8 legjobb Fergie smink nélkül

A fekete szemű borsó a remény új hajnalát látta, családjuk legújabb tagjával, Stacy Fergusonnal, teljesen amerikai fiatal szívvel, zamatos szőke tincsekkel és rugdalózó testalkatmal, aki énekelni próbálja a világot. Hamarosan Fergusont Fergie -nek nevezték el, népszerű színpadi nevén, és ez a nő rövid időn belül kitárta szárnyait, részt vett a dalírásban, a házigazdában és az éneklés mellett. Fergie kezdettől fogva divatikonnak számított. mindig divatos stílusát, és a mai napig uralja a világot. A csillagok azonban mindig is rémisztettek minket a professzionális smink alatt, és arra jutunk, hogy ezek a csinos hölgyek valóban azok, akik csillognak a sminkrétegek alatt.

Gyönyörű képek Fergie -ről smink nélkül:

Nézze meg Fergie smink nélküli képeit, amelyek meghökkentenek.

1. Szép, mint valaha:

Fergie smink nélkül 1

Fergie -t örökké csodálják a kinézete és a viselkedésmódja. Ezen a képen klasszikus összehasonlítást végeztünk a két kép között, az egyik Fergie -t ábrázolja sminkkel, míg a másik egy Fergie -t mutat be, minimális sminkkel, talán csak a szeme és a bélése. Akárhogy is látjuk, Fergie nagyon szép, anélkül, hogy sminkes sütemények szépítenék.

2. Kezdi a furcsaságát:

A legjobb Fergie smink nélkül 2

Fergie mindig is fitnesz -őrült volt, és ennél jobbat nem mondott, itt van egy kép Fergie -ről a reggeli futásról, amikor sapkával párosította a Freak pólóját, és lenyűgözően nézett ki anélkül, hogy sminkelné az arcát.

3. Hibátlanság:

Fergie smink nélkül 3

Itt van egy kép arról, hogy Ferguson pózol az egyik közösségi média bejegyzéséhez, és mellette egy újabb kép kattintott az egyik vörös szőnyegen, ahol a hibátlan Fergie sminkelt. A bal oldali képen látható a tiszta bőrű, rózsás Fergie, amely lenyűgözőnek tűnik természetes aurájában. A haját egy hátsó ecsettel kötözték vissza, a többi szabadon esett.

4. Random Walk About:

Fergie smink nélkül 4

Ezen a képen Fergie a hétköznapi napra öltözik, ahol levette magassarkúját és rövid ruháját, és lila nadrággal és fekete blúzzal helyettesítette. A sörényét baseballsapkában szelídítve ez a csinos hölgy úgy sétált az úton, hogy az arcán nem látszottak a smink jelentős jelei. Nem panaszkodhatunk azonban arra, hogy rosszul nézett ki.

5. Játéknap:

Fergie smink nélkül 5

A játéknapra készülődve Lopez és Fergie lánytársak pózoltak egy képért, ahol mindketten fényesen ragyogtak, mint egy új fillér. Míg a Lopez lágy vonásaiban feltűnőnek tűnt, Fergie világos macskaszemét az aura kísérte. Finoman és ragyogóan nézett ki csikorgó, tiszta bőrében, és bebizonyította, hogy a smink nem tudja visszatartani szépségét.

6. Fényes nadrág:

Fergie smink nélkül 6

Fergie, aki mindig is trendi volt, úgy döntött, hogy csillogó ezüst nadrágját párosítja fekete blúzával és nyitott hullámos tincseivel. Ezen a vacsorán azonban úgy döntött, hogy smink nélkül megy, és miközben arra készült, hogy elhagyja a helyet, a paparazziknak volt szerencséjük smink nélkül megpillantani a szépséget..

7. Fan Time Fun Time:

Fergie smink nélkül 7

A gyönyörű Fergie pózol rajongóival a Lock hartban, Texasban, smink nélkül, és boldognak és melegnek tűnt. Bevallotta, hogy a rajongókkal való találkozás mindig a legjobb érzés, és ezt mondta, ezért pózolt velük. Az egyik képen látható, hogyan néz ki akkor is, ha nincs smink az arcán.

8. Autóút örömre:

Fergie smink nélkül 8

Itt látjuk Fergie -t hosszú férjével, Josh Duhamellel autóval utazni, ahol Fergie közel tartja hozzá kis tacskó kutyáját, Zoét, miközben mindketten élvezik az utazást. Annak ellenére, hogy ezen a képen Fergie arcának nagy részét a retro napfény borítja, az arca többi része nem sminkelt, és minden gondolkodás nélkül megerősíthetjük, hogy Fergie gyönyörű szakmai segítséggel vagy anélkül.