlítás:

candice swanepoel smink nélkül8

Itt láthatjuk az összehasonlítást a feldíszített Candice és a smink nélküli Candice között, és szerencsére, mint minden alkalommal, elhaladt a repkedő színekkel, és megmutatta a médiának, hogy szépsége nem rejtőzik egyszerűen az összerakott fotózásaiban.